Fantasy komedie
Taky vám při tomto spojení vstávaj vlasy hrůzou, co to zas bude za trapnost? Mně teda jo, ale jen do chvíle, co jsem viděl trailer na film Your Highness. No dobře, zprvu jsem trochu váhal, ale pak jsem si ty nařachlý 3,5 minuty pustil znovu a pak zase atd.
Pořád si myslim, že to balancuje nad útesem, ale pokud dopadne celej film jako trailer, mohlo by to bejt zatraceně dobrý. Navrch si přihoďte Natalie Portman v pancéřovanejch tangách. Tohle by mohlo mít úspěch, ne?
Pořád si myslim, že to balancuje nad útesem, ale pokud dopadne celej film jako trailer, mohlo by to bejt zatraceně dobrý. Navrch si přihoďte Natalie Portman v pancéřovanejch tangách. Tohle by mohlo mít úspěch, ne?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
V USA jsou v tomhle směru hodně divní. Ve filmech a hrách jim nevádí, když někomu kulometem ustřelíte hlavu, ale běda vám, když tam ukážete ženský ňadro. :-D
Přesně na to jsem narážel, vadí mi víc tenhle princip než zakrytí Portmanky :-)
Občas přemejšlim, že bez ohledu na to co tvrdí ve filmech probíhá všechna soulož ve Spojených státech pouze pod peřinou, ve tmě a v noční košili, samozřejmě jen v misionářské poloze.
Ostatně viz pravidla Puritanartu
K těm elektromobilům, máš samozřejmě pravdu. Nakoupil jsem to na nějakém blogu s tématy jako: kvůli biopalivům se kácí lesy. A pak prodal dál, jak jsem si to pamatoval. A vzhledem k tomu, že blogy mají za zdroje často noviny či jiné blogy, tak to může být dost pokroucený.
Nicméně myslím, že toto vycházelo z tohoto. Popřípadě z něčeho obdobného. I když z toho taky čiší jistá tendenčnost, proto uvádím i trochu neutrálnější článek
Nemluvě o tom že jejich snaha cenzurovat mladistvým hry, filmy a časopisy je de facto kontraproduktivní dle všech mě známých sociologických, psychologických a sexuologických výzkumů a navíc v době internetu i proti obyčejné logice, což mě poněkud drásá nervy a přijde mi to jako urážka lidského rozumu vzhledem k mé přísně racionální výchově a myšlení.