TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A o dva dni Kolo času. To ma ide rozdrapiť ako sa teším.
Druhá série je sice slabší než první, ale pořád se jedná o velmi povedenou věc. Pokulhává to hlavně v pasážích, kde má mít výraznější dramatické chvilky Jennifer Anistonová. Její hlubokomyslné projevy a filozofování jsou spíš trapné. Ale to je drobná vada. Naopak velmi mile překvapila Julianna Marguliesová. Koho bavil Newsroom, tohle ho bude nejspíš bavit taky, jeho kvalit to nedosahuje.
Arcane
Zpočátku jsem si říkala, co na tom všichni mají. Líbilo se mi to, ale neviděla jsem na tom nic výjimečného, ale s postupem děje mě to úplně pohltilo. Propracované osudy postav a hlavně jejich vývoj by tomu leckterý hraný seriál mohl závidět. Animace je povedená, jen u Jinx mi trochu cukaly oči, ale co byla jen drobná vada na kráse.
Mare of Easttown
Podobně jako u Arcane - první 2-3 díly mi trvalo se s tím srovnat - vinu na tom má hlavní hrdinka, která se představuje jako hrozná kráva. Kate Winsletová ji hraje excelentně, jak je u ní standardem. Ale pak už to bylo lepší a lepší. I když poslední díl to zas pak trochu shodil.
Dexter - New Blood
První díl takový podivně unylý, nevýrazný. Další dva mě naopak chytly. I když se nad scénářem občas chytám za hlavu, tak se na další díly těším.
Cowboy Bebop
Zatím jsem viděla dva díly, kde první byl podprůměrný, druhý se mi docela líbil. Souhlasím s kritikou, že John Cho je na Spikea starý. A parodie na mladšího bratra Luciuse Malfoye v roli Viciouse je snad nějaký interní (hodně nepovedený) vtip...
Zatím mám spíš nutkání smazat hranou verzi a vytáhnout anime. Ještě dva díly tomu dám, než se rozhodnu, zda to tak udělám.
https://www.serialzone.cz/clanek/13936-serialovy-adventni-kalendar-2021/
Napríklad...
No nič, viac budem vedieť, až dopozerám.
A teď vážně, když to budu hodnoti z hlediska adaptace, tak je to hodně špatný. Je to jakýsy mix mezi nějakou edgy fanfikcá alá Drakulá
nesmrtelný a Fast and Furious. První epizoda byla nejhorší, protože to ukázalo, že seriál se staává největším odpadem ve chvíli, kdy se snaží adaptovat povídky. Tady navíc finálním twistem šli proti celé pointě příběhu.
Od druhého dílu je to pořád stejně debilní, ale seriál začal být nejzajímavější a nejzábavnější ve chvíli, kdy se na knihu kompletně vykašlal a jel si svou cestu, takže to člověk mohl brát jako Co by kdyby. Dívat se budu i na další série, protože tuhle katastrofu je fascinující pozorovat a neúmyslně vtipné.
Navíc jsem škodolibá svině :twisted: a nedá mi to, abych se nevysmál některým, co seriál bránili. Přiznám se jsem neviděl tolik násilí a hrozně edgy momentů udělané jen pro to, aby to diváka šokovalo. Už jenom čekám, kdy se Geralt bude muset probojovat zmutovanými kojenci, Tris se pokusí udělat Ciri neplodnou a Vesemirovi uříznou koule. A časem možná přibude i nějaké to znásilnění, abychom diváky za každou cenu udrželi o obrazovky. Vypadá to, že Duna poslední ostrov v moři sraček,
co se týče kvalitních adaptací.
Arcane je pravděpodobně v mých TOP 3 věci, co se kdy objevily na Netflixu
Nikdy bych tě jim nevydal. Za nic. Nebreč. Jsi dokonalá :'-(
Jinak souhlas, že producenti si nevěděli rady s měsíci poklidného tréningu a tak si domysleli subzápletku.
To že se jej držela i po útěku, nuž... Těžko říct, zda jen emigrace jako čtvrtelfka, nebo se i uchází o místo. Její rozmluvy s Cahirem vypadali na vzájemné podržení po příchodu. V podstatě byl jejím dlužníkem, přimluvit se za azyl by mohl být schodný požadavek i bez dalších služeb. Až na to, že po elfech chtěli protislužbu a ona je cenný zdroj informací i bez magie. Jestli mě nechcete, jdu k nepříteli? Nemám kam jinam jít? Co svatyně Melitelé? Moc daleko? Málo chráněná? Nilfgaard se jí v první sezóně nelíbil, tak jestli to brát jako sílu zášti, nebo přesvědčení o absenci jiných možností...
Nejvíc se jim povedl Rience. To nutkavé luskání prstu v dimveritové cele a následná škodolibost po pustění ven. Jo, jo, je to ten samolibý bastard, co známe atrable dělá ukázkově.
Nevíte někdo, kde by se dal s anglickými titulky shlédnout nebo stáhnout seriál Tacoma FD??
Arcane je zvláštní. Hravý. Anime. Ale tématicky dospělý a i vůči dětským postavám zatraceně temný. Moje nejoblíbenější postavy jsou Powder (holčičí Joker, taky je do psychické nestability dotlačí okolnosti) a Heimerdinger (nosila bych ho na rameni přesně tak, jak si zaslouží).
Nikdy bych tě jim nevydal. Za nic. Nebreč. Jsi dokonalá
https://www.polygon.com/22847167/witcher-season-2-ciri-yennefer-books-changes?fbclid=IwAR3aTkm8Wc9hbhRH8B0xRt2SfDd2msIzebiXgAiF-ckZEFprfkG_adlEbl8
Jinak debatovat nad tím, proč Yennefer něco dělá a nedělá je zbytečné. Je to Rychle a zběsile ve fantasy hávu. Nesmíte nad tím používat. Musíte být vděční, že jeto barevné, hýbe se to a je to na pokračování, jak kdysi prohlásil Izer parodující Železného :twisted:
To s měsíci tréningu nebyla ani tak obhajoba, jako snaha o vysvětlení, možný směr úvah, který vedl k tomuto. Vubec neříkám, že jiný by si s tím rady nevěděl.
Kriso, výprava je lepší oproti minulu. Za mně i Jaskier je lepší oproti minulu.
Tudíž prostě bastardizace předlohy, proto jsem měl pozdější epizody ve full fan fiction módu mnohem raději.