Fear and Blood a Starkové

upraveno 17. března 2011 v Seriál Hra o trůny
HBO vypustilo nový teaser nazvaný Fear and Blood. Průvodním hlasem je opět Stará chůva (zesnulá Margaret John). Uvidíte další záběry ze Zdi a za ní, konečně trochu více Varyse a také Rudou baštu. Hudba použitá v teaseru pořád není od Ramina Djawadiho, jde prý o hudbu ze Sencit Music (via Ran z westeros.org).

K teaseru televize přihodila představovací video o rodu Starků, v němž jsme seznámeni se všemi členy tohoto rodu. Toto video je příslibem pro spoustu dalších, v...

Číst celý článek zde
24

Komentáře

• upraveno 15. března 2011
    Pánové, já bych řekla, že trochu předbíháte, nával tu bude to je asi jasný, ale zas tak horký to podle mě nebude....přeci jenom knihy i seriál postrádá jednu podstatnou věc, kolem který všichni šílej - upíry ;-)
    Ale jinak já bych lidi neodháněla, už tak je (aspoň u mě) o nervy, se vůbec někam zaregistrovat, příjdu si jak na nový škole, kde už se všichni znaj, a já jsem to nový divný dítě :-))
    Jasně, že tu budou fandové pouze seriálu, ale když tu nenajdou titulky a trailer na každej novej díl, tak si založí vlastní blok (web) a půjdou dál...
    to Expendable: mně Varys taky nesedí, abych řekl pravdu, tak si ho spíš představuju jako Víta Bártu :-)) (nic osobního, politiku beru s nadhledem)

Jinak já jsem tu taky nový a komentáře se snažím psát s rozvahou, abych se nějak nedotkl zdejších starých harcovníků ságy ;-) Existuje tady vůbec něco jako BAN ?
    Bártu? To by leccos vysvětlovalo... :-D
    Existuje tady vůbec něco jako BAN ?
    Zatím nebyl třeba :-)

Elanne: Samozřejmě že nikoho odhánět nechceme, naopak. A co se týče starých harcovníků - popravdě řečeno ono nás tu zas tak moc není (já a sarven, vlastně, pak pozdější flanker, sem tam se tu ještě okáže head).
    Jen jsem prostě rád že se vcelku shodujem na tom, že tu nebudou titulky ke stažení a epizody ke stažení. Stejně jako jsem tu nikdy nevyvěšoval ke stažení díly ságy (výjimkou byla díla, která v ČR nevycházejí). Trailery tu samozřejmě budou a veškeré info o seriálu také.
    Já jsem taky nováček a dívám se, že jsem si to s tou registrací asi špatně načasoval :-) Chtěl jsem začít něco málo přispívat až budu mít ságu dočtenou, což mi trvalo půl roku. Web jsem objevil na podzim a až z něj se dozvěděl, že se o knihách, který zrovna čtu, připravuje i seriál, a že jsou ty knihy tak populární. To už jsem byl v půlce střetu králů. No, aspoň to pro mě není tak šíleně dlouhý čekání :-)
    Naopak, načasoval jsi to nejlíp, jak jsi mohl. A fakt není důvod k nějakým obavám přispívat, my nekoušeme.

Ale to jsi mě vlastně připomněl druhý důvod, proč myslím, že tenhle web by asi neměl být primárním zdrojem informací pro čistě fandy seriálu. Nechci tu totiž zavádět nějak přísnou politiku ohledně spoilerů. To se prostě nedá uhlídat. Takže vítáme každého s otevřenou náručí. Ale na vlastní nebezpečí :-)
    (já a sarven, vlastně, pak pozdější flanker, sem tam se tu ještě okáže head).
    A Chmur (Anomander:-))
    Chmur/Anomander:
    ale, tak ty nejsi vlasta? ty jsi vlasta? :) a čo ťa viedlo vymeniť kladivo za meč, ktorý žerie duše?
    Aha, tak to sorry, ale tahle změna mi nedocvakla. A já tě zařadil mezi „padlé“ jako je Eddard či Léto - no ale vlastně ani u nich to neni tak horký. Eddard je teď Rasberne a i Léto tu sem tam proběhne :-)

A proč vlastně nový účet? Historii Chmura jsi chtěl nechat za sebou? Jestli to byl záměr ok, jestli chyba systému, to by mě mrzelo a určo by to šlo napravit...
    Spíš drží smutek za padlého ze zatím posledního dílu Malazu v češtině. (Alespoň tak soudím dle nicku a avataru :-D). Taky jsem až do teď myslel, že Anomander je někdo úplně nový. :-)
    toľko ku spoilerom, že? :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. března 2011
    Nechtělo by se někomu z vás udělat ke starkovskému videu české titulky a hodit to komplet na youtube, prosím? Že bych poslala odkaz pár lidem, které na Hru, resp. Píseň lákám.
    Což je tomu dost rozumět, ale na netu jsem nenašel načasovaný ang titulky... a to je pak vopruz se s tim psát :-(
    Alek - nemohl jsem se sem přihlásit pod svým starým nickem. Možná to byla moje chyba, protože emailová adresa, kterou jsem uváděl na starých stránkách je dávno neplatná a já dokonce od ní zapomněl heslo...já vím, je to ostuda...Docela mě to mrzelo, ale nevěděl jsem co dělat a touha být tu byla veliká:-) Historie Chmura je temná a ještě teď mám občas zlé sny o tom, jak Jaime vyhrál turnaj o citónový zakusek:-)), ale jinak je moji součástí a nestydím se za ní:-)
    Sarven: Anomander je pro mě nej postava z Malazké knihy padlých, ale Chmur je taky hodně dobrej, navíc na svých zádech nese těžké břímě (jako my všichni:-) a to slovo "chmur" mě celkem vystihuje:-) Začal jsem ho používat jako nick u Heroes III před mnoha lety a nějak ke mně přirostlo...
    Zrovna jsem si Starky pouštěl, vlastně poprvý pořádně. A je to moc pěkný video, lepší než mnohé ty trailery. Takže bych title s chutí udělal, ale Amaroun to vystih, to časování je vopruz. No uvidíme, když bude o víkendu chvilka času...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. března 2011
    Já s časováním titulků nějaké zkušenosti mám. (sub, srt...) Ale nevím jaké a jak se vkládají do YT videí. Ale když je někdo napíšete, tak je můžu načasovat.
    Vkládání k YT videu je snadná záležitost, prostý import .srt s tím, že musíš mít to video pod svým účtem. To bych udělal, stejně už jsem pro icefirecz udělal účet. K překladu se ale dostanu nejdříve ve čtvrtek. Tak máte prostor na realizaci, moc toho není, tak to třeba dáte vy dva s Amarounem dohromady a já to pak jen frknu na YT.
    No zítra odpoledne bych se na to mohl podívat... Mám docela i čas. Později bych dal vědět jak jsem na tom.. dlouhé video to neni :-)
    upraveno 15. března 2011
    Amaroun: Tak pokut to budeš mít za odpoledne hotové. Tak dej vědět, (jsem tu docela často) napíši ti mail, pošleš mi to a já to snad ještě večer stihnu načasovat ;-)
  • upraveno 16. března 2011
    Uuu, je toho mnohem víc, mraky portrétů. Lannisterové a Baratheoni. A pak spousta postav, jak už psal knedle. Bohužel nemám čas se tím probírat a přehazovat to sem, takže to až večer.
    Fancast portréty postav
    Představení Lannisterů a Baratheonů
    No, jsou toho teda tuny... Zatím jsem viděla jenom představovačku Lannisterů a Baratheonů a teda, Joff je perfektní, to bude hajzl každým coulem, ale ten Renly, to je snad horší volba než Cat. A Tywin je přesnej. Po dvou záběrech, si neumím představit nikoho jinýho kdo, by to zahrál.
    Aha, tak ten Fancast nefachá, pokud nemáte předplaceno, ale na tom druhém odkazu postupně přibývají odkazy na YouTube. Arya rulez! :-) Jo a jeden záběr na Tywina a stačilo. Věřím mu to všechno :-)
    upraveno 16. března 2011
    Masakr
    jj, Renly bude asi propadák, ale třeba překvapí, já začínám třeba s každým novým záběrem brát Roberta a vcelku i tu Catelyn.
    Aby ne, vzdyt ho hraje Charles "Patrician" Dance:)
    Já beru Michellle Farley (mám to doufám spravně) jako herečku ale Cat jsem si prostě představovala jinak. Ale s tím Renlym to fakt pohnojili, nějak si ho neumím představit, že se za ním všichni vláčí do války, Brienne ho miluje a vůbec jsou z něj všichni odvařený :-)) No, třeba mi to natře... těžko říct.
    Cat mi veľmi sedí (Michelle bude rulovať, mark my words), Roberta som si obľúbil už od prvej fotky a Renly mi nevadí. Čo mi ale trochu vadí - v Sansinej predstavovačke je scéna (Sansa prosí Cat aby si mohla vziať Joffa), v ktorej som to Sophie naozaj neveril.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. března 2011
    Arya!!!

Renly mě taky trochu zklamal, ale zase plus pro tvůrce, že ho typově přiblížili seriálovému Robertovi.
    Ale naprosto mě dostal Viserys. Ten je dokonalý.
    materiálov je fakt veľa, vidieť že sa tomu niekto naozaj venuje. dúfam, že to neprepália. pokiaľ sa ľudia chytia tak to bude fungovať výborne, pretože bude čo rozoberať, hľadať, opakovať si.
    dúfajme. druhá séria je imho istá, ale veľmi rád by som si pozrel aj tretiu, kôli bitkám a akcii. šanca, že seriál pokryje úplne celú ságu je pomerne malá, ale každý kúsok bude fajn prídavok ku knihám.
    Montezuma3: Za chvíly sem hodim ten překlad...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.