Fear and Blood a Starkové

upraveno 17. března 2011 v Seriál Hra o trůny
HBO vypustilo nový teaser nazvaný Fear and Blood. Průvodním hlasem je opět Stará chůva (zesnulá Margaret John). Uvidíte další záběry ze Zdi a za ní, konečně trochu více Varyse a také Rudou baštu. Hudba použitá v teaseru pořád není od Ramina Djawadiho, jde prý o hudbu ze Sencit Music (via Ran z westeros.org).

K teaseru televize přihodila představovací video o rodu Starků, v němž jsme seznámeni se všemi členy tohoto rodu. Toto video je příslibem pro spoustu dalších, v...

Číst celý článek zde
«134

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. března 2011
    Ale je to zase teaser sakra. Těch materiálů bude nakonec tolik, že si z toho budeme moct sestříhat seriál ještě před premiérou :D
  • upraveno 14. března 2011
    No taky se divim, čemu všemu řiká HBO teaser... :-)
    upraveno 14. března 2011
    Hold seriál musí mít seriálový trailer. Tenhle by se mohl jmenovat GoT Teaser S01E04 Fear and Blood. Pokračování příští týden :D
    První teaser je úžasnej.. Kolik bude mít cca jeden díl minut? Třeba zakrvavenýho Neda bych tam nedával.. Ale záběr na King´s Landing je úžasnej a ta atmosféra na začátku v lese? Ta je hutná!!!!!
    Druhý díl (nazvaný Kingsroad, první je Winter is Coming) má mít 56 minut, takže to bude asi standard.
    Ta hláška You´ve got fat mne dostala :D

Edit: Představitel Robba je Ir ne? Zvláštní přízvuk
    A Rickonovi je 6
    On asi ten zakrvácený Ned má představovat Brandona v Nedově snu/vizi ( o tom snu už tady zaznělo). Jinak ukázky dobrý, jen se možná mohli začít zaměřovat na jiný scény. Třeba bitka Neda a Jaimeho a jejich stráží už byla v ukázkách tolikrát, že pokud jí tam ještě znovu dají půjde si jí poskládat celou.
    obee fajne, ale nevim, zda mam byt nasranej nebo potesenej
    - chci udelat predstavovacku vsech starkovic (a pak lanysterovic) rodiny na www.hraotruny.cz (foto + kratky text)
    No tak máš aspoň matroš, knedle :-)
    Ty pohledy na Zimohrad a Královo přístaviště vypadají perfektně!
    obě videa jsou parádní, jen ta jejich podoba vlajky starků mi prostě nesedí
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. března 2011
    Už bude duben?
    upraveno 14. března 2011
    Myslím že bude teď hnedka po Březnu. Ale Jonovu ruku do Melisandřina ohně bych za to nedal
    Už bude duben?
    Utíká to pomalu co ? :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 14. března 2011
    Nemám ráda březen :o/

A utíká to hrozně pomalu (a zároveň to šíleně letí) :)
    No Březen taky moc nemusim.. venku je pěkně a těšim se až vypadnu z města, ale je to zrádný a právě až v tomhle měsíci většinou nastydnu
    Jo nejhorší jsou ty přechody a změny počasí - většinou to skončí nachlazením. Každopádně jsem vděčný, že dneska bylo konečně docela teplo...
    Krása, už se nemůžu dočkat, vypadá to čím dál líp, i Cersei s Jaimem se spravili a i Varys vypadá k světu (nejlepší je asi Malíček, Eddard, Jaime a Tyrion). Už aby byl duben, achjo...
    TV series is coming :D Já jen chci vidět, jak to tu bude vypadat po vypuknutí seriálu, už se těším na lidi, kteří budou tvrdit, že ta knížka není jako seriál a že seriál je lepší... :D
    Progresor: To bylo snad jen u Pána prstenů. A ještě k tomu to prohlašovaly nějaký náctiletý husičky (inu jak to tak u generace Facebook-Superstar bývá...). :-D
    Tak ty nové videa jsou skvělé, ten záběr na královo přistaviště je skvostný. A jsem nadšený z Catelyn, pro mě jedna z nejlépe obsazených rolí spolu s Malíčkem.Gillen mě v The Wire uchvátil a myslím si, že je pro malíčka jako stvořený :-D
    Ale nějak se mi nezdá Varys, v knížce byl často popisován jako hodně zženštilý, ale tady na mě působil tak nějak "obyčejně, běžně". Ale to je všechno subjektivní, každý to vnímá jinak :-D
  • upraveno 15. března 2011
    Jj, Královo přístaviště předčilo moje představy :-)
    Vypadá to hodně dobře. Už aby byl duben, kdo má tohle vydržet? Naposled jsem byla takhle natěšená na HP :-)
    A ta představovačka Starků byla výborná, doufám, že i Lennisterové budou mít něco podobnýho...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. března 2011
    Trailery a Teasery vypadají výborně. Nemůžu se dočkat - nejraději bych usnula a probudila se až 17. (18.) dubna, ale to by mi bakalářka moc nepoděkovala :)))
    jsem nadšený z Catelyn
    Fakt? To moc nechápu. Pro mě je tedy spíše zklamáním. Naštěstí je to má neoblíbená postava, takže mi její vzhled ani moc nevadí.
    Jinak Starkové jsou celkem OK.
    Arya - super výběr
    Robb - sympaťák, dobrej výběr
    Sansa - čekal jsem, že bude trochu pěknější
    Ostatní normál....až na Jona...ze všech Starků pro mě největší zklamání
    mě teda z obsazení nejvíc nesedí právě Catelyn a Robb, oba dva jsou mi težce nesympatický...ale jestli to zahrajou dobře, tak proti nim neřeknu ani a...

Nejlíp obsazený Jon, Arya, Bran, Ned, no a Sansa mi nevadí, vzhledem k tomu, že její postava je snesitelná až v Bouři, tak mě teď nějak netrápí :-))
    to zdvihnutie záujmu je cítiť už teraz. dlhé roky sme diskutovali o IF snáď piati ľudia plus ďalší dvaja-traja občas.
    teraz ju tu minimálne dvadsať nových nickov. pravda, alek určite čaká ešte zopár tisíc ľudí, hliadka potrebuje každého :)
    Taky to cítím :-) Skoro by mě zajímalo, jestli v tom hlavní roli hraje seriál, nebo nový web, osamostatnění apod.

Ano, čekám větší zájem, ale je to spíš realistický pohled na věc, než touha. Já jsem spokojen s tím „domáckým“ prostředím. I proto se budu snažit držet ty čistě seriálový věci (titulky, odkazy na epizody) trochu mimo.
    K tomu bych se taky přikláněl Aleku. Přece jen, tohle je web v první řadě o knižní sáze, takže (logicky) je pro něj událost #1 oznámení vydání dalšího dílu. Seriál je určitě bezva, ale (alespoň pro mě) není na prvním místě.

Ad důvod přílivu nových tváří, když se blíží vysílání seriálu hovoří snad sám za sebe, ne? :-) I když byl před tím tento web součástí D20, tak stačilo do Googlu napsat "píseň ledu a ohně", a našlo to jako první ten web, takže to osamostatněním nebude. :-)
    No jo, ale pod tou d20kou spousta lidí možná netušila, že to opravu je o sáze a ne RPG hraní, modulu apod. Ale jo, větším stimulem je asi seriál, nebudu si nic namlouvat :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.