FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
13132343637150

Komentáře

• upraveno 20. května 2012
    Hildegarda napsal(a):

heavy_head napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

heavy_head napsal(a):

O slovenském vítězství může psát jedině scifista. ;-)

;), toto vezmes spat!!!

Beru zpět. :-)
    Hráli jsme to jak ponocní, nezasloužili jsme si vyhrát. Porazili jsme vás už tolikrát, že jsme potřebovali dostat přes držku. Teď před vámi ve finále stojí jeden cíl - zastřelit Malkina. :-)
    Aj toto vezmes spat, este dnes!!! A muzstvo, ktore prehralo s tymi, co hrali "jak ponocní", si zasluzi vyhrat? :)

Vždyť jste vyhráli, co ještě chceš? :-) Mám spálit naši vlajku? :-)
    Respect, kámo! :)
    Když za ně hraje Satan jak to chces vyhrat :D Zmluva s diablom. A jelikož se mi líbí výkon Malkina a nelíbily se mi zákroky na Erata, Michálka a Frolíka (kvůli tomu zlomily psychiku mužstva) tak budu fandit sborné :D
    rozhodne mi je ľúto zranení - na obidvoch stranách. niektoré boli na hranici faulu, žiaden však nebol úmyslený likvidačný zákrok.
    nepochybne Erat chýbal. ale včera sme mali proste kopec šťastia.
    Štěstí přeje připraveným:-). Chelsea může vyprávět:-)
    Satan halt včera převálcoval našeho Mojžíše :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 20. května 2012
    Taky vám pomohli rozhodčí. Při obléhání slovenské brány to bylo pořád Sekera tady, a Sekera támhle. Sekání se přece má pískat za dvě minuty ne? A sudí furt nic.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 20. května 2012
    :oD
    to hej, ale keby Mojžiš menej Nakládal a Krejčí viac Koukal. Lenže to by bolo Tenkrát... :)
    Suomi sucks! :-)
    to hej, ale keby Mojžiš menej Nakládal a Krejčí viac Koukal. Lenže to by bolo Tenkrát... :)
    :DDDD
    upraveno 20. května 2012
    Hurá, máme placku. :-)
    Satan halt včera převálcoval našeho Mojžíše
    :-))))
    Jpííí, placka.

A teď zmobilizuju všechny síly, vezmu v úvahu svého prapraprastrýce, který padl v legiích za Československo, slovenskou babičku svého muže, Jozefa Gabčíka a fakt, že mám ráda halušky se zelím a slovo ťava a zkusím zapomenout, jak mě to včera zabolelo (i když jsem jako bolestné vyhrála pětikilo) a budu fandit Slovákům.
    Tak jsem konečně u TV a fandim bratrům - zápas našich jsem vynechal, nějak jsem u sebe postrádal tu natěšenost jako na finále. Zvláštní...
    Jak můžeš vydělávat na lidském neštěstí? :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. května 2012
    Alek napsal(a):

Tak jsem konečně u TV a fandim bratrům - zápas našich jsem vynechal, nějak jsem u sebe postrádal tu natěšenost jako na finále. Zvláštní...

To je přesně věc, co mě na hokeji (a dalších kolektivních sportech) štve - nikoho nezajímá boj o 3. místo. Vždyť je to skvělý výsledek, kdo může říci, že je 3. na světě... A nemířím tím na fanoušky, ale hlavně na samotné hráče...
    Tak u hokeje svět = se asi 15 států:-)))
    upraveno 20. května 2012
    Chmur: Vždyť se snad hraje i nějaká nižší divize, ne? To je jedno, být 3. znamená porazit zbývajících 12 států a to přece tak špatné není...
    upraveno 20. května 2012
    Krisa napsal(a):

Alek napsal(a):

To je přesně věc, co mě na hokeji (a dalších kolektivních sportech) štve - nikoho nezajímá boj o 3. místo. Vždyť je to skvělý výsledek, kdo může říci, že je 3. na světě... A nemířím tím na fanoušky, ale hlavně na samotné hráče...
    "Ve hře o mistra světa buď zvítězíš, nebo zemřeš. Střední cesty nevede." Cersei Lvovová
    No jak se to vezme. Samozřejmě že objektivně je to úspěch, ale když si věříte a ostatní vám věří, že můžete být první, tak to zas taková sláva není:-)
    Celé je to jen otázka hlavy. :-)
    upraveno 20. května 2012
    Já vaše argumenty chápu (spíše respektuji), ale prostě se mi to nelíbí.
    Já naříkám, že je to podřadný výsledek (ale tak v hokejové cca TOP5 jsme stabilně, takže to není až tak rozdíl). Porazit dvě takové hostující země je navíc úplně skvělé. Jen jsem prostě měl na odpoledne lepší program, asi tak no...
    Ale Krise se tvoje chování nelíbí! :-)
    upraveno 20. května 2012
    Ty brďo.
    Až vyrostu, chci být jako Chára...

head: Co se škádlívá... :-D No dobře, tak já se polepšim. Na Euru budu našim fandit, i kdyby čirou náhodou (skoro se to bojím říct) nehráli finále :-)
    upraveno 20. května 2012
    Ale já to nemyslela na Aleka - viděla jsem rozhovor s nějakým českým hokejistou mezi 1. a 2. třetinou a on říkal něco ve smyslu, že je hrozně těžký chtít hrát zápas o třetí místo...
    U fanoušků mi víc vadí: "My jsme to vyhráli" X "Oni hráli blbě, sajrajti" - tohle mi znechutilo sledování hokeje a fotbalu.
    upraveno 20. května 2012
    Kopněte někdo Zárubu do holeně.
    upraveno 20. května 2012
    Proč?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.