Vyjádření Talpressu k novému vydání Písně ledu a ohně
Fantasy Planet přinesl v minulých dnech zprávu, že Talpress chystá nové vydání Písně ledu a ohně.
Fanoušci klasické fantasy, zajásejte. Nakladatelství Talpress se pouští do nového vydání epického eposu Píseň ledu a ohně od světoznámého a velice oblíbeného autora George R. R. Martina a začíná, samozřejmě, prvním dílem, románem Hra o trůny. Každý díl vyjde v jedné knize ve...
Číst celý článek zde
Fanoušci klasické fantasy, zajásejte. Nakladatelství Talpress se pouští do nového vydání epického eposu Píseň ledu a ohně od světoznámého a velice oblíbeného autora George R. R. Martina a začíná, samozřejmě, prvním dílem, románem Hra o trůny. Každý díl vyjde v jedné knize ve...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Když se tohle stalo cca před rokem s cenou DVD, tak mi ho vykryli za cenu z předobjednávky. Ale ten skok nebyl až tak výrazný.
Ale třeba chybu u rodokmenů, kde je Jon označený za dědice Železných ostrovů neodstranili. A taky jsem naivně doufala, že už do první knihy dají podrobnější mapy.
inak vyzerá to fakt na kus knihy, škoda tej obálky. škoda, neopravených chýb. kníh v knižnici mám mraky, tak rozmýšľam čí nájdem pol metra navyše... asi hej:)