TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ou jé! Zjistila jsem, že to bylo i jako hra! (Ale ABC kupoval brácha, takže je mi jasné, proč se o tom dozvídám až teď...)
https://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/stopa-k-cokoladovym-bohum-xapatanu-6046/k-stazeni/
V telce jela pevnost Boyard. Ta stará dobrá pevnost Boyard. A pak najednou, z ničeho nic, skončila. A místo toho jel Xapatan. Než se zase vrátila pevnost. Ten náhlý výpadek musel tenkrát šokovat a zasáhnout úplně každého stejně jako když Bobby Ewing reinkarnoval doma ve sprše.
https://www.serialzone.cz/serial/the-liberator/
Úplně zamačkávám nostalgickou slzu. To byly časy! Seriálů na výběr moc nebylo, ale o to víc jsme to žrali. Pár let zpátky vyšel Blesk speciál na téma seriálů 90. let. Dallas, Krok za krokem, BH 90210, Melrose place, ale i Jake a Tlusťoch či Vražedné pobřeží. Ach, Nick Slaughter!
Pamatuji si i úlet České televize, když v domnění, že vše, co je animované, je pro děti, koupila a odvysílala tři díly Rena a Stimpyho. A pak naprostá libůstka, po které už roky toužím: Dobrodruzi z vesmíru vysílaní na OK3.
Dneska žijeme ve zlaté době seriálů a letos se na tom určitě nic nezmění. Nestíhám ani zkoušet seriály, u kterérých mě zaujal námět, a nemám absolutní problém vzdát to se seriálem v páté sérii, protože jsem už dost stará, abych se dívala na něco, co mi už nepřináší žádnou radost, ze setrvačnosti. Až moc bylo těch kocovin z toho, když mi došlo, že tvůrci si hrají s tajemstvími, na která nemají zajímavé odpovědi, a nejsou schopní mít příběhovou kostru na deset dílů, natož abych jim důvěřovala, že mají aspoň vágní představu, jak to v budoucnu solidně ukončit.
Nejvíc času jsem na seriály měla na VŠ, jééé, to to frčelo s kolejní sítí! Taky jsem se na tom hezky naučila anglicky :-). Ale teď... den by musel mít 68 hodin, ne-li víc, abych stihla vše, co potřebuji, včetně sledování seriálů pro relax a napětí z příběhu a vývoje postav.
Protože jsem trapná, tak jsem teď rozkoukala Dlouhou míli, která vznikla v době, kdy jsme na televizi skoro nekoukali :-). Stárnu a jsem sentimentální, užívám si reálie té doby, oblečení, jaké se nosilo, auta, jaká jezdila... Jen hudba je tam teda dost úděsná :-).
... a seriálové The last of us má obsazení. Viděla jsem teda kdysi videa na YT a budu samozřejmě předpokládat, že hlavní postavy zůstanou Joel a Ellie. Nevybrali špatně. V Pedru Pascalovi toho Joela takhle předem sice moc nevidím, ale fungovat to určitě bude. Pokud chtěli někoho ze Hry o trůny, tak by vizuálně víc seděl Nikolaj, jinak třeba Hugh Jackman, pokud by chtěl dělat seriál.
Má to jen 4 epizody, ale stojí to za to.
https://tvseriesfinale.com/tv-show/cardinal-billy-campbell-crime-drama-drops-hulu-next-week/
Ale rozumiem tomu, že asi chceli väčšie meno.