FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1107108110112113150

Komentáře

• Dnes mi nezbývá než fandit Argentině, protože Létající Holandan ve finále, to by pro mě byl děs. I když fotbal hrají nic moc a nebýt Messiho, tak už tam nejsou. Ale on si postup zaslouží, tak třeba ukáže záblesk své geniality a tulipány v čele s bohem simulování uvadnou. Nezbývá než doufat :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Mellien napsal(a):

Dnes mi nezbývá než fandit Argentině, protože Létající Holandan ve finále, to by pro mě byl děs. I když fotbal hrají nic moc a nebýt Messiho, tak už tam nejsou. Ale on si postup zaslouží, tak třeba ukáže záblesk své geniality a tulipány v čele s bohem simulování uvadnou. Nezbývá než doufat :D

Tvoje motlidby byly vyslyšeny :-D
  • Achileus napsal(a):

Mellien napsal(a):

Dnes mi nezbývá než fandit Argentině, protože Létající Holandan ve finále, to by pro mě byl děs. I když fotbal hrají nic moc a nebýt Messiho, tak už tam nejsou. Ale on si postup zaslouží, tak třeba ukáže záblesk své geniality a tulipány v čele s bohem simulování uvadnou. Nezbývá než doufat :D

Tvoje motlidby byly vyslyšeny :-D
    Já to ani nedokoukal! Šel jsem spát cca v 65 minutě, nedalo se na to koukat, ráno brzo budík... tak jsem se u snídaně aspon koukl na telce zpětně jne na pencle. :D
  • @Mellien Mě během prodloužení vypadl signál televize takže jsem penalty neviděl :evil:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já letos ještě neviděla ani jeden gól! (Možná to bude tím, že jsem z celého MS zatím viděla tak hodinu, ale včera jsem dala celý první poločas)
  • @Everett_Young Naštve, co máš?

Já mám doma krabičku od netboxu, můžu si přehrávat 24 hodin zpátky cokoli bez nutnosti cosi nahrávat, kdykoli si cokoli stopnout, pustit pořad od začátku, když to nestihnu :D No, prostě ideálka i na fotbal, když si večer unavenej :D
  • @Mellien obyčejnou starou televizi bez ovladače připojenou na nějakej set-top box značky kterou si nepamatuju :-D
  • aha :D :D

Ale když ti to tak vyhovuje :) Dnes se dá už za málo peněz pořídit hodně muziky a není nad trochu telky, když člověk dovalí dom vyštavenej
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 10. července 2014
    "Nalejme si čistého vína ... nebylo to poprvé, co Němci poslali několik chlápků v slzách do sprch."
    @Thorar =D (Ano, vím, že půjdu do pekla)
  • Tenhle typ humoru mi přijde dost ubohý a smutný
  • Everett_Young napsal(a):

@Mellien Mě během prodloužení vypadl signál televize takže jsem penalty neviděl :evil:

To je něco podobného, jako když nám dítko vypnulo bednu ve chvíli, kdy Kvitová proměnila mečbol. :wall:
    Tak Zúňigu nepotrestali FIFA má vážně dvojí metr
  • @Achileus To si zjistil až teď? :D Čemu se bohové ještě divíte u lidí, co prodali MS do Kataru, jen aby si namastili kapsy...
  • Chudak Sagan :(. A nie a nie a nie...
  • @Hildegarda Málo dopuje, cyklistika, kdo málo dopuje, nikam nedojede
  • Tak konečně moji oblíbení skopčáci vyhráli. Že jim to ale trvalo. :applause: :dance:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hlavně že jejich tým skončil druhý ve druhé světové válce :)
    Jo, taky jsem jim fandil.
  • Škoda, přál jsme Argentincům, když už to ubojovali do prodloužení ;) Ale čekal jsem výhru Bundesáků cca 2:0 už v normálu, tak jsem to zkousl...
    Chjo, já fandila Argentině :(
    Ale můj děda, který na fotbal nikdy nekoukal a vůbec ho nezajímá (myslím, že nezná ani jednoho fotbalistu, který na MS hrál), vyhrál sázky se starousedlíky na Pláckách (část HK, kde bydlíme) =D
    Krisa napsal(a):

Chjo, já fandila Argentině :(
    Ale můj děda, který na fotbal nikdy nekoukal a vůbec ho nezajímá (myslím, že nezná ani jednoho fotbalistu, který na MS hrál), vyhrál sázky se starousedlíky na Pláckách (část HK, kde bydlíme) =D

Štěstí přeje odvážným
    @Achileus To jo, děda vyhrál celkového vítěze. Pak taky vsázeli na stav po 90. minutové hrací době, ale to si nemůže vzpomenout, jestli dával 0:0 nebo 1:1, tak si z něj děláme legraci, že bude muset zavolat svému bookmakerovi (vsázeli asi 5 Kč na zápas =D ).
    Krisa napsal(a):

@Achileus To jo, děda vyhrál celkového vítěze. Pak taky vsázeli na stav po 90. minutové hrací době, ale to si nemůže vzpomenout, jestli dával 0:0 nebo 1:1, tak si z něj děláme legraci, že bude muset zavolat svému bookmakerovi (vsázeli asi 5 Kč na zápas =D ).

:-D
    Týýý brďo =D
    @Krisa Jo, tu už jsem viděl :)
    Ať to zní sexisticky, ale ženský nemaj na zeleným trávníku co dělat, to není ženskej sport. A to ženskejm neupírám karate, judo a jiný bojový sporty, když je to baví.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 14. července 2014
    @flanker.27 Počkej až tě chytne za vlasy a strhne tě na zem :-D A pro ní je to zároveň i to judo a karate
    @Everett_Young Já vlasy nemám tak dlouhý, aby se za ně dalo chytit 8-)
    @flanker.27 Já nevím, já proti ženskému fotbalu nic nemám - až na to, že mi přijde ještě nudnější, než ten mužský :D
    @Krisa A v tom je podstata věci :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.