FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
když se ti nelíbí, nedívej se, ale pořád je to nejkvalitnější a nejsledovanější hokejová soutěž ve který hrajou nejlepší hráči na světě a každej hokejsta chce vyhrát stanley cup a ne MS
Švédi taky padli? Tak to jsem taky prošvih. Safra, ta naše včerejší výhra nabírá na významu. A jinak, všechna čest Slovákum, sice jsem to bohužel neviděl, ale skoro otočit ten nepříznivý výsledek, to chce velkou sílu (a asi podporu publika).
Mistrovství světa je týmová záležitost. Je jen věcí jednotlivých národních asociací jak si to umí zařídit. A je to tým, kdo mistrovství vyhrává. Už nejednou se stalo, že tým nabitý hvězdami z NHL totálně vybuchl a naopak tým poměrně neznámých hráčů oslnil (nádherná vzpomínka na MS 96). Zeptej se mistrů světa co si myslí o tom, že nemají plnohodnotný titul, protože nehráli proti všem hráčům NHL.
Ostatně, i o kvalitě hokeje v NHL by se dalo sáhodlouze diskutovat.
Neříkám že tým složenej z hvězd NHL musí nutně vyhrát, ale na MS by měli mít trenéři možnost vybírat ze všech hráčů daný země a vybrat opravdu nejlepší tým, což tak momentálně prostě není.
a k diskuzi o kvalitě hokeje v NHL - NHL je ve všech směrech nejlepší hokejová soutěž na světě. můžete s tím polemizovat, můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno co se s tím dá dělat.
Švédi prohráli s Norskem. Ale až na nájezdy. Takže jeden bodík mají.
Co se tyce NHL, tu nesleduju, nemam moc rad hokej na malem kluzisti. Kazdopadne je zvlastni, jak vsichni obdivujou NHL, a pritom hraci z nej jsou uplne v soku z divaku a atmosfery na nejakem euro hockey tour v Brne...
jinak aby to nevyznělo, já nic osobního proti MS nemám:)) jen by to prostě chtělo nějak líp skloubit s NHL.
Jediné v čem NHL pokulhává za evropou je fanouškovská kultura a atmosféra. V NHL je pro ty lidi každé utkaní takový téměř svátek, který si tam užívají celé rodiny, hromadně nakoupí popcorn. usednou to vypolstrovaných sedaček a cítí se jako v kině případně nekulturním divadle. Občas (2x za zápas) někdo zakřičí " Let's go *zde si doplnte název jakéhokoliv klubu* " A to je vše.
V tomto je evropa na úplně jiné úrovni.
Ale vším ostatním nesahá NHL žádná jiná liga ani po kotníky. Od zázemí, přes rychlost, kombinace, nasazení, po kvalitu hráčů, prestiž, finance atd. Zeptejte se samotných hráčů, co vám k tomu řeknou. Vzhledem k mé jisté vedlejší činnosti jsem měl možnost osobně jednat s poměrně velkým množstvím hráčů bez ohledu na věk, či zkušenesti a věřte, že by vám řekli to samé.
Expendable: V NHL se kombinuje? Zajímavé :) BTW v kolektivním sportu je nejvíc vidět, že celek není totéž, co součet částí. Motivace, touha se předvést, to hvězdy z NHL na MS zpravidla vůbec nepředváděj, když se tam tu a tam dostanou. Neni to pro ně dost finančně ohodnocený a nemusej na sebe poutat pozornost, narozdíl od těch, co se snažej prosadit. Jejich účastí zpravidla tým nic nezískává (i my v tom máme bohatý zkušenosti). A o to právě jde.
Nevada: Amen
Montezuma3:Amen
MS v hokeji nebo basketu samozřejmě nemá takovou prestiž jako MS ve fotbale. Ale zkuste zase srovnat fotbal a basket nebo hokej na OH. Prostě každý kolektivní sport má nějaký svůj velký svátek a pak nějaký ten svátek či svátky menší. Já se taky nejvíc těším na ty největší, ale rád si užiju i ty menší:-)
Nicméně to není klíčová záležitost debaty. Souhlasím s tím, že
Ale jsem rád, že se to prakticky každým rokem více a více vyrovnává :)