FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1144146148149150

Komentáře

• A po penaltách je rozhodnuté... Taliani sú majstri! :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hu! Hu! Ha! Ha! Hu! Hu! Ha! Ha!

Aneb můj pravěký tanec na oslavu :twisted:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. července 2021
    Vesmír je zas v rovnováze. Během finále pro změnu rozhodčí trochu podržel Italy. Kdyby byl přísnější, tak mohli dohrávat v 10, možná v 9, a na penalty ani nemuselo dojít. Kdyby tohle prošlo Angličanům, to by se zas vyrojilo uplakánků.

=D
  • image

K samotnému zápasu, Anglie dala ze své jediné střely na bránu gól, po zbytek utkání už ale nic nepředvedla. Southgate naordinoval svému týmu hrozně defenzivní taktiku (5 obránců a 2 defenzivní záložníci), což mi přijde jako hrozná škoda - myslím si, že Angličané mají lepší fotbalisty a v případě aktivní útočné hry by dokázali zvítězit. Nebudu zastírat, vítězství Itálie mi udělalo ohromnou radost. O to víc, když Anglie padla na penalty. Gratulace Itálii, i když souhlas s Nevadou že tentokrát jim rozhodčí trochu pomohl.
    Jsem hodně zklamaný z chování Angličanů po zápase. Vím, že spoustu hráčů v týmových sportech po prohraném finále sundá medaile, přijde mi to ale jako nedostatek respektu, zejména pak u hráčů kteří nikdy nic nevyhráli. A že jich Anglie má (jestli jsem počítal správně, tak jen 5 vyhrálo domácí ligu, 4 Ligu mistrů). O to víc si pak cením Jordana Hendersona (mimochodem, jediný vítěz PL i LM v národním týmu), který si medaili nechal na krku. :applause:
    O dění v Londýně před i po zápase pak škoda slov, tohle si Angličané za rámeček nedají. K tomu rasistické urážky nešťastných fotbalistů, fuj. :(
    upraveno 27. července 2021
    Japonsko nebo USA, vítězství se počítá =D

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. července 2021
    Jo, Eurosport tam má v těch náhledovkách docela dost chyb. Včera jsem koukal na basketbalový duel Argentina vs Slovensko :D
  • Športová streľba v kategórii "trap" priniesla zlaté medaily pre Čechov aj pre Slovákov. V mužskej kategórii zvíťazil Jiří Lipták, ktorý tesne porazil svojho krajana Davida Kosteleckého so striebornou medailou, v ženskej kategórii zvíťazila Zuzana Štefečeková. Veľká gratulácia. :-)
    image
    image
    Te pocit když se pět let těšíte na lukostřelbu na olympiádě. Zaplatíte si Eurosport aby jste se mohli na celý turnaj dívat od začátku. Přivstanete si. Zanedbáváte kvůli tomu svoji práci. A ony vám všechny favoritky vypadnou už v prvním kole.
    image

Ještě že mi ten trap a tenis spravili náladu. :D
    Dobře Jířa!
    image
  • Tal Slováci musejí ještě trochu zabrat, ale z českého pohledu je už teď tahle olympiáda úspěšnější než hodně průměrné Rio. Už sedmý den druhé zlato, roztomilý český rozstřel o zlato v trapu, v rukávu další dvě zlaté nebo stříbrné v tenise a teď ještě judo, kde by Krupálek měl velkou smůlu, kdyby tam něco nepadlo. Na sport úplně nejsem, ale ta radost vytlemených sportovců je nakažlivá :-)
  • https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/olympijske-hry/tokio-2020/medailove-vzpominky-stribro-mrstene-do-kouta-i-zlato-s-nozem-mezi-zebry/610339fcd60dfef4a4a771c3

Ve stínu tragédie

Blízko tragédii se během Her ocitla Marie Kovářová, v současnosti nejstarší žijící česká olympijská šampionka. V Londýně 1948 přišla přímo ve "zlatý" den o kamarádku z vítězného družstva gymnastek Elišku Misákovou. Ta v průběhu soutěží onemocněla dětskou obrnou – v té době neléčitelnou... "Plakaly jsme a plakaly... Protože nám to řekli – že je s ní zle. Ale nedalo se nic dělat, musely jsme to vydržet," vzpomíná po více než sedmi dekádách čtyřiadevadesátiletá Marie Ďurovičová Kovářová.

Družstvo tehdy i s náhradnicí Věrou Růžičkovou bojovalo za tu, která tou dobou sváděla v londýnské nemocnici boj ještě těžší – a marný. Domů se gymnastky vracely se zlatem a s urnou s popelem Elišky. Ta zůstává jediným sportovcem v historii, kterému byla udělena olympijská medaile in memoriam.

8-O :-(
  • To musel být děs, snažit se vyhrát a zároveň po rozumu chodí obavy o spoluhráčku. Taky to muže být motivace - že pro ni.
    Krpec!
    image
  • Krpálek zlatou a raduje se jako dítě :D
  • @svoa00 Ta ty holky brečely, protože věděly, že kamarádka to skoro určitě nedá. Ale bylo to tehdy aspoň hezké gesto - dát jí medaili in memoriam.
    Četl jsem, docela soda...
  • upraveno 2. srpna 2021
    Mám veľkú radosť z toho, že Jakub Grigar získal striebro vo vodnom slalome, ale vodný slalomár Jiří Prskavec, ktorý porazil nášho Jakuba Grigara o viac ako 3 sekundy aj džudista Lukáš Krpálek si zaslúžia veľký potlesk. :applause:
  • flanker.27 napsal(a):

Četl jsem, docela soda...

Soda?

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A jako bonus Zverev porazil Djokoviče. Můj dnešní sportovní den už snad lepší ani být nemohl :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    O te gymnastce vím, je to drsné.

Kvůli Prskavcovi jsem dnes vyděsila slečnu "sekuriťačku", která nám hlídá zábrany pod cílovou věží. I když je to vedlejší sekce svazu kanoistiky, tak se to v Račicích dost prožívalo. Po cestě na start jsem čučela na stream na telefonu a jak na to čumí všichni, tak je to přetížené a v 71. vteřine se mi to seklo. Zařvala jsem "tak dělej lemro líná" a chudák slečna vyděšeně vyskočila a otevřela mi tu bránu. Já si vůbec nevšimla, kde jsem, až v okamžiku, kdy se spolustartér začal děsně smát a říkal, že to nebylo na ni. Hned jsem se jí omluvila, ale když jsem šla zpátky, tak mi taky rychle otevírala :oops:
  • Chuďato... :D
    @Aviv Je to dobrý, dneska zase přišla :).

Ještěže nejel Pepíček s Ventilem a Máťa s Péťou, to by to tady spadlo (na MS se tu u jejich jízd klepala věž). Doufám, že to bratrské sekci nedarujou a taky se pochlapí :)
    Krisa napsal(a):

O te gymnastce vím, je to drsné.

Kvůli Prskavcovi jsem dnes vyděsila slečnu "sekuriťačku", která nám hlídá zábrany pod cílovou věží. I když je to vedlejší sekce svazu kanoistiky, tak se to v Račicích dost prožívalo. Po cestě na start jsem čučela na stream na telefonu a jak na to čumí všichni, tak je to přetížené a v 71. vteřine se mi to seklo. Zařvala jsem "tak dělej lemro líná" a chudák slečna vyděšeně vyskočila a otevřela mi tu bránu. Já si vůbec nevšimla, kde jsem, až v okamžiku, kdy se spolustartér začal děsně smát a říkal, že to nebylo na ni. Hned jsem se jí omluvila, ale když jsem šla zpátky, tak mi taky rychle otevírala :oops:

Neuvažovala jsi někdy stát se trenérkou? :twisted:
    upraveno 31. července 2021
    flanker.27 napsal(a):

Neuvažovala jsi někdy stát se trenérkou? :twisted:

To už mám za sebou. Trénovala jsem benjamínky a měli mě rádi (
    ti co zůstali
    ) :twisted:
    Navíc u nás se neříká "ty lemro líná", ale "pícháš to jak do hoven". Jako fakt, to bylo pokyn jednoho trenéra pro žáka na kanoi :-P
  • Ne špatná formulace.
  • Tak tenisové zlato napoprvé nevyšlo, ale snad Vondroušová tu švýcarskou tydlýtku dostatečně utahala, aby to holky měly snazší :twisted: Snad taky budou disciplinovanější.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.