FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1108109111113114150

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 No jo, ale v ženském podání je nudnějších více sportů - nepočítám jen ty "chlapské", ale třeba i sportovní gymnastika je v podání chlapů větší frajeřina.
  • Jednou jsem viděla kus nějakého ženského fotbalu a tam jedna hráčka dala ttak parádní gól z poloviny. Ale opravdu luxusní. Pravda to je asi vše, co jsem z něho kdy viděla :-)
  • Ale v plážovom volejbale sú lepšie ženy.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa No, to záleží doslova na úhlu pohledu :twisted:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @JoeGyry Zde bych si dovolila citovat flankera: "záleží doslova na úhlu pohledu" =D
  • Fotbal nechte stranou, ten může hrát každý, ale holky a hokej? To je teprve nářez
  • Oni dneska ještě hrají fotbal chlapi? Mně přijde, že tam vidím samé baby, soudě dle toho fňukání a schopnosti udržet se na nohou připomínající promenádu po ledě v lodičkách..

Z finále (a zároveň celého MS) jsem viděl akorát to prodloužení. Hra mi přišla celkem vyrovnaná, s málo šancemi. Němci tu svoji největší využili, Argentinci ne.

Líbil se mi vítězný gól - přímočaré zakončení bez jediného zbytečného pohybu. To jsem nikdy neuměl (taky mě raději po pár zápasech šoupli z levého křídla do brány :P).
  • upraveno 15. července 2014
    youtube.com/watch?v=rvsuYssoTw0 nevím, jak sem dáváte videa, takže jen odkaz :-)
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Ugla napsal(a):

Oni dneska ještě hrají fotbal chlapi? Mně přijde, že tam vidím samé baby, soudě dle toho fňukání a schopnosti udržet se na nohou připomínající promenádu po ledě v lodičkách..

Z finále (a zároveň celého MS) jsem viděl akorát to prodloužení. Hra mi přišla celkem vyrovnaná, s málo šancemi. Němci tu svoji největší využili, Argentinci ne.
    Líbil se mi vítězný gól - přímočaré zakončení bez jediného zbytečného pohybu. To jsem nikdy neuměl (taky mě raději po pár zápasech šoupli z levého křídla do brány :P).

Jo kdyby dal Higuaín to sólo mohlo to být jinak, celkově byť to zní ironicky měla Argentina víc šancí než Němci
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 18. července 2014
    @JoeGyry
    ale takový komentátoři sou nejlepší :applause: :-D

jinak ještě k MS - vítěze jsem předpokládal nakonec si to vlastně zasloužili nejvíc. Zklamala mě "moje" Uruguay - fandím ji hlavně kvůli mému dlouhodobému fotbalovému vzoru Forlánovi - a James i celá Kolumbie super. Argentina mě zklamala herně, fakt moc, čekal sem jinou ofensivu. Jo a komentátoři na ČT až na Bosáka tradičně tragický, bože když o fotbale a hráčích vím víc než profesionál v televizi tak je něco špatně ne? :-k
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @JoeGyry Sestra sa akurát dohadovala, či povedal Kurňa nie, alebo Kurva, lebo to prepočula :D
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Můžu se zeptat jestli tady někdo sleduje naší ligu, popřípadě komu fandí? Předpokládám, že to tu někde už je, ale těch stránek je moc a já jsem lenoch. :-D
    Riokai napsal(a):

Můžu se zeptat jestli tady někdo sleduje naší ligu, popřípadě komu fandí? Předpokládám, že to tu někde už je, ale těch stránek je moc a já jsem lenoch. :-D

Moje srdce bije pro Liberec, Plzeň a Slavii
  • Slavia :applause:
  • Myslíte tu ligu, u které musí každý, kdo sleduje fotbal na jiné úrovni, usnout do pěti minut (většinou)? :D

Já teda ne, jen okrajově tabulku. Ale hokejovou, tu sleduju :)
  • Jo, to bude ona =D
    a z cizich sleduju pravidelne Arsenal a okrajove Lyon. Hokej celkove nejak moc nemusim, s vyjimkou MS a OH, kde si nenecham ujit zapasy Kanady a Finska.
    biggris napsal(a):

Jo, to bude ona =D
    a z cizich sleduju pravidelne Arsenal a okrajove Lyon. Hokej celkove nejak moc nemusim, s vyjimkou MS a OH, kde si nenecham ujit zapasy Kanady a Finska.

Já zase Chelsea, Barcelonu a Real
    Tak na domácí scéně to je Baník, nic jiného ani nejde. :-D A v zahraničí sleduju hodně Dortmund a Dynamo Dresden, přičemž Německý fotbal jako takový moc nemusím. :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    14. 7. jsem se ráno vzbudil v chatce uprostřed divočiny a hned jsem věděl, jak dopadlo finále. V sousední chatce totiž bydleli nějací němci. :twisted:

K tomu ženskému fotbalu. Já bych docela rád vyděl nějaký zápas žen proti mužům. Třebá oba nároďáky Německa proti sobě. Po první polovině by hoši jistě vedli tak 10:0. Ale v druhé polovině už by to holky začali pomalu srovnávat. To už by hoši hráli jen v šesti a zbytek ležel za čarou na nosítkách.
  • Já nějak nechápu, proč pořád někdo řeší jestli maj ženský hrát fotbal, hokej, box, .... Bude to znít jako feministický klišé, ale oni jsou snad nějaký méněcenný? Proč by proboha nemohli dělat něco, co je baví? Kvůli tomu, že se mi nelíbí pohled na spocenou ženu v kopačkách? To je snad můj problém, ne jejich. Howg :-)
  • @biggris Co třeba proto, že když vidíš jak se rvou dvě metr padesát vysoký holky vážící každá tak 40 kilo tak to vypadá naprosto k smíchu? Chápu že některý holky třeba chtějí boxovat, ale tak ať na to taky maji postavu.
  • @Everett_Young Však chlapi mají taky nějakou muší kategorii, ne?
  • @Everett_Young Ved sa na to nemusis divat ;)
    Přesně tak, když mě nikdo nenutí se dívat, je mi to buřt, naopak se někdy sám od sebe podívám a dobře se bavím. Ovšem kdyby zamnou přítelkyně přišla, že začne hrát hokej, asi bych nebyl úplně nadšený. :-D
    Jinak kdo sleduje Premier league?
  • Tomu říkám finiš. 8-O

Tak Čech v Chelsea dochytal
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.