FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Jsem Melisandra hadr :-)
Sme vo finále!!!! Drzme si palce!
Budem rád ak budeme majstri, ale aj taký neskúsený človek ako ja vie, že proti Rusom nemáme asi moc veľkú šancu. :))
Naopak my jsme zas měli komplex ze Švédů a to nás vybičovalo...
No a do toho slabší výkon Kováře, úžasný Laco - jinak snaha našich určo byla, neviděl jsem první třetinu, ale jinak to byla slušná česká útočná převaha - která bohužel vyústila jen v brejky Šatana :-)
Proti Rusům jste imo bez šance, ale Vůjtek určo něco vymyslí :-)
Hele a pojďme na něco méně konfliktní. Je tu vůbec někdo, kdo fandí Bayernu?
vašek: celkom by ma zaujímalo čo nemáš rád na slovenskom futbale a hokeji. to že je slovenský? alebo nejaké herné špecifikum?
chcel som najskôr pohľadať citáty monteho a ďalších o jasonom finále, ale nechám to tak. nie je treba sypať soľ do rán, veľmi sa teším. snáď zajtra vyhráme aj my aj vy.
Beru zpět. :-)
Hráli jsme to jak ponocní, nezasloužili jsme si vyhrát. Porazili jsme vás už tolikrát, že jsme potřebovali dostat přes držku. Teď před vámi ve finále stojí jeden cíl - zastřelit Malkina. :-)
Už jsem viděl hodně bláznivých zápasů, ale tohle bylo něco NEUVĚŘITELNÉHO.
Čechovi by měli v Londýně postavit pomník, Drogbovi dva až tři pomníky.
Drogba nejdřív vyrovnal minutu před koncem, pak v prodloužení zařídil penaltu proti Chelsea (kterou Čech Robbenovi chytil), pak si dal při poslední penaltě rozběh dva kroky, poslal Neuera na druhou stranu, a pak už jen běžel a ukazoval někam nahoru.
Viděl jsem Lamparda, Drogbu a Terryho, jak se drží kolem ramen po vyhrané Lize mistrů (Čech tam s nima nebyl, asi se někde v klidu modlil a hladil levou tyčku branky), teď už můžu s klidem zemřít, tohle už nic nepřebije.
Fotbal hrozný, ale ty emoce! Abramovič se na prémiích pěkně prohne, ale ať! :-)