FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
A teda jsem ráda, že Pančochová zvládla ten držkopád.
uz sa tesim na stihacku
Uff, proč to dělají všechno tak napínavé, na konci olympiády budu mít nervy nadranc.
Jo, všímáte si někdo jmen závodníků/závodnic? U mne dneska vede Serafin XY (nějaký Švýcar). Škoda, že s takový andělským jménem nedoletěl první :-)
Vyhrali ste v Rusku, no reprezentujete Slovensko. Ako to beriete?
„Je to veľmi cenné, i keď to beriem, že som Slovenka narodená v Rusku. Tu sa cítim ako doma, je tu taká úžasná atmosféra. To celé je veľmi blízke a príjemné. Po celej trati ma povzbudzovali. Sú tu moji rodičia, čo mi tiež veľmi pomohlo. Asi som jediná, čo tu má najviac rodiny. Je to veľká podpora.“
„Až vďaka synovi som sa k športu postupne vrátila. Na Slovensku mi umožnili, aby sme boli v príprave i pri pretekoch spolu,“ vravela.
„Pre niekoho som len Ruska a myslí si, že som prišla s nejakými zámermi. Prišla som sem, lebo sa mi tu veľmi páči. Našla som tu domov. Tak ako ryba si hľadá lepšiu vodu, tak aj človek si hľadá, kde je mu lepšie. Tu som našla domov.
http://sport.sme.sk/c/7095473/kuzminovej-odopierali-syna-domov-nasla-na-slovensku.html#ixzz2swJodQf
http://sport.sme.sk/c/7096997/kuzminova-som-slovenka-narodena-v-rusku.html#ixzz2swJ3JH7E
Moj kamarat ju osobne pozna, preto ja absolutne nepochybujem. Ak ju chces osobne pocut, existuje par rozhovor pre slovenske denniky online.
@Hildegarda Já bych chtěl vědět, co padlo v tom rozhovoru. Jestli mluvila o domácím prostředí v souvislosti se Slovenskem nebo se Soči. Toť jediné podstatné. I když nebude originál, tak určitě na toto téma ještě promluvíá a jestli řekne myslela jsem to tak a tak, fajn, nemám s tím problém.
Ale drama to teda bylo, klobouk dolů. :applause:
Do Mixu vkládám velké naděje.