FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
13031333536150

Komentáře

• upraveno 19. května 2012
    hhmmm tohle jěště bude hodně zajímavý....
    ještě, že jsem si vsadila na slováky, vydělá mi to na Tanec s draky...
    Jsem Melisandra hadr :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 19. května 2012
    Gratulace Slovákům.
    Uff, neuveritelny... Ani dalsi tretina by nepomohla, proste by to tam nepadlo. Gratulki.
    BTW, kde se vzal a kde hraje Laco? Slyšel jsem o něm dnes poprvé a dokázal mi nepěkně znechutit večeři. Neměli by mu přeměřit betony? :-)))
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. května 2012
    To jsem zvědav na zítřek teda. Laco vs Malkin
    upraveno 19. května 2012
    Řekla bych, že i výběr ČR-Slovensko by měl potíže Rusy porazit.
    :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. května 2012
    Naproti v baráku kempujou nějací Slováci, to byl rachot při zápase :)
    Asi mě tady většina ukamenuje, ale já to přeju Rusákům. Slovenskej hokej ani fotbal nemám rád.
    zklamaná, ale Slovákům převe vše nej a hodně štěstí zítra proti Rusákům!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. května 2012
    Rusům bych fandil proti komukoliv jinýmu, ale ale teď nemůžu nepodpořit sarvena a spol.
    Wau, aký zápas. Vďaka ujtekovi, dnes sme vas porazli vasimi zbranami. Laco bol pred rokom "nikto" v khl sa vysvihol a teraz caruje!
    Sme vo finále!!!! Drzme si palce!
    Blahopřeji. Zítra jim to pořádně nandejte...
    heavy_head napsal(a):

O slovenském vítězství může psát jedině scifista. ;-)

;), toto vezmes spat!!!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. května 2012
    Otec tvrdí, že sme to vyhrali kvôli tomu, že sa nás Česi akoby báli, že jednoducho nedali zo seba to najlepšie z nejakých dôvodov - asi im nejaká strážna Melisandra zasadila strach v srdciach .D

Budem rád ak budeme majstri, ale aj taký neskúsený človek ako ja vie, že proti Rusom nemáme asi moc veľkú šancu. :))
    Já vám věřím.Surfujete na vítězné vlně:-)
    ano, ano a my jsme Vůjtka nechtěli, tak to teď máme i s úroky :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. května 2012

Otec tvrdí, že sme to vyhrali kvôli tomu, že sa nás Česi akoby báli, že jednoducho nedali zo seba to najlepšie z nejakých dôvodov - asi im nejaká strážna Melisandra zasadila strach v srdciach .D

A v jaké že krabici byly ty mega?

Budem rád ak budeme majstri, ale aj taký neskúsený človek ako ja vie, že proti Rusom nemáme asi moc veľkú šancu. :))

To je myslím trochu mimo ;-) Spíš se stalo to, o čem psal komentátor Záruba před zápasem - že se mu zdá, jakoby to naši podceňovali, neuvědomovali si, že to nemají jistý - jako by věřili, že ten slovenský komplex (nebo české štěstíčko, řeíkejte tomu jak chcete, statistiky asi mluví za vše :-) zase zapracuje.

Naopak my jsme zas měli komplex ze Švédů a to nás vybičovalo...

No a do toho slabší výkon Kováře, úžasný Laco - jinak snaha našich určo byla, neviděl jsem první třetinu, ale jinak to byla slušná česká útočná převaha - která bohužel vyústila jen v brejky Šatana :-)

Proti Rusům jste imo bez šance, ale Vůjtek určo něco vymyslí :-)

Hele a pojďme na něco méně konfliktní. Je tu vůbec někdo, kdo fandí Bayernu?
    bol to výborný hokej, opakujem sa, ale vyhrali sme vašimi zbraňami: pracovitý, rozumný hokej, výborný brankár, kus štastia.

vašek: celkom by ma zaujímalo čo nemáš rád na slovenskom futbale a hokeji. to že je slovenský? alebo nejaké herné špecifikum?

chcel som najskôr pohľadať citáty monteho a ďalších o jasonom finále, ale nechám to tak. nie je treba sypať soľ do rán, veľmi sa teším. snáď zajtra vyhráme aj my aj vy.
    upraveno 19. května 2012
    sarven napsal(a):

snáď zajtra vyhráme aj my aj vy.

V tomhle jsem dvojnásob pesimistická. Ale naděje umírá poslední.
    Já jsem byl přes den na volejbale a místo hokeje v posilovně. Jak to dopadlo jsem si přečetl až tady. Bylo by fajn, kdyby Slováci vyhráli celé mistrovství, aspoň by zavřeli hubu všem přechytralým kritikům. Beztak se divím, že nám ostatní hokejové mocnosti nevyčítají, že rozdělení ČSR byl jen vychytralý krok, jak zlepšit celkovou bilanci vůči zbytku světa :-)
    najskôr sa tešil jeden čech (vujtek), potom druhý (petr)
    upraveno 19. května 2012
    CHELSEA
    Fotbal hroznej. Ale Cech se vycajchoval!
  • upraveno 20. května 2012
    Hildegarda napsal(a):

heavy_head napsal(a):

;), toto vezmes spat!!!

Beru zpět. :-)
    Hráli jsme to jak ponocní, nezasloužili jsme si vyhrát. Porazili jsme vás už tolikrát, že jsme potřebovali dostat přes držku. Teď před vámi ve finále stojí jeden cíl - zastřelit Malkina. :-)
    Někdo tam nahoře má Chelsea rád.
    Už jsem viděl hodně bláznivých zápasů, ale tohle bylo něco NEUVĚŘITELNÉHO.
    Čechovi by měli v Londýně postavit pomník, Drogbovi dva až tři pomníky.
    Drogba nejdřív vyrovnal minutu před koncem, pak v prodloužení zařídil penaltu proti Chelsea (kterou Čech Robbenovi chytil), pak si dal při poslední penaltě rozběh dva kroky, poslal Neuera na druhou stranu, a pak už jen běžel a ukazoval někam nahoru.
    Viděl jsem Lamparda, Drogbu a Terryho, jak se drží kolem ramen po vyhrané Lize mistrů (Čech tam s nima nebyl, asi se někde v klidu modlil a hladil levou tyčku branky), teď už můžu s klidem zemřít, tohle už nic nepřebije.
    Fotbal hrozný, ale ty emoce! Abramovič se na prémiích pěkně prohne, ale ať! :-)
    heavy_head napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

heavy_head napsal(a):

;), toto vezmes spat!!!

Beru zpět. :-)
    Hráli jsme to jak ponocní, nezasloužili jsme si vyhrát. Porazili jsme vás už tolikrát, že jsme potřebovali dostat přes držku. Teď před vámi ve finále stojí jeden cíl - zastřelit Malkina. :-)
    Aj toto vezmes spat, este dnes!!! A muzstvo, ktore prehralo s tymi, co hrali "jak ponocní", si zasluzi vyhrat? :)
    Chelsea je jasnou ukázkou toho, že fotbal nemá logiku. Naplnilo se to už v zápasech s Barcou a teď s Bayernem. Návod jak vyhrát ligu mistrů? Čech + Drogba + neskutečná porce štěstí a je to. Už když si Roben chystal míč na penaltu, problesklo mi hlavou: Proč si to ten ocas bere, vždyť dneska nezahrál ani jeden dobrej roh? To bude průšvih. Doufám, že mu dal v kabině Ribery přes držku:-DD
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.