FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Tady narážíme na základní problém virtuální komunikace. Zatímco někdo si vytvoří imaginární osobu a tou se prezentuje, jiný je na netu sám sebou (a podle toho chápe i tu první skupinu).
Popojedem, ne?
Téma v tomhle vlákně? Co třeba tip na mistra světa v ledním hokeji? A nebo co si myslíte o nevalném vystoupení některých favoritů v prvních zápasech MS?
Nechápu proč i v tuhle chvíli rýpeš do Sarvena...
Mimochodem. Jaime Lannister nebyl jen arogantní náfuka. Byl to člověk, který měl charisma, odvahu a budil respekt svými schopnostmi. I kdybys ty jeho ostatní vlastnosti a schopnosti měl, těžko to tady předvedeš. Takže tu zůstavá pouze arogance, pichlavost a dejme tomu trochu humoru...Trochu..ne vlastně hodně jsi nám Jaimeho degradoval. To je můj soukromý názor.
Né že by mne hokej nějak extra bavil (sleduju basket a tenis), ale není mistrovství světa každý rok fakt blbost ? :-) Připadá mi to takový nezáživný :-)