FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Rozhodně bych to nebral tak, že rusové a kanaďani jsou bezmozci který okolo sebe mlátí hlava nehlava protože to pak jsou teda bezmozci i třeba ve Spartě a Zlínu
čo sa týka kristíny, to je čisté zlo. trápne a nevkusné.
a čo sa týka príspevku thule, je v ňom celkom veľa pravdy, aj keď neviem či máme na mysli tie isté veci a či by som povedal, že to CELÉ je jedna veľká tragédia...
Loni jsme si s kámošema říkali, že letos určitě pojedem, jenže poté co jsme si zjistili informace co a jak tak už si říkáme že určitě nepojedem a radši si počkáme na blížící se MS v Praze
myslím, že sú okolo horšie veci (predražená rekonštrukcia, hotel širokému za spoločné peniaze, neskorá stavba, malá kapacita, vymierajúca generácia hokejistov), aspoň podľa mňa.
aj tak sa teším
- hrať do poslednej minúty
- strieľať, pretože bez streľby góly nie sú
a samozrejme aj futbalové
- lopta je guľatá a pod :)
všetky tie veci v skutočnosti naozaj platia, ale sú tak nadužívané, sprofanované a paušalizované u našich komentátorov, že sú na smiech.
roky pozerám ms na ČT a som rád, že mám túto možnosť.