Já se teď snažím doklepnout 5. sérii Lucifera. Jak jsem ten seriál měla hodně ráda, tak jsem teď z něj rozpačitá. Asi měl zůstat zrušený. Připadne mi, že u Netflix vyhodili z okna všechno, co z toho dělalo zábavu a naopak nacpali ingredience, které nesnáším (rodinné trable).
@Nevada Lucifer se u nás doma vůbec nechytl, a to jsem ho zkoušela nejen na doporučení zde z diskuse, ale i od švagrové. Přišlo mi, že to mělo ohromný potenciál, celý ten nápad je vynikající, ale uchopení mě prostě nezaujalo, a to jsme - po prvním rozpačitém dílu - skoukli i druhou epizodu. Vůbec si nedovedu představit, o čem mohou být další série... Stejně tak jsem docela rozpačitá i z Lokiho, na kterého jsem se těšila jak malé děcko, přijde mi to takové... nevtipné. Ale což, je tam Loki, takže to asi - na rozdíl od Lucifera - přetrpím :-).
Já si ho oblíbila rychle a snadno :) Potřebovala jsem náhradu za Castla. Ty první dvě série mě bavily velmi. Třetí byla slabá. Čtvrtá a pátá po přesunu na Netflix ještě slabší. I když u S5 se velmi opěvuje finále. Tak se to snažím doklepnout, abych ten zázrak zmrtvýchvstání viděla. A hlavně, abych se mohla pustit do dalších oblíbenců, které se mezitím dostaly do éteru - Bosche a The Good Fight.
Nějak se mi přestává líbit Ciri :(. Zato Henry Cavill se mi jako Geralt líbí čím dál víc (přehodnotila jsem problematiku jeho bradové prdelky). Od první série jsem raději nic moc nečekala a dost pozitivně mě překvapila a doufám, že ta druhá nezklame a udrží si laťku. Ve zkratce: těším se.
Mimochodem nevíte někdo, jestli už konečně potvrdili, že bude na podzim čtvrtá série Stranger Things? Zběžné gůglení mi moc nepomohlo - nacházím furt jen spekulace.
Za mě je Ciri zatím pořád super. Jen ten trailer vůbec neukazuje jak na tom holka bude v akci, až se začne taky trochu ohánět mečem. A taky docela mlží ohledně nových postav. Na chvilku se tam mihl jen Eskel? :-k
@Krisa Zatiaľ sa hovorí len o tom, že štvrtú sériu vypustia až na budúci rok. :-k Ale už bolo prezradené, že v novej sérii budú účinkovať Tom Wlaschiha/Jaqen a aj Robert Englund/Freddy Krueger. :-) Apropo, teaser na Zaklínača sa mi takisto páči. :-)
Na kamarádův popud jsem Lokiho dokoukala a po bídné třetí epizodě se to docela zvedlo, ačkoli nyní, krátce po shlédnutí 6. dílů, nějak nepobírám, co jsem to vlastně viděla :).
Chce niekto odporúčanie na pomaly si plynúci seriál zo Sevilly 16. storočia, kam prišiel vyčíňať mor a nejaký vrah (a hororoví osirotení okrádači, ale to nie je pre dej až tak podstatné) a posledný diel obsahuje veľa bezútešného materiálu? La peste - https://www.csfd.cz/film/489123-morova-rana/prehled/ Akcie skôr menej a tlak času málo cíteľný, zato veľa scén v tme, zároveň z toho na mňa dýchala istá nadčasovosť. Je tam pretínanie pátrania, života chudoby a politikárčenie s kapkou spřisahanectví. Mor je spíš takové pozadí a spouštěč jistých komplikací než objekt zájmu, byť je v názvu. A hlavný hrdina trpí nespavosťou a má k tomu takú rozkošnú vidinu. Někdo jiný tam někomu vyhrožuje vyprávěním o tom, jak motýlci tíhnou k ohni a pak tak zahynou a pak... Pak přijde poslední epizoda.
Byl ukončen už před několika lety. Ale s takovým závěrem, že z toho řada fanoušků dodnes dostává psotník. Tak padlo rozhodnutí, že ho resuscitují a dají mu šanci odejít důstojněji.
Já to přestala sledovat už ve druhé sérii. Nepřekousla jsem, co s tou postavou v seriálu udělali. Ale podle traileru možná tu závěrečnou řadu zkusím.
Komentáře
Mimochodem nevíte někdo, jestli už konečně potvrdili, že bude na podzim čtvrtá série Stranger Things? Zběžné gůglení mi moc nepomohlo - nacházím furt jen spekulace.
La peste - https://www.csfd.cz/film/489123-morova-rana/prehled/
Akcie skôr menej a tlak času málo cíteľný, zato veľa scén v tme, zároveň z toho na mňa dýchala istá nadčasovosť. Je tam pretínanie pátrania, života chudoby a politikárčenie s kapkou spřisahanectví. Mor je spíš takové pozadí a spouštěč jistých komplikací než objekt zájmu, byť je v názvu. A hlavný hrdina trpí nespavosťou a má k tomu takú rozkošnú vidinu. Někdo jiný tam někomu vyhrožuje vyprávěním o tom, jak motýlci tíhnou k ohni a pak tak zahynou a pak... Pak přijde poslední epizoda.
Já to přestala sledovat už ve druhé sérii. Nepřekousla jsem, co s tou postavou v seriálu udělali. Ale podle traileru možná tu závěrečnou řadu zkusím.