Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
škoda že za Dány se hrát nedá, za ty bych si to právě zahrál rád.
Osobně jsem to nezkoušel, ale mělo by to dánsko zprovoznit :)
http://wiki.totalwar.com/w/Factions_in_Empire:_Total_War
Afghanistan, Gran Colombia, Greece, Hessen, Hungary, Ireland, Mamelukes, México, Naples & Sicily, Norway, Punjab, Québec, Scotland, United States
Pamatuji si, že v medieval 1 byla jen jedna takováto frakce. A bylo docela vzácné na ní narazit. Já z toho měl hrozné vánoce když se mi na mapě vedle Francie zjevilo Burgunsko. Pak mě bavilo zjišťovat, jaké všechny další skryté frakce ve hře ještě jsou :-)
Druhou knížkou, kterou popisuješ, je Vládce Klanů od Christie Golden. To je samozřejmě nuda na ntou pro člověka, co ten příběh zná + navíc velké mínus za to, že Thrall je tak dokonale kladná postava, což se prostě do knihy moc nehodí.
No a nakonec zmiňuješ asi Den Draka. To teda opravdu napsal Knaak, pravda. U Knaaka mě trochu irituje jeho obsese s draky, musí je mít prostě všude, viz názvy jeho knih. Jak píše Blackfish, tak to není kdovíjaká kvalita (je to ostatně psaní na zakázku), ale číst se to dá. Taky hodně záleží na překladateli a ten český, který dělal Netolička, byl opravdu dost povedený.
- nehrál jsem ještě ani jedničku, mohl by mi to někdo doporučit?
Crusader Kings II je dost specifická hra. Hra za panovníka dává řadu možností, které by u hry za stát nedávali smysl a strategie je tak doplněna o trošku RPG. Trochu mně ale frustrovalo periodické přicházení negativních traitů, nebo ztráta pozitivních. Řešil jsem načtením starší pozice, ale občas to bylo zdlouhavé. Předpokládám, že snahy o zhoršení mých panovníkům byly kvůli jejich kvalitám, a že hrát za nedochůdče, tak je tomu naopak.
Základem dlouhodobé strategie je jinak kvalitní potomstvo, to dá fušku, pohlídat si, aby z nich nevyrostl nějaký budiž k ničemu.
A podle dnes zveřejněného popisu království temných elfů. Žijí v hlubinách Ashanu i troglodité. Takže se možná vrátí i zelení slepci s kopím. :-)