FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
19293959798150

Komentáře

• @Nevada Curlingu nerozumí nikdo :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    O to divnější je, že to tolik lidí fascinuje :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Nevada Švédi jsou elita.
    Ve finále neočekávám nic jiného než duel Norsko - Švédsko. Jinak budu velmi zklamán.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. února 2014
    @Nevada A tebe snad nefascinuje běhat tam a zpátky se smetákem a zametat cestu pro vrhací kotouč? 8-O
  • @Everett_Young Kámen, myslím, že ta věc, kterou meteš cestičku, je kámen :-)
  • upraveno 11. února 2014
    Curling sa snad pozera kvoli peknym zadkom, ci? ;-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Hildegarda Tak určitě,.. se na to kouká líp než na německé sáňkaře nebo rakouské skokany na středním můstku. Těch důvodů je tam hned několik v jednom týmu.
    imageimage
    upraveno 11. února 2014
  • upraveno 12. února 2014
    @Nevada To je ako z reklamy na Colgate :)
    upraveno 12. února 2014
    Tak nic :)
  • @Nevada To bol vtip, uz som to stylisticky opravila, nech nevznikne mylka :)
  • Zatím nám to tam pěkně cinká, včera to bylo o prsa. ;-)
    A dnes uvidíme, jak jsou na tom Jágr boys. :-s Škoda, že Hašan nejde naklonovat.
  • Mladej Hašan. Toho dnešního bych tam poslal jen jako zakéřného ničitel soupeřových elitních hráčů.
    Našim fandím i když mě jejich brzké vypadnutí nijak nerozhodí. Aspoň budu moc psát - "Já to říkal":-) Kdyby náhodou urvali nějakou placku, tak budu nevěřícně kroutit hlavou a pověsím si na týden do ložnice fotku s Hadem jako trest za moji malověrnost.
  • Ja som ten hokej radšej vypol, len mám z toho nervy.
  • Pokud urvou placu, tak to bude náhoda.Pokud si dobře pamatuju s Hadamczikem jsme naposled vyhráli v roce 2010 a to byla náhoda.Čtyři roky stejná sestava "hokejovech důchodců".
    @Everett_Young
    Neposlechl :(
    To vypadá na pěkný debakl.
  • Já to říkal:-) Ale jak pravil Jarda, postoupit se dá i se třemi prohrami v základní skupině...Navíc nenaskočili dvě naše opory - Gudas a Hnazal:-)
  • @Nevada Já vím, ani jsem to radši nedokoukal...

@Chmur Nakonec bude muset na led sám Lojzík, aby jim ukázal co za sport to vlastně mají hrát. =D
  • Už je to trochu lepší - 4:2 a naši se konečně probrali ze zimního spánku ;-)
  • @svoa00 A plynule přecházejí do spánku letního, aby po vyřazení odlétli do teplých krajin :-D
    Chmur napsal(a):

Já to říkal:-) Ale jak pravil Jarda, postoupit se dá i se třemi prohrami v základní skupině...Navíc nenaskočili dvě naše opory - Gudas a Hnazal:-)

Já to dnes v práci říkala taky. Škoda, že jsem nevyprovokovala šéfa k sázce. Mohla jsem vyhrát oběd :)
    A je fakt, že to zatím odpovídá Hadamzcikově pracovnímu postupu. Protrápit se základem, na poslední možnost se protlačit do čtvrtfinále, kde krátkodobě zazáří, v semifinále vybuchnou jak papiňák, ale pak vyhrají bronz a Alois je v očích svazu zase za hrdinu.
  • Jen klid, naši nejdřív soupeře ukolébali a teď se na něj vrhnou jak hladoví vlci. :-)
    Jenže tou dobou budou už Švédi v klidu po zápasu spát.
  • Tss... Naši měli v první třetině jet lag, pak už jsme je mleli.
  • Viděla jsem až posledních asi 14 minut a to jen na půl oka, ale zas taková hrůza to nebyla. Docela se snažili, akorát se netrefili, no. :evil:
  • @brbr To si viděla poslední třetinu. Kdybys viděla tu první....škoda mluvit
  • @Everett_Young Viděla jsem první branku, před druhou jsem radši zdrhla. Ale je mi jasné, že to musela být dost hrůza. Jen jsem chtěla naznačit, že mají třeba na OH pomalejší rozjezd.
  • Tak za snahu body nedostanou. Je pravda, že další dvě třetiny hráli jako český nároďák a byli to pro Švédy důstojní soupeři, ale v první dovolili Švédům skoro všechno. Je mi líto brankáře, ostatní hráči mu vůbec nepomohli.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.