FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
19192949697150

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ty holanďani jsou ale lakomci. Všechny medaile si zabrali pro sebe.
    Moravec a jede a střílí skvěle. To by mohla být první placka.
  • @Montezuma3 Zatial to vyzera dobre. Zelam vam to striebro...po nasom zlate :)
    Tak ne Moravec, ale Soukup. šup šup! :-o
    Po první jízdě Sudová první. hmm, hmm. Cítím další placku ;-)
  • @Montezuma3 Chlape, ty už radši nečuchej! :-)
  • a je to tam!
  • @Hildegarda Napadá mne spoustu uštěpačných poznámek, ale budu grand. :-) Gratuluju!
    A teda jsem ráda, že Pančochová zvládla ten držkopád.
  • @brbr :)
    uz sa tesim na stihacku
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Mně naopak přijde super, že se teď Ruskému biatlonovému týmu musely protáhnout čumáky - teda pokud je pravda, že AK "přestoupila" kvůli tomu, že jí nedovolili na soustředění a závody brát malé dítě (nevím, jestil to je pravda, jen jsem to kdysi četla).
  • upraveno 10. února 2014
    @Krisa Hej, je to pravda, v ruskom sporte panuju spartanske podmienky. Ale ja drzim aj Shipulinovi - ved je to Kuzminovej bracho a casto za nou jazdi na Slovensko :)
    @Hildegarda Tak Moravec :-)
    Uff, proč to dělají všechno tak napínavé, na konci olympiády budu mít nervy nadranc.

Jo, všímáte si někdo jmen závodníků/závodnic? U mne dneska vede Serafin XY (nějaký Švýcar). Škoda, že s takový andělským jménem nedoletěl první :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Krisa napsal(a):

Mně naopak přijde super, že se teď Ruskému biatlonovému týmu musely protáhnout čumáky - teda pokud je pravda, že AK "přestoupila" kvůli tomu, že jí nedovolili na soustředění a závody brát malé dítě (nevím, jestil to je pravda, jen jsem to kdysi četla).

No, tak se to líčí,a le ony se možná trochu protáhnou Slovákům, protože ona sama naprosto jasně říká, že má sice slovenský pas, ale to je všechno, doma je v Rusku a naprosto nijak se sama proti ruskému biatlonovému týmu nevyjadřovala. Spíš se tu zas někdo snaží vytřískat z něčeho něco, co tam není.
    @flanker.27 To neviem, odkial mas. Je to hlupost. Vid vcerajsi rozhovor:

Vyhrali ste v Rusku, no reprezentujete Slovensko. Ako to beriete?
    „Je to veľmi cenné, i keď to beriem, že som Slovenka narodená v Rusku. Tu sa cítim ako doma, je tu taká úžasná atmosféra. To celé je veľmi blízke a príjemné. Po celej trati ma povzbudzovali. Sú tu moji rodičia, čo mi tiež veľmi pomohlo. Asi som jediná, čo tu má najviac rodiny. Je to veľká podpora.“

„Až vďaka synovi som sa k športu postupne vrátila. Na Slovensku mi umožnili, aby sme boli v príprave i pri pretekoch spolu,“ vravela.
    „Pre niekoho som len Ruska a myslí si, že som prišla s nejakými zámermi. Prišla som sem, lebo sa mi tu veľmi páči. Našla som tu domov. Tak ako ryba si hľadá lepšiu vodu, tak aj človek si hľadá, kde je mu lepšie. Tu som našla domov.

http://sport.sme.sk/c/7095473/kuzminovej-odopierali-syna-domov-nasla-na-slovensku.html#ixzz2swJodQf

http://sport.sme.sk/c/7096997/kuzminova-som-slovenka-narodena-v-rusku.html#ixzz2swJ3JH7E
  • A dělala ten rozhovor v jakém jazyce? :-)
  • @brbr Manzelov dedko je Serafin, este stastie, ze mena sa dedili iba po nasej linii. Zobrat si Serafina, pfffff :hand:
    Cítí se dobře, ale v Rusku, je to překroucení. Ale na druhou stranu se všichni teď dohadují, jak to vlastně řekla. Nezpochybnitelné ovšem je, že řekla: "I have a Slovakian passport but I'm a Russian national." http://uk.reuters.com/article/2014/02/09/us-olympics-biathlon-sprint-idUKBREA180LD20140209
  • @flanker.27 Aha, toto si myslel :). To uz hlasili, ze je kacica :). 5 rokov tvrdi, ze je doma na Slovensku a jeden novinar si nieco zle vylozi a uz je vsetko inak :)
  • @Hildegarda Náhodou, to je fajn jméno :-) Jo a dnešní ženská favoritka je Ranhild z Norska (sjezd).
    @Hildegarda Nevím, mám věřit zaujatému slovenskému nebo americkému novináři... Až si poslechnu, co skutečně říkala, tak se rozhodnu. Ale takhle je jako rozhodnout bez obhajoby...
  • @flanker.27 Roztomilá profesionální deformace =D
  • @flanker.27 Tvoja otazka by mala skor zniet, ci verit Kuzminovej a celej jej historii, vsetkym rozhovorom, co dala, ci verit moderatorovi, ktory je jej priatelom, alebo verit jednemu novinarovi, krory moze byt trosku nedoslychavy ;)

Moj kamarat ju osobne pozna, preto ja absolutne nepochybujem. Ak ju chces osobne pocut, existuje par rozhovor pre slovenske denniky online.
    @svoa00 Je to tak vidět? :D

@Hildegarda Já bych chtěl vědět, co padlo v tom rozhovoru. Jestli mluvila o domácím prostředí v souvislosti se Slovenskem nebo se Soči. Toť jediné podstatné. I když nebude originál, tak určitě na toto téma ještě promluvíá a jestli řekne myslela jsem to tak a tak, fajn, nemám s tím problém.
  • Mno.... Kdyby byla Soukalová třetí, tak bychom měli zatím každý den metál. To přece nejde, to by brzy výboru došly peníze na odměny :-)
    Ale drama to teda bylo, klobouk dolů. :applause:
    Skvělá práce. Z 29. na 4. :applause:

Do Mixu vkládám velké naděje.
  • A do 30 km (nebo jak to mají ženské dlouhé) taky. :-)
  • upraveno 11. února 2014
    Trocha bulváru. No, myslím, že fanoušci Pančochové o ni ví trochu déle, než z jejího představení v "telce".
    OMG, Skotky učí američanky hrát curling. Daly jim sedmičku v jedné sadě. 8-O No to jsem snad ještě neviděl. A jestli to někdo nehodí na YT tak ani neuvidím. :wall:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Třeba se to objeví tady. Já viděla záznamy Švédů proti Švýcarům včera a závěr Švédů proti Kanadě dnes. A jako wow Švédi! Sice té hře moc nerozumím, ale koukat na to prostě musím :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.