FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Z finále (a zároveň celého MS) jsem viděl akorát to prodloužení. Hra mi přišla celkem vyrovnaná, s málo šancemi. Němci tu svoji největší využili, Argentinci ne.
Líbil se mi vítězný gól - přímočaré zakončení bez jediného zbytečného pohybu. To jsem nikdy neuměl (taky mě raději po pár zápasech šoupli z levého křídla do brány :P).
ale takový komentátoři sou nejlepší :applause: :-D
jinak ještě k MS - vítěze jsem předpokládal nakonec si to vlastně zasloužili nejvíc. Zklamala mě "moje" Uruguay - fandím ji hlavně kvůli mému dlouhodobému fotbalovému vzoru Forlánovi - a James i celá Kolumbie super. Argentina mě zklamala herně, fakt moc, čekal sem jinou ofensivu. Jo a komentátoři na ČT až na Bosáka tradičně tragický, bože když o fotbale a hráčích vím víc než profesionál v televizi tak je něco špatně ne? :-k
Moje srdce bije pro Liberec, Plzeň a Slavii
Já teda ne, jen okrajově tabulku. Ale hokejovou, tu sleduju :)
a z cizich sleduju pravidelne Arsenal a okrajove Lyon. Hokej celkove nejak moc nemusim, s vyjimkou MS a OH, kde si nenecham ujit zapasy Kanady a Finska.
K tomu ženskému fotbalu. Já bych docela rád vyděl nějaký zápas žen proti mužům. Třebá oba nároďáky Německa proti sobě. Po první polovině by hoši jistě vedli tak 10:0. Ale v druhé polovině už by to holky začali pomalu srovnávat. To už by hoši hráli jen v šesti a zbytek ležel za čarou na nosítkách.