FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1109110112114115150

Komentáře

• @Achileus kvôli tomu čo napísal na twitter?
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    JoeGyry napsal(a):

@Achileus kvôli tomu čo napísal na twitter?

Jo, vypadá to, že půjde pryč, viděl bych to na Real, nebo PSG
  • real? keď kúpil hviezdu MS a nechal si Ikera? to asi ťažko....
  • finiš brutal. to som fakt nevidel
    sarven napsal(a):

real? keď kúpil hviezdu MS a nechal si Ikera? to asi ťažko....

No Iker poslední dobou nezáří
  • preto kupili navasa, či ako sa volá.
  • Ale těžko tam půjde Čech, když jako "náhradu" koupili Navase. Nevím, jsem hodně zvědav, jak to celé skončí. Ale tahle sezóna je pro mě smuteční. Začal jsem koukat a fandit Chelsea, protože tam hrál Čech, Lampard, Drogba atd... a teď jak to vypadá :D Ještě skončí Terry a bude to úplné tóčó
    Mellien napsal(a):

Ale těžko tam půjde Čech, když jako "náhradu" koupili Navase. Nevím, jsem hodně zvědav, jak to celé skončí. Ale tahle sezóna je pro mě smuteční. Začal jsem koukat a fandit Chelsea, protože tam hrál Čech, Lampard, Drogba atd... a teď jak to vypadá :D Ještě skončí Terry a bude to úplné tóčó

No jo Mourinho je blázen, chce, aby chytal Courtois a zároveň si chce udržet Čecha, ale není mu schopen říct, že nebude chytat (podle zpráv se to dozvěděl ze světelné tabule hodinu před zápasem, kdyby se mnou takhle vymrdali tak bych si balil kufry), navíc úplně nechápu nákupní startegii Chelsea, dají pryč Lamparda a koupí Fabregase, koupí Drogbu a Costu a nechají si E´toa a Torrese, zvláštní startegie

• Odchod Lamparda mě hodně zklamal, doufal jsem, že tam zůstane a ukončí tam i kariéru (ale, že chce dál hrát, no, kdo mu to může mít za zlé? ) a pak třeba zůstane jako nějaký tréner nebo něco podobného... Nákup Fabregase... omlazuje kádr no...
    upraveno 22. srpna 2014
    Mellien napsal(a):

Odchod Lamparda mě hodně zklamal, doufal jsem, že tam zůstane a ukončí tam i kariéru (ale, že chce dál hrát, no, kdo mu to může mít za zlé? ) a pak třeba zůstane jako nějaký tréner nebo něco podobného... Nákup Fabregase... omlazuje kádr no...

To je teda omlazení, je mu 27 a vzhledem k rychlosti jakou stárnou střední záložníci, toho v základu moc nenahraje

• Mně to nepovídej, ale Mourkovi :D

Já bych tam radši taky viděl Lampse + nějakého klučinu na zaučení než takovou rošádu.
    Mellien napsal(a):

Mně to nepovídej, ale Mourkovi :D

Já bych tam radši taky viděl Lampse + nějakého klučinu na zaučení než takovou rošádu.

Já bych nejradši viděl Čecha mezi třemi tyčemi a Torrese co nejdál od Londýna, ale hold Mourek má svojí hlavu
  • Na hostování? Tomu se mi moc nechce věřit.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Mellien no jistě... na hostování do konce kariéry :-D
  • V tom bude něco jiného ;)
    Mellien napsal(a):

Na hostování? Tomu se mi moc nechce věřit.

U Mourka je možné všechno :-D
    Pořád lepší na hostování, nž být v týmu s Mourkovým mazlíčkem
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak přece jenom. A to se chlapi dneska v posilovně dohadovali, kolik dostaneme gólů :)
  • Naši fotbalisté mě vždycky jednou za deset let příjemně šokují.
    Chlapi u nás v hospodě brečeli jako malá děcka, řvali a trhali si košile na hrudích a zapomínali na staré křivdy.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 10. září 2014
    Otevřu ráno internet a vybafne na mě nějaká sranda. Všude kam se podívám, tak si ze mě dělají prdel, že je prej naši porazili 2:1. Dokonce i na stránkách fifa mě mají na šaška. No dobrá, ha ha ha! Tak jsem se zasmál a teď vážně. Řekne mi už konečně někdo jak to skončilo?

A jako by jim to nestačilo, ještě se mě snaží přesvědčit, že Islanďané porazili Turecko 3:0. :roll:
    Good job Pilař!!
    Montezuma3 napsal(a):

Otevřu ráno internet a vybafne na mě nějaká sranda. Všude kam se podívám, tak si ze mě dělají prdel, že je prej naši porazili 2:1. Dokonce i na stránkách fifa mě mají na šaška. No dobrá, ha ha ha! Tak jsem se zasmál a teď vážně. Řekne mi už konečně někdo jak to skončilo?

A jako by jim to nestačilo, ještě se mě snaží přesvědčit, že Islanďané porazili Turecko 3:0. :roll:

Je to pravda a to naši ještě vedli 1:0 mě věřit můžeš, protože jsem tam byl

:-)
  • Neviete prosím niekto, kde by sa dali pozrieť záznamy zápasov z KHL? Úplne krásne by bolo, keby aj s nejakým zrozumiteľným komentárom, ale to nemusí byť. :)
    Arutha napsal(a):

Neviete prosím niekto, kde by sa dali pozrieť záznamy zápasov z KHL? Úplne krásne by bolo, keby aj s nejakým zrozumiteľným komentárom, ale to nemusí byť. :)

KHL? Tu ligu prostě nenávidim

:spike:
  • @Achileus náhodou, ve který jiný lize si můžeš vsadit na to jestli hokejista přežije další týden v Rusku? =D
    Everett_Young napsal(a):

@Achileus náhodou, ve který jiný lize si můžeš vsadit na to jestli hokejista přežije další týden v Rusku? =D

V číně?

• @Achileus To možná, ale takový multi-kill jako rusům se jim ještě nepovedl :-D
    Everett_Young napsal(a):

@Achileus To možná, ale takový multi-kill jako rusům se jim ještě nepovedl :-D

Tam na východě je možné všechno

:-)
  • @Achileus počkej až se dozvíme že Rachůnek žije a celá aféra s pádem letadla byla jen kachna na přilákání pozornosti ke KHL.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.