TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1345346348350351362

Komentáře

• Hmm... Čistě po Gaimansku + nároky Amazonu, nu uvidíme.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já se teď snažím doklepnout 5. sérii Lucifera. Jak jsem ten seriál měla hodně ráda, tak jsem teď z něj rozpačitá. Asi měl zůstat zrušený. Připadne mi, že u Netflix vyhodili z okna všechno, co z toho dělalo zábavu a naopak nacpali ingredience, které nesnáším (rodinné trable).
  • @Nevada Lucifer se u nás doma vůbec nechytl, a to jsem ho zkoušela nejen na doporučení zde z diskuse, ale i od švagrové. Přišlo mi, že to mělo ohromný potenciál, celý ten nápad je vynikající, ale uchopení mě prostě nezaujalo, a to jsme - po prvním rozpačitém dílu - skoukli i druhou epizodu. Vůbec si nedovedu představit, o čem mohou být další série... Stejně tak jsem docela rozpačitá i z Lokiho, na kterého jsem se těšila jak malé děcko, přijde mi to takové... nevtipné. Ale což, je tam Loki, takže to asi - na rozdíl od Lucifera - přetrpím :-).
    Já si ho oblíbila rychle a snadno :) Potřebovala jsem náhradu za Castla. Ty první dvě série mě bavily velmi. Třetí byla slabá. Čtvrtá a pátá po přesunu na Netflix ještě slabší. I když u S5 se velmi opěvuje finále. Tak se to snažím doklepnout, abych ten zázrak zmrtvýchvstání viděla. A hlavně, abych se mohla pustit do dalších oblíbenců, které se mezitím dostaly do éteru - Bosche a The Good Fight.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 9. července 2021

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Nějak se mi přestává líbit Ciri :(. Zato Henry Cavill se mi jako Geralt líbí čím dál víc (přehodnotila jsem problematiku jeho bradové prdelky). Od první série jsem raději nic moc nečekala a dost pozitivně mě překvapila a doufám, že ta druhá nezklame a udrží si laťku. Ve zkratce: těším se.

Mimochodem nevíte někdo, jestli už konečně potvrdili, že bude na podzim čtvrtá série Stranger Things? Zběžné gůglení mi moc nepomohlo - nacházím furt jen spekulace.
    upraveno 10. července 2021
    Za mě je Ciri zatím pořád super. Jen ten trailer vůbec neukazuje jak na tom holka bude v akci, až se začne taky trochu ohánět mečem. A taky docela mlží ohledně nových postav. Na chvilku se tam mihl jen Eskel? :-k
  • @Krisa Zatiaľ sa hovorí len o tom, že štvrtú sériu vypustia až na budúci rok. :-k Ale už bolo prezradené, že v novej sérii budú účinkovať Tom Wlaschiha/Jaqen a aj Robert Englund/Freddy Krueger. :-) Apropo, teaser na Zaklínača sa mi takisto páči. :-)
    @Janulka Jak příští? Chjo, já se tak těšila, že už to snad nebude trvat tak dlouho :(
  • @Aviv Zajímavý tip, přes relativně nízké hodnocení na ČSFD (63 %) asi zkusím, už jen kvůli té vizuální stránce ;-). Díky.
  • Na kamarádův popud jsem Lokiho dokoukala a po bídné třetí epizodě se to docela zvedlo, ačkoli nyní, krátce po shlédnutí 6. dílů, nějak nepobírám, co jsem to vlastně viděla :).
  • Se ukáže asi až na konci. Já čekám než to bude komplet a pak bych si dala maratón.
  • Oh wait, 6 je komplet počet epizód? Hmm... Čekala jsem víc. Tak jo, to abych se do toho pustila.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 26. července 2021
    Tak fakt až příští rok (doufám, že někdy na začátku a ne třeba až za rok).
  • Chce niekto odporúčanie na pomaly si plynúci seriál zo Sevilly 16. storočia, kam prišiel vyčíňať mor a nejaký vrah (a hororoví osirotení okrádači, ale to nie je pre dej až tak podstatné) a posledný diel obsahuje veľa bezútešného materiálu?
    La peste - https://www.csfd.cz/film/489123-morova-rana/prehled/
    Akcie skôr menej a tlak času málo cíteľný, zato veľa scén v tme, zároveň z toho na mňa dýchala istá nadčasovosť. Je tam pretínanie pátrania, života chudoby a politikárčenie s kapkou spřisahanectví. Mor je spíš takové pozadí a spouštěč jistých komplikací než objekt zájmu, byť je v názvu. A hlavný hrdina trpí nespavosťou a má k tomu takú rozkošnú vidinu. Někdo jiný tam někomu vyhrožuje vyprávěním o tom, jak motýlci tíhnou k ohni a pak tak zahynou a pak... Pak přijde poslední epizoda.
  • Dexter ještě pořád běží?? :-O
    Byl ukončen už před několika lety. Ale s takovým závěrem, že z toho řada fanoušků dodnes dostává psotník. Tak padlo rozhodnutí, že ho resuscitují a dají mu šanci odejít důstojněji.

Já to přestala sledovat už ve druhé sérii. Nepřekousla jsem, co s tou postavou v seriálu udělali. Ale podle traileru možná tu závěrečnou řadu zkusím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.