Fear and Blood a Starkové
HBO vypustilo nový teaser nazvaný Fear and Blood. Průvodním hlasem je opět Stará chůva (zesnulá Margaret John). Uvidíte další záběry ze Zdi a za ní, konečně trochu více Varyse a také Rudou baštu. Hudba použitá v teaseru pořád není od Ramina Djawadiho, jde prý o hudbu ze Sencit Music (via Ran z westeros.org).
K teaseru televize přihodila představovací video o rodu Starků, v němž jsme seznámeni se všemi členy tohoto rodu. Toto video je příslibem pro spoustu dalších, v...
Číst celý článek zde
K teaseru televize přihodila představovací video o rodu Starků, v němž jsme seznámeni se všemi členy tohoto rodu. Toto video je příslibem pro spoustu dalších, v...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale jinak já bych lidi neodháněla, už tak je (aspoň u mě) o nervy, se vůbec někam zaregistrovat, příjdu si jak na nový škole, kde už se všichni znaj, a já jsem to nový divný dítě :-))
Jasně, že tu budou fandové pouze seriálu, ale když tu nenajdou titulky a trailer na každej novej díl, tak si založí vlastní blok (web) a půjdou dál...
Jinak já jsem tu taky nový a komentáře se snažím psát s rozvahou, abych se nějak nedotkl zdejších starých harcovníků ságy ;-) Existuje tady vůbec něco jako BAN ?
Elanne: Samozřejmě že nikoho odhánět nechceme, naopak. A co se týče starých harcovníků - popravdě řečeno ono nás tu zas tak moc není (já a sarven, vlastně, pak pozdější flanker, sem tam se tu ještě okáže head).
Jen jsem prostě rád že se vcelku shodujem na tom, že tu nebudou titulky ke stažení a epizody ke stažení. Stejně jako jsem tu nikdy nevyvěšoval ke stažení díly ságy (výjimkou byla díla, která v ČR nevycházejí). Trailery tu samozřejmě budou a veškeré info o seriálu také.
Ale to jsi mě vlastně připomněl druhý důvod, proč myslím, že tenhle web by asi neměl být primárním zdrojem informací pro čistě fandy seriálu. Nechci tu totiž zavádět nějak přísnou politiku ohledně spoilerů. To se prostě nedá uhlídat. Takže vítáme každého s otevřenou náručí. Ale na vlastní nebezpečí :-)
ale, tak ty nejsi vlasta? ty jsi vlasta? :) a čo ťa viedlo vymeniť kladivo za meč, ktorý žerie duše?
A proč vlastně nový účet? Historii Chmura jsi chtěl nechat za sebou? Jestli to byl záměr ok, jestli chyba systému, to by mě mrzelo a určo by to šlo napravit...
Sarven: Anomander je pro mě nej postava z Malazké knihy padlých, ale Chmur je taky hodně dobrej, navíc na svých zádech nese těžké břímě (jako my všichni:-) a to slovo "chmur" mě celkem vystihuje:-) Začal jsem ho používat jako nick u Heroes III před mnoha lety a nějak ke mně přirostlo...
respektive
http://www.youtube.com/user/stevethepirate78#p/u
Fancast portréty postav
Představení Lannisterů a Baratheonů
Renly mě taky trochu zklamal, ale zase plus pro tvůrce, že ho typově přiblížili seriálovému Robertovi.
Ale naprosto mě dostal Viserys. Ten je dokonalý.
dúfajme. druhá séria je imho istá, ale veľmi rád by som si pozrel aj tretiu, kôli bitkám a akcii. šanca, že seriál pokryje úplne celú ságu je pomerne malá, ale každý kúsok bude fajn prídavok ku knihám.