FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Ten výsledek není samozřejmě nijak růžový, ale já bych to neviděl až tak černě. Například ta krásná prohra s Američany na nájezdy. Nebo ten krach s Finy před koncem. To jsou dvě první vlaštovky. :twisted:
Vypadl z top 4 zajišťující Ligu Mistrů a bude hrát spolu s West Hamem "jen" Evropskou Ligu.
Jo a z West Hamu mám radost, snad to otevře dveře do Anglie dalším českým hráčům :-)
Teď ještě aby Němci vyhráli Euro a já si začnu přát, aby přišel nějaký covid-21 a všechny ty sporty na rok zase vypnul. =D
Zrovna řešíme čím, kde a jak často se budeme muset šťourat, aby vůbec mohly být nějaké závody a a ty napíšeš TOHLE! :onfire:
https://www.sport.cz/fotbal/euro2020/clanek/2470543-kodan-onemela-strachem-lekari-bojovali-o-eriksenuv-zivot-jeho-stav-je-stabilizovany.html#hp-artcl
Nepochopil jsem proč okamžitě nepřepli do studia a ty Karochovy hlody k tomu...
Co se ME týče, to jsem se zase jednou chtěl podívat na fotbal... Naštěstí to zatím vypadá příznivě, snad vydrží. Sportovec, 29 let. Opravdu jeden nikdy neví, co se může stát.
Vloni jsme zažili něco obdobného naživo, ještě ke všemu na vodě. Nebylo to nic moc. Bylo tam několik naštěstí: Kluci, co s dotyčným jeli, hned skákali pro něj do vody (viděli, že se z kanoe sesunul a ani se nesnažil plavat. Stalo se to u startovních bójí (velké balony), kterých se chytili a drželi ho nad vodou. Kamarád rozhodčí už několikrát používal defibrilační kufřík a napotření se kluka podařilo nahodit.
Dopadlo to tak, že má kardiostimulátor, protože mu našli vrozenou srdeční vadu (každý rok absolvoval zátěžovou sportovní prohlídku). Takže sportovat už nemůže, ale všichni jsme rádi, že to dal.
Ještě teď mi je zle, jen co si na to vzpomenu (toho kluka znám snad od batolete, loni mu bylo 15). Zlatě, že teď do Račic přijeli jen jednou hasiči, protože dorostenci kouřili v chanosech pod čidlem :-D
P.S Taky vám přijde, že je Král úplně mimo?
Breceni antirasistickych anglanu je zlato, jen tak mimochodem.