Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
1116117119121122172

Komentáře

• doporučte nějakou dobrou pářku, neco s rpg prvky a silnym příběhem do čeho se zažeru, neco jako zaklínač 1, a nic novějšího než rok 2012 (nebo aspon graficky nenáročného)
  • @Marek Dragon Age Origins je zadarmo tak to možno? :D
  • jestli je to zadarmo, tak na to správnej čecháček jako já slyší :D za darmo myslíš na Steamu? @JoeGyry
  • upraveno 12. října 2014
    btw ted tam je ve slevě Two Worlds, kdysi jsem na to četl pár rencenzí, špatné nebyly, nicmeně na Steamu je hodnocení spíše smíšené, tak by mne zajimal vaš nazor :)
    obvzlášt tam čtu, že je hra dost lehká ... to nemam rád
  • @Marek Na Originu. two world jsem nehrál, takže nevím.
  • upraveno 12. října 2014
    A já zase zkusím adventuru. Teď jsem si to nainstaloval tak schválně jaký to bude.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ten hlas na začiatku je mi povedomý :-k
  • upraveno 13. října 2014
    Tak jsem se pustil do prvního případu a baví mě to =D . Je to podobný jako L.A. noire.
    Akorát co mě štve je muj slabej komp kterýmu dlouho trvaj loadovací obrazovky kolem dvou a půl minuty, taky to dlouho nevydrzel a po dvou hodinách se vypnul :evil:
  • L.A. Noir nie je ta hra ktorá ak sa rozhodneš zle tak ťa nepustí dalej?
  • @JoeGyry Nevim tak daleko jsem se nedostal
  • upraveno 14. října 2014
    Tak jsem vyřešil svůj první případ a uspěšně. Během vyšetřování sbíráte idicie z kterých vytváříte dedukce. Dedukcí muže být z jednech idicíí vícero, čímž vylučujete nebo potvrzujete vinu podzřelého.V závěru máte několik podezřelích na, které máte dedukce a musíte se rozhodnout, která dedukce se vám zdá nejlepší. Je možné odsoudit neviného. Ve statistikách si můžete odkýt správný výsledek.
  • @M1on koukám že to je i s titulky takže to docela zvažuju ale jaký to je vyplatí se to ? jak to je dlouhy třeba ten jeden případ ?
    @DanielSvatoš no já nevim 2 hodky možná dýl zaleží jak dlouho loaduješ. Často totiš jezdíš z lokace do lokace. Postavy se dloulo kecaj a pak taky přemýšlíš jak dál a jak se to mohlo stát. Navíc tam taky puzzle, u některých jsem se zasekl .
    Asi mam pocit ze jsem to vyresil blbe:D a taky ze jo. Pritom hra rikala ze mam pripad uz vyresit a ja mel jeste neco dal kecat s podezrelima.
  • loading by mě trápit neměl ale je to teda trochu hardcore jo ?
  • DanielSvatoš napsal(a):

loading by mě trápit neměl ale je to teda trochu hardcore jo ?

Ani ne. Pravděpodobně jsem udělal chybu v závěru případu, kdy mi hra řekla ať někoho obvinim, jenže já se nacházel v jedný lokaci a měl jsem projít ještě do jiný pravděpodobně, kde se mělo něco odehrát. zkusím to rychle znovu.
    @DanielSvatoš Tak jsem nakonec udělal chybu já. :-) Kdyžtak ti řeknu potom proč
  • @M1on no já pořád nevim jestli do toho jít co jsem na vejšce tak jen kupuju hry a chlast a nějak se mi tenčí finace :D
  • @DanielSvatoš Tak si počkej na slevu... nebo
    @DanielSvatoš Obmedz ten chlast :D
  • @Gepeto to radši omezim hraní :D
  • @DanielSvatoš neřikal si žes dostal práci nekde ve slevarně? :-D
    @DanielSvatoš Aspoň že máš stanovené priority :D
  • upraveno 15. října 2014
    @Marek svařovna ale tam jsem byl jen na prázdniny :)
    @Gepeto musí bejt :D
  • Když jsou TW mezi těmi v popisu, tak se tu několikrát zmínil Westeros: TW (mod na Medieval II s datadiskem)... (Výborná záležitost, co můžu soudit ze zkušeností s verzí v0.53b)
    Zahlídl jsem, že vyšly nějaké submody - king of rivers and hills, Young Blood, Age of Petty Kings,... nezkoušel jste někdo?
  • @Jay ja zkoušel jen ten Westeros ale žadnej submod a brzy by pry měli byt verze 1.0 tak se teším docela
  • @DanielSvatoš: já to nějak přestal sledovat, takže nevím, kdy má vyjít 1.0... já to měl ve fázi, kdy spousta rodů měla "evropské jednotky" s tím, že jsem pak viděl další "re-skin". A narazil jsem v pátek na to, že jeden z těch submodů získal nějaké ocenění (no co, hledal jsem obrázek Bloodravenových lučištníků a vypadl mi z toho TW...).
    Tak kdybyste někdo tušili v jakém je to stavu (a kde se vyplatí nejaký den/měsíc počkat), tak si dám rád poradit...
  • Hráva niekto Might and Magic Heroes Online?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.