FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
1) Kdybych byla šílená fanynka nějakého sportovce, tak je to rozhodně Sebastian Brendel, "dvoumetrové chlapisko" a největší frajer (pro mě)
2)
Dneska byl holt nejúspěšnější český pavouček, i když to taky určitě nebylo podle jeho představ.
Mám pro něj velký obdiv, protože asi musel být děsně zklamaný z brambory a přesto se zachoval takhle :applause:
Tak uvidíme...
Nevěřila jsem, že to Australani vydrží (oni takhle často jezdí - napálí to a pak většinou vykysaj), klobouk dolů.
Škoda jen, že se bratia nedostali do FA.
To byly nervy ty p*čo! 8-O
Tohle lezectví je teď snad nejlepší sport na olympiádě.
Zítra budu držet palce Máťovi a slovenské K4 (i když na té pětikouli to je veliká loterie).
https://www.instagram.com/tv/CZrfV9zodVU/
Dost mě mrzelo, že pro volnou jízdu znovu nasadili Kamilu, protože mohly Anna nebo Saša dostat jistou zlatou, a hlavně jim to řekli na poslední chvíli večer před jízdou. Vůči Anně, úřadující mistryni světa a trojnásobné mistryni Ruska je obzvlášť necitlivé, byla z mistrů světa 2021 všech kategorií jediná, kdo nebyl nasazený do týmové soutěže (Nathan Čen, Mišinová/Galljamov a Sinicinová/Kacalapov se všichni účastnili). Na Kamilu je to navíc taky docela nápor, ani ne fyzický, ale na nervy. Doufám, že to pak v individuální soutěži zvládne stejně dobře.
https://www.instagram.com/tv/CZrh0jbgDYU/
Nejde o to, že bych byl jeho velký fanoušek, ostatně mužskou soutěž zase až tak moc nesleduji, přesto je mi to líto a hlavně to ukazuje, jak smůla může sednout na kohokoli, i když člověk udělá naprosto všechno v jeho silách. Pak může být člověk jakkoli dobrý, připravený (v podstatě příprava na olympiádu začíná od konce té předchozí) a vůbec, a není to k ničemu. Je mi z toho celkem smutno.
A abych se vrátila k tomu starému vtipkování... komentátor zmiňoval, že Ester skutečně má ráda hokej a ráda bruslí. Jenom tak zmiňuju, že na olympiádě je už i ženský hokej :D
(Karanténa načasovaná na tento týden se nakonec docela povedla, protože můžeme čučet na olympiádu :D )
Pokud je někde záznam, fakt doporučuji vidět, protože v pohybu to je ještě lepší.