FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
19394969899150

Komentáře

• Švédové v poslední třetině polevili.
  • @Chmur Švédové měli poslední třetinu úplně na háku
  • Šťastný nám dá gól milé! :D
  • upraveno 13. února 2014
    Hmmm... Povedal by som, že tento zápas bol totálny fail, ale obávam sa, že slová "totálny fail" ani zďaleka nevystihujú to, čoho som bol svedkom. :-?
  • Pljuščenko se teda pěkně předvedl 8-O
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Michelle Co provedl? Já koukám jen na online výsledky (nejde mi pustit video z těch 6 přenosových kanálů ČT) :(
  • @Krisa Po rozbruslení si odstoupil ze soutěže. Takže to dopadlo přesně tak, jak se už před týdnem říkalo - že to nakonec neodjede. Akorát se počítalo s tím, že odstoupí před soutěží, aby mohl jet Kovtun.
  • @Michelle Proč sakra odstoupil?
  • @Everett_Young Tak předtím při rozbruslení spadl při jednom skoku. Náhodou těsně před porotou :roll: (Komentátor říkal, že po tom "pádu" ještě hodil rychlý pohled na porotu... :-D ) Má něco se zádama, ale to nemění nic na tom, že měl odstoupit už před závodem a nechat jet Kovtuna.
  • Jakožto profesionální rus by to měl být po vypití 1-3 litrů vodky schopný odjet :-D
    upraveno 13. února 2014
    @Michelle A já furt koumala, co to to WD znamená... Já mu na minulé OH fandila, pro mne tam byl nejlepší, ale co předváděl v poslední době, to ho v mých očích totálně shodilo, bohužel. Už jen to, že se v Rusku kvalifikovala na velké soutěže z národního šampionátu a najednou se dělala dokvalifikace, mi přišlo poněkud zvláštní.

Je mi líto Kovtuna :(
  • @Krisa Nj, někteří mají prostě spešl pravidla :-) Mně se jeho styl nikdy moc nelíbil. Ale dnes to byl vyloženě trapas.
    @Michelle No já miluju Briana Jouberta, jehož styl se mi taky líbí víc, ale Pljuščenko je objektivně legenda a nehorázně skvělý krasobruslař :)
  • @Krisa Já taky! :-D Chlapi mají jezdi jako chlapi a přesně tak Brian jezdí :-)
    @Michelle Jop. (A ještě vypadat jako BJ :D )
  • @Krisa Tak co si budeme povídat, hned by se na to koukalo ještě líp :-) Pokud nespadne, tak bych mu dnes aj nějakou tu medaili dala :-D Na rozloučenou by si ji zasloužil :-)
    @Michelle Já bych mu dala klidně všechny 3 (pokud se i tady dává malá za krátký program jako na MS, tak všech 6 :D ).
  • Ježíš, to jsou nervy, já Bankovi ten metál hrozně moc přeju.

P.S: Jdu žehlit k hokeji, to jsou výhody rodičovské :-)
  • upraveno 14. února 2014
    @brbr No skoda, ze mu to nevyslo, ale Zampa je aspon piaty. To by nikto necakal pred olympiadou.

P.S.: cloveku je az luto, ze vsetko zehlenie si minul vcera pri biatlone :)
  • @Hildegarda Ono se dalo čekat, že to nevyjde, ale ta představa byla krásná.

P.S.: Místo žehlení bylo kojení :-) Na biatlon už jsou krakeni natrénovaní, to je v poho.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Zase brambora, Neee! :wall:
  • Čtvrtá, pátý, šestá, sedmý... hezké, ale tím se do sportovních análů nezapíšou. Z biatlonu snad ještě nějaká medaile ještě spadne a od Sáblíkové čekám aspoň bronz, ale jinak budu zatraceně překvapená.
  • @svoa00 Ještě dámy na prkně jsou adeptkami :-)
    Já jsem hrozně přála úspěch Veronice Vítkové - strašně mi vadí, že se mluví jenom o Gabriele Soukalové a o Vítkové vůbec. Objektivně má Soukalová výsledky lepší, ale Vítková letos jezdí taky skvěle. (Za to Soukalová samozřejmě nemůže, ale je mi líto Vítkové.)

Ondřejovi Bankovi jsem taky fandila, ale raději jsem se uklidňovala při sledování zametání ledu, protože na slalom nemám nervy :D.
    brbr napsal(a):

Ještě dámy na prkně jsou adeptkami :-)

Aby to prkno nakonec nebylo žehlící :P. Nějak těmhle papírovým předpokladům nevěřím. Ale já za úspěch nepovažuji pouze medaile, ale i čtvrtá, pátá, šestá, sedmá....místa.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Krisa napsal(a):

Já jsem hrozně přála úspěch Veronice Vítkové - strašně mi vadí, že se mluví jenom o Gabriele Soukalové a o Vítkové vůbec.

Tlak ze strany médií taky není zrovna nic příjemného.
  • No Soukalová je taková extrovertka, pro media úplný bloňďatý poklad :-) Já bych byla nejspokojenější, kdyby ty placky měly obě. Třeba to dají ve štafetě mix (teda jestli se na OH jede).
    Krisa napsal(a):

Ondřejovi Bankovi jsem taky fandila, ale raději jsem se uklidňovala při sledování zametání ledu, protože na slalom nemám nervy :D.

Já jsem se dívala, ale uzlík nervů jsem byla už od rána (nechápu, jak to ti sportovci zvládají. Asi jsem měla chodit celý den v lyžákách, jak někdo navrhoval v nějaké diskuzi, třeba by to dopadlo líp. :-D

A myslím, že celkově jin to na té olympiádě jde.
    @Montezuma3 Já to chápu, ale prostě mi to přijde jako shazování té horší, která je ve skutečnosti ale taky skvělá...

@brbr Já jsem vždycky u sledování někoho daleko víc nervóznější, než jsem kdy byla při vlastním startu :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.