Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tady jsou některé hlášky (nebojte, není tam žádný holý zadek ani prso ani nic :D)
Nicméně v tolika seriálech a filmech Anglické provenience se hovoří o vztahu k ovcím....:-D
http://zena.centrum.cz/volny-cas/grafika/2012/07/30/transsexual-jason-torres-jako-barbie/#z-kotva
Mne tedy zaujaly kolena - holt spáleniny od parket se nehojí :-D
Co je to za komika?
(EDIT: to nebylo na Montezumu, samozřejmě)
Ještě jeden rasistickej (hodí se i k tématu Lannister a Targaryen):
Jak dlouho je cikánská dívka pannou?
Dokud je silnější než mladší brácha
Dokud je rychlejší než starší brácha
nebo dokud se fotr nevrátí z basy.
Cikán si dělá autoškolu. Projede v pořádku křižovatkou a instruktor sa ho ptá: "Jen tak pro zajímavost, jaká tam byla značka?" A cikán: "Hliníková, vrátime se?"
Přijde papež Jan Pavel II k nebeské bráně a chce dál. Svatý Petr ho ale nemůže v kartotéce najít.
Pod P jako Papež žádný záznam.
Pod J jako Jan Pavel II. taky žádný záznam.
Pod W jak Wojtyla taky nic.
"Ale vy mě musíte pustit," rozčiluje se papež, "já jsem hlava Katolické církve."
"Co? To vůbec nevím co je...nějaká církev... To jsem nikdy neslyšel..."
Tak se běžte zeptat Boha, prosím vás..." prosí papež.
Ale Bůh taky nic neví ale poradí: "Zeptejte Ježíše, ten toho ví taky spoustu."
Tak si jde Ježíš promluvit s tím papežem a za chvíli dojde za Bohem a hrozně se směje: "Tati, pamatuješ, jak jsem měl před 2000 lety ten rybářský klub? Tak si představ že ještě stále funguje ..."
Ad ženské a prohlížení - to jsem někde četla úvahu asi od Švandrlíka, že ženské se kontrolují neustále - v odrazu výkladní skříně, ve zpětném zrcátku, ve vyleštěné lžíci, v pleši inspektora "Kožaka" :-p
Teda aby som nevyznel desne netolernatne, ja chápem omšu, tolerujem ľudí v nej, len ja osobne neverím, že má plný zmyel a Cirkev si ju domyslel sama :)
Schválně si je dobře pročtěte....jo vlastně vy nesmíte - katolíci nesmí číst písmo svaté - oni mají vykladače víry, kteří dohlížejí na to, aby to nepochopili nevhodně :-p :-D