Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1118119121123124172

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Prý bude pět hratelných postav a všechny budou z jedné rodiny
    image
  • už aby něco ukázali :) nemůžu se dočkat
  • nemala byť jedna postava Asha?
  • hrál tu někdo the wolf among us ?
  • @DanielSvatoš Já asi tři epizody a nedohrál:D
  • nebavilo ? mě se to líbili i když ty rozhodnutí byly jen tak na oko
  • @DanielSvatoš ale koniec bol skvelý imo. Úplne tá posledná scéna.
  • @JoeGyry jakým stylem si to zahrál ? já šel na zmrda :D
  • @DanielSvatoš tak ku žabiakovy som bol kkt, ale u Snow som zbieral gril pointy, snad sa mi budú hodiť v pokračovaní :D
  • @JoeGyry jo ja je taky "shipoval" co se dalo :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • chtěl bych doporučit Ultimate General: Gettysburg - naprosto parádní strategie ani nevim co říct jen asi to že je to dokonalé
  • Já jsem právě začal hrát posledního Sherlocka.
    Je to paráda, ale kupodivu, vrah nebyl zahradník.:-)
  • upraveno 7. listopadu 2014
    @Velbloud
    Nebyl, ale ten první případ je celej nahovno napiš do spoileru motiv pachatele.
  • @M1on
    Podle mě je možných motivů dokonce několik a z dostupných údajů nejde bezpečně rozhodnout, který je ten pravý (a na tom také závisí závěrečná morální volba). Zároveň dodávám, že ani v jednom případě se nejedná o motiv k vraždě, ale spíš o důvod, proč za kapitánem přišel. Těch totiž může být několik. Moje řešení bylo: Je to harpunář, ale nejednalo se o vraždu, ale o nutnou sebeobranu. Musím říct, že s morální volbou na konci jsem měl docela problém. Nakonec jsem ho pustil, i když musím říct, že jsem byl na vážkách. Předně, pokud by se jednalo o úkladnou vraždu, lze předpokládat, že by nepoužil harpunu z místa činu a přinesl by si zbraň rovnou sebou. Zadruhé, pokud by ho zabil plánovaně, nebyl by na zemi ten nůž (já kdybych se chystal někoho zavraždit, tak bych to udělal tak, aby se nestihnul bránit). Z toho mi vyplývá, že tam nepřišel s úmyslem vraždit. Potom existují jenom dvě/tři možnosti, proč vlastně přišel. Buď tam přišel s motivem, který sám uvedl v doznání, tedy poprosit o pomoc s hledáním práce, nebo byl jeho motiv vydírání (zaplať, nebo tě napráskám). Taky mohl tušit, že ten zachráněný cestující měl ve skříňce něco cenného a když ji viděl v chajdě, tak chtěl znát obsah a mít na něm podíl za mlčení. Když o tom teď zpětně přemýšlím, tak mě napadá, že i jím uváděný motiv má jisté trhliny, protože kdyby byl tak nevinný, jak tvrdí, těžko by po vraždě chajdu prohledával. A to musel, protože obligace nebyli ve skříňce, ale schované v deníku. Takže i když možná samotnou vraždu provedl v sebeobraně (pak by to bylo zabití), tak po její realizaci už jednal chladnokrevně (prohledal místnost, našel obligace a uklidil po sobě??). S tím ale zase příliš nekoresponduje, že nechal na místě činu tabatěrku.
  • @Velbloud
    Mě nejvíc zmátla ta harpuna. Já to totiž v testu hodil hned napoprví.
  • upraveno 7. listopadu 2014
    Nová hra
    http://eu.battle.net/overwatch/en/media/
    Vypadá to jako TF2. Od Blizzardu bych čekal něco víc originálního
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Warlords of Dreanor majú teda skvelý štart :D
  • image

“We will be conquerors!”

Of course, if no one can log in... -.- no one can stop them............
  • @Blackfish =D Už aby to dali f2p.
    @Blackfish =D
    To mohla byť epická hláška do traileru
  • Ve skutečnosti nebyl problém s tím se přihlásit. Teď už to je v pohodě, z vlastní zkušenosti :D
    upraveno 16. listopadu 2014
    @Gorgloj Teoreticky je to pravda, ono ťa to prihlási (vypíše Connected). Problém je s tým dostať sa do herného sveta :D

A ty hráš na amerických serveroch alebo európskych?

EDIT: Tak predsa, európsky Emerald Dream síce má High ale ide.
  • Ha dostal jsem pozvánku do heroes of the storm, tak to jdu zkusit. :-)
  • @Gepeto Já hraji na Thunderhornu, takže evropský. Největší problém byl s ingame garrisonama, které přidali.
  • ZMETKU! :D já na ni čekám jak na smilování a ono nic. Ale WoD mě potěšil, ale na Burning Bladu je to peklo. Je locked a včera 30 minut ve frontě.
    Ako sa to prejavilo? Tiež som sa zapísal, ale neviem, ako mám vôbec zistiť odozvu - poslali ti mail, alebo je na to pri logine na battle.net sekcia?
    @Gorgloj Teraz som pozeral a síce polovica je stále locknutá, tak druhá polovica je už pekne ma Mediume. Až na Emerald Dream :D Tam je High :D Taký zhulený realm.
  • @Gepeto To odpovídá názvu toho serveru :D

Pokud tě pozvou do bety tak ti přijde email + pokud máš email aplikaci tak ti v seznamu her přibude daná beta :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.