FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1144145147149150

Komentáře

• Haha, utahala :dance:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jsem se tu chtěl zaradovat že jsme v umístění národů na 11. místě před frickama, a než jsem zapnul PC a udělal screenshot tak Zverev vyhrál dvouhru.
    image
  • @MonteKarstark Tak začala atletika, kde se před Česko dostane spousta dalších zemí a jakákoliv medaile pro Česko ze stadionu bude překvapivá. Připomínám ale, že z Ria si přivezl zlato jenom Krpálek z juda, takže už teď je tahle olympiáda šťastná.
    To je mi jasné že za týden už budeme na 30. místě. Ale tady jde o to porazit Schnitzely, a oni nás nenechali ve vedení ani 2 hodiny. :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @MonteKarstark Ber to tak, že Übermenschen to se čtvrtou největší výpravou co do počtu lidí zatím dotáhli jen na stejný počet zlatých jako naše čtyřikrát menší výprava :)
  • Tomu říkám dát věci do perspektivy.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 1. srpna 2021
    Nechci být za kazišuka, ale obávám se, že by do toho mohli hodit vidle němečtí rychlostní kanoisti (hlavně kajakářky). I když si samozřejmě přeji pro všechny kluky zlaté na K1, C1, K2 i C2, tak tam bude Sebastian Brendel, který je schopný vyhrát oboje, další rychlý kanoista (netroufám si napsat jméno), nechutně dobří kajakáři (schopní vyhrát K1, K2 i K4. A navíc kajakářky a kanoistky, které tam nemáme. A ještě ke všemu je od letoška pravidlo, že pokud má závodník vyjetou postel, můžou startovat až 2 lodě za stát. Sakra, ať už to je, to bude nervák.
  • svoa00 napsal(a):

Připomínám ale, že z Ria si přivezl zlato jenom Krpálek z juda, takže už teď je tahle olympiáda šťastná.

To jo. Momentálně se pohybuju ve výhradní společnosti Norů a Slováků, a asi bych se měla přestat veřejně radovat z každé medaile, protože to začíná působit jako otravné chlubení... :twisted: Mně tahle olympiáda fakt baví :D
    Tak to dneska úplně nevyšlo :(. Bála jsem se to přiznat, ale fandila jsem i Schnitzelům a to z několika důvodů:
    1) Kdybych byla šílená fanynka nějakého sportovce, tak je to rozhodně Sebastian Brendel, "dvoumetrové chlapisko" a největší frajer (pro mě)
    2)image
  • @Krisa Dostál má taky dva metry :D Jo, je to škoda, opravdu medaili chtěl a v jeho případě je prostě páté místo málo. Ale tak šanci předvést se má ještě na dvojce, staly se překvapivější věci a nemá co ztratit.

Dneska byl holt nejúspěšnější český pavouček, i když to taky určitě nebylo podle jeho představ.
    upraveno 3. srpna 2021
    @svoa00 To byl popis polského komentátora: "dvoumetrové chlapisko, bardzo mocny start" :D. Navíc Pepíček měl dva metry už v žácích :P (a ještě do juniorů jezdil s klukem, který byl tak poloviční). A budu dělat, že tu dvojku jsem neviděla :onfire: . Snad je tam Ventil dotlačí, akorát se obávám, že se jede až o druhé místo, protože jestli Němci nevyhrajou, budu dlouho čumět s otevřenou hubou (Max Hoff je starej pardál s nervy ze železa).
    @Krisa Co je to za situaci? Vidím, že pomáhá našemu, ale kdy, co a jak?
    @flanker.27 Je to z dneška. Pepa se vyndal natolik, že nemohl dojet k platu a pak chodit. Němec Jacob Schopf, který dojel před Pepou na čtvrém místě, mu přinesl ledový ručník a chladil ho, než se dokázal trochu vzpamatovat.
    Mám pro něj velký obdiv, protože asi musel být děsně zklamaný z brambory a přesto se zachoval takhle :applause:
    image

Tak uvidíme...
    upraveno 5. srpna 2021
    image

Nevěřila jsem, že to Australani vydrží (oni takhle často jezdí - napálí to a pak většinou vykysaj), klobouk dolů.
    Škoda jen, že se bratia nedostali do FA.
    upraveno 5. srpna 2021
    Adam Ondra! Škoda, škoda toho nepovedeného boulderu.
    To byly nervy ty p*čo! 8-O

Tohle lezectví je teď snad nejlepší sport na olympiádě.
    @MonteKarstark Naprostý souhlas. Všichni jsou to děsní frajeři. Pobavil mě expert na ČT sport, když říkal, že odpočívají (Američan byl zavěšený za špičky nohou hlavou dolů).
  • Preteky v chôdzi na 50 km vyhral poľský chodec Dawid Tomala. Náš chodec Matej Tóth, ktorý končí s aktívnou športovou kariérou prišiel do cieľa na peknom 14. mieste. :-) Radosť mi urobili aj českí kanoisti z K2, ktorí získali bronzové medaily, aj maďarskí kanoisti Bálint Kopasz a Sándor Tótka, ktorí si odniesli zlaté medaily. :-)
    @Janulka Bálint Kopasz je frajer! Před pár lety to chtěl zabalit, protože měl zdravotní problémy a pak mu to nešlo podle jeho představ. Ukecali ho, ať tomu ještě chvíli dá a od té doby vyhrává jak na běžícím pásu.

Zítra budu držet palce Máťovi a slovenské K4 (i když na té pětikouli to je veliká loterie).
    Tak v rychlostní kanoistice je to šede na šede. Gratuluji K4 :)
  • Ruská šampiónka Kamila Valijeva a jej úžasné vystúpenia na zimnej olympiáde v Pekingu. :-)

upraveno 7. února 2022
    A to v záloze čekají Anna a Saša. Anna dnes v tréninku zajela výbornou čistou jízdu se třemi čtvernými skoky:

https://www.instagram.com/tv/CZrfV9zodVU/

Dost mě mrzelo, že pro volnou jízdu znovu nasadili Kamilu, protože mohly Anna nebo Saša dostat jistou zlatou, a hlavně jim to řekli na poslední chvíli večer před jízdou. Vůči Anně, úřadující mistryni světa a trojnásobné mistryni Ruska je obzvlášť necitlivé, byla z mistrů světa 2021 všech kategorií jediná, kdo nebyl nasazený do týmové soutěže (Nathan Čen, Mišinová/Galljamov a Sinicinová/Kacalapov se všichni účastnili). Na Kamilu je to navíc taky docela nápor, ani ne fyzický, ale na nervy. Doufám, že to pak v individuální soutěži zvládne stejně dobře.
    Když už se nadhodilo téma, jen uvedu, že z individuální soutěže mužů, která začíná zítra, musel odstoupit jeden z možných medailistů, Vinzent Žou. Těsně před tím vystoupil v týmové soutěži ve volné jízdě (krátkou obstaral Čen). Nahrál k tomu docela smutný vzkaz:

https://www.instagram.com/tv/CZrh0jbgDYU/

Nejde o to, že bych byl jeho velký fanoušek, ostatně mužskou soutěž zase až tak moc nesleduji, přesto je mi to líto a hlavně to ukazuje, jak smůla může sednout na kohokoli, i když člověk udělá naprosto všechno v jeho silách. Pak může být člověk jakkoli dobrý, připravený (v podstatě příprava na olympiádu začíná od konce té předchozí) a vůbec, a není to k ničemu. Je mi z toho celkem smutno.
  • Tak Ester nezklamala a i kdyby už nikdy další medaili nezískala, tak se řadí po bok Jana Železného, Martiny Sáblíkové a Zátopkových :D Sjezd už může jet bez nervů, ale ona má mentalitu vítěze, takže jsem si jistá, že to napálí a buď to bude dobrý výsledek, nebo nedokončí.

A abych se vrátila k tomu starému vtipkování... komentátor zmiňoval, že Ester skutečně má ráda hokej a ráda bruslí. Jenom tak zmiňuju, že na olympiádě je už i ženský hokej :D
    Jo, Ester Ledecká je skvělá. Strašně se mi líbil rozhovor s ní v MF Dnes :)
    Ester super. Zato Březina to nedal ani do volných. Smutný konec čtvrté olympiády....
    Já vím, že se Březinovi už dlouho nedařilo, ale je mi líto, že bude kariéru končit takhle :(
    upraveno 8. února 2022
    Já vím, že v Číně mají k vojákům jiný vztah než já, ale fakt mě rozesmálo, když se při vyhlášení Ester Ledecké připlácla čulibrkem vyhozená vlajka tomu vojákovi na hlavu. Asi soudruzi zapomněli poručit větru :P

(Karanténa načasovaná na tento týden se nakonec docela povedla, protože můžeme čučet na olympiádu :D )
    Jo z toho jsem také dostal dobrý výtlem.
    image
    Krásná fotka :D

Pokud je někde záznam, fakt doporučuji vidět, protože v pohybu to je ještě lepší.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.