Fear and Blood a Starkové
HBO vypustilo nový teaser nazvaný Fear and Blood. Průvodním hlasem je opět Stará chůva (zesnulá Margaret John). Uvidíte další záběry ze Zdi a za ní, konečně trochu více Varyse a také Rudou baštu. Hudba použitá v teaseru pořád není od Ramina Djawadiho, jde prý o hudbu ze Sencit Music (via Ran z westeros.org).
K teaseru televize přihodila představovací video o rodu Starků, v němž jsme seznámeni se všemi členy tohoto rodu. Toto video je příslibem pro spoustu dalších, v...
Číst celý článek zde
K teaseru televize přihodila představovací video o rodu Starků, v němž jsme seznámeni se všemi členy tohoto rodu. Toto video je příslibem pro spoustu dalších, v...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Edit: Představitel Robba je Ir ne? Zvláštní přízvuk
A Rickonovi je 6
- chci udelat predstavovacku vsech starkovic (a pak lanysterovic) rodiny na www.hraotruny.cz (foto + kratky text)
A utíká to hrozně pomalu (a zároveň to šíleně letí) :)
Ale nějak se mi nezdá Varys, v knížce byl často popisován jako hodně zženštilý, ale tady na mě působil tak nějak "obyčejně, běžně". Ale to je všechno subjektivní, každý to vnímá jinak :-D
A ta představovačka Starků byla výborná, doufám, že i Lennisterové budou mít něco podobnýho...
Jinak Starkové jsou celkem OK.
Arya - super výběr
Robb - sympaťák, dobrej výběr
Sansa - čekal jsem, že bude trochu pěknější
Ostatní normál....až na Jona...ze všech Starků pro mě největší zklamání
Nejlíp obsazený Jon, Arya, Bran, Ned, no a Sansa mi nevadí, vzhledem k tomu, že její postava je snesitelná až v Bouři, tak mě teď nějak netrápí :-))
teraz ju tu minimálne dvadsať nových nickov. pravda, alek určite čaká ešte zopár tisíc ľudí, hliadka potrebuje každého :)
Ano, čekám větší zájem, ale je to spíš realistický pohled na věc, než touha. Já jsem spokojen s tím „domáckým“ prostředím. I proto se budu snažit držet ty čistě seriálový věci (titulky, odkazy na epizody) trochu mimo.
Ad důvod přílivu nových tváří, když se blíží vysílání seriálu hovoří snad sám za sebe, ne? :-) I když byl před tím tento web součástí D20, tak stačilo do Googlu napsat "píseň ledu a ohně", a našlo to jako první ten web, takže to osamostatněním nebude. :-)