Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
199100102104105354

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. srpna 2012
    A apokryfy jsou ten oficiálně neuznaný odpad :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. srpna 2012
    Chuck
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 1. srpna 2012
    Ten obrázok som už videl na nete a ktosi sa spýtal, či je Bruce Willis skutočne mŕtvy -_-
  • upraveno 1. srpna 2012
    .
  • upraveno 1. srpna 2012

Hildegarda napsal(a):

Tak to ja neviem, nestojim ani neklacim hodinu v kostole, ale ze pochybujes iba pre to, ze ta bolia kolena :)

Bolia, ale to nie je dôvod. Mne to len prišlo zvláštne, ako naozaj robia úkony, toré mi nedávali zmysel a nechápem im. Na druhú stranu rád počúvam čítanie, človek sa dozvie niečo z histórie (teda ak sa tomu dá veriť) a tiež pár múdrostí. Niekedy sa mi zdá kázeň pritiahnutá za vlasy, inokedy celkom múdra. Človek sa musí stále vzdelávať :) Ale aj tak sa mi 3/4 omše zdajú zbytočné čáry-máry, no tak ticho ich tolerujem :) Len sa vyjadrujem, že IMHO to nemá veľká zmysel...
    Gepeto: ludstvo si odnepamati vytvara ritualy, ktore maju utuzit to dane spolocenstvo, ci uz ide o krestanov alebo inych pohanov :)
    Ved aj ty si dufam vecer umyjes zuby, vycikas sa, pomodlis a ides spat, nie? :)
    upraveno 1. srpna 2012
    Hildegarda napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Tak to ja neviem, nestojim ani neklacim hodinu v kostole, ale ze pochybujes iba pre to, ze ta bolia kolena :)

Bolia, ale to nie je dôvod. Mne to len prišlo zvláštne, ako naozaj robia úkony, toré mi nedávali zmysel a nechápem im. Na druhú stranu rád počúvam čítanie, človek sa dozvie niečo z histórie (teda ak sa tomu dá veriť) a tiež pár múdrostí. Niekedy sa mi zdá kázeň pritiahnutá za vlasy, inokedy celkom múdra. Človek sa musí stále vzdelávať :) Ale aj tak sa mi 3/4 omše zdajú zbytočné čáry-máry, no tak ticho ich tolerujem :) Len sa vyjadrujem, že IMHO to nemá veľká zmysel...
    Gepeto: ludstvo si odnepamati vytvara ritualy, ktore maju utuzit to dane spolocenstvo, ci uz ide o krestanov alebo inych pohanov :)
    No, to beriem.

Ja chodím tak asi pondelok a piatok miništrovať, veď ja aj tak nemám nič na robote a minimálne tam s čímsi pomôžem nech tam nie je spolužiak sám. Takto to prežijem. Ale kebyže mám niečo na robote tak nejdem do kostola a necítim sa nejako zle, že som prišiel o ničo... Dôležité. Ak to tých ľudí zblíži a nebudú si ubližovať, tak budiž, je to ich život, ale ja osobne tam idem len keď sa mi chce. Ale Cirkev to berie tak, že aspoň v nedeľu tam MUSÍŠ ísť. Ja tam nejdem preto, lebo MUSÍM, ale preto, že sa tam niekedy dačo dozviem a hotov. Ale to neznamená, že mi dávajú tie rituály zmysel. A pri niektorých kázniach mám pocit, že kňaz má za úlohu len ľudí pritlačiť na cestu, ktorú chce Cirkev, nie cestu, ktorú si vyberie človek Nemám nič moc proti Cirkvi, ako som spomínal, len neviem pochopiť niektoré zbytočné úkony a ich vynútenú dokonalosť. Síce potom by omša trvala takých 15-20 minút :)
  • upraveno 1. srpna 2012
    Pomodlíš se, šup do postele a pak už můžeš v klidu přemýšlet o tom, jak by to Sanse slušelo bez šatů :-D
    upraveno 1. srpna 2012
    Jarla napsal(a):

Pomodlíš se, šup do postele a pak už můžeš v klidu přemýšlet o tom, jak by to Sanse slušelo bez šatů :-D

:D :D

Nie, ja prosto Čosi poprosím o ďalší pekný deň a poďakujem za dnešný. Flanker by mi tu začal vysvetľovať, aké je to absurdné a zbytočné, jeho dôvody chápem, ale prosto mám tak lepší pocit, keď pred spaním obetujem takých 5 minút. Verím v nejakú väčšiu silu a zároveň musím dať za pravdu, že argumenty, ktoré tu dávate proti Bohu sú racionálne. Ale aj tak sa toho pocitu Vyššej moci neviem zbaviť. To niektoí nepochopia ako ja nechápem zmyslu tých rituálov a to je na nepochopenie :)
  • upraveno 1. srpna 2012
    Mne zajímá ta druhá část o Sanse zbavené konfekce :-D
  • upraveno 1. srpna 2012
    Zajímavé, ale mám podezření, že stejně více času věnuješ přemýšlení nad tou "Sansou" :-p
    upraveno 1. srpna 2012
    -_- Márna snaha... :D
    Nie, ľahnem si a predstavujem si, ako by som asi spravil Mein kampf 2 :D
    Nie, teraz vážne... Predstavujem si svet, kde nie je Slovenská republika, ale Slovenská plégia, je vyhlásená plegarichia, máme protektálnu légiu, ja som jej patrón, mám ľudí, ktorí má chápu, chodia mi maily od ľudí, čo si myslia o tejto novele a tejto novele a ako by si predstavovali fungovanie štátu a ja rozhodujem podľa toho, čo sa páči väčšine.... A tak.. Prosto šialený sen o zemi, kde sú ľudia šťastní a ktorý sa nikdy nikdy nikdy nestane...
    upraveno 1. srpna 2012
    Prečo práve Sansa keď je tu množstvo iných možností ako taká Cersei... No, nechcem znieť na svoj vek úchylne, ale Cersei je síce krava, ale za to podľa maľby na obálke Hostiny aj dosť sexy -_- Ak si chcel toto počuť a nech teraz vyzerám ako idiot...
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 1. srpna 2012
    Sansa bez šatů, to už snad radši Brienne :-)
    upraveno 1. srpna 2012
    Thorar napsal(a):

Sansa bez šatů, to už snad radši Brienne :-)

Zas neprehá%najme, radšej Sansa než Brienne... Nič proti Brienne, ale... Pravda, radšej Brienne nahá než Brienne v saténových šatách... To by bolo žábavňéééééé :D
  • upraveno 1. srpna 2012
    :-)) No tak ne rovnou Sansa...jen neznám tvůj přesný vkus :-)) Takže nějaká jiná krasotinka bez oděvu :-D
    Neuvěřím ani za milion let, že věnuješ více času představám chiliastického Slovenska či čeho takého než nahulénám!
    upraveno 1. srpna 2012
    Je to neuveriteľné, ale áno, radšej sa zaujímam o... chiliastatotutut štátu -_-
    Ale nie vždy :D
  • upraveno 1. srpna 2012
    Jedna pro nevadu :-)
    image
    upraveno 1. srpna 2012
    N adruhý deň ceduľka preč a ,,cikáni" v obci :P :D...
  • upraveno 1. srpna 2012
    h
    upraveno 1. srpna 2012
    No v gepetově věku by to asi pro mě byla Sansa celkem jasně :)
    upraveno 1. srpna 2012
    Mrcel: U Tyriona je vtipné už to High .D
  • upraveno 1. srpna 2012
    Jarla napsal(a):

Je třeba se více zamýšlet, hledat rozpory a dumat....četla jsme bibli 3x - každé evangelium má být životopis jednoho a téhož typose....(teda to lysohlávkové pojetí Janovo bych do úvahy nebrala - to musel být dobrý vzorek) - spíš jsou to tři rozdílné životopisy třech různých lidí, protože se často shodují jen ve jméně hlavního protagonisty. Nejvíce to připomíná soutěž fanfic s povídkou na téma a čtyři nejlepší zařadíme do sborníku :-p Dotyčný se tak pohybuje v úplně jiných místech s úplně jinými lidmi a nikomu to neva....:-p
    Schválně si je dobře pročtěte....jo vlastně vy nesmíte - katolíci nesmí číst písmo svaté - oni mají vykladače víry, kteří dohlížejí na to, aby to nepochopili nevhodně :-p :-D

kokos, to malo byť aj vtipné, alebo o čo išlo?
  • upraveno 1. srpna 2012
    sarven napsal(a):

Jarla napsal(a):

Je třeba se více zamýšlet, hledat rozpory a dumat....četla jsme bibli 3x - každé evangelium má být životopis jednoho a téhož typose....(teda to lysohlávkové pojetí Janovo bych do úvahy nebrala - to musel být dobrý vzorek) - spíš jsou to tři rozdílné životopisy třech různých lidí, protože se často shodují jen ve jméně hlavního protagonisty. Nejvíce to připomíná soutěž fanfic s povídkou na téma a čtyři nejlepší zařadíme do sborníku :-p Dotyčný se tak pohybuje v úplně jiných místech s úplně jinými lidmi a nikomu to neva....:-p
    Schválně si je dobře pročtěte....jo vlastně vy nesmíte - katolíci nesmí číst písmo svaté - oni mají vykladače víry, kteří dohlížejí na to, aby to nepochopili nevhodně :-p :-D

To je pravda.. Pozname 23 evanielii.. 23 spisov...
  • upraveno 1. srpna 2012

Hildegarda napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

No, to beriem.

Ja chodím tak asi pondelok a piatok miništrovať, veď ja aj tak nemám nič na robote a minimálne tam s čímsi pomôžem nech tam nie je spolužiak sám. Takto to prežijem. Ale kebyže mám niečo na robote tak nejdem do kostola a necítim sa nejako zle, že som prišiel o ničo... Dôležité. Ak to tých ľudí zblíži a nebudú si ubližovať, tak budiž, je to ich život, ale ja osobne tam idem len keď sa mi chce. Ale Cirkev to berie tak, že aspoň v nedeľu tam MUSÍŠ ísť. Ja tam nejdem preto, lebo MUSÍM, ale preto, že sa tam niekedy dačo dozviem a hotov. Ale to neznamená, že mi dávajú tie rituály zmysel. A pri niektorých kázniach mám pocit, že kňaz má za úlohu len ľudí pritlačiť na cestu, ktorú chce Cirkev, nie cestu, ktorú si vyberie človek Nemám nič moc proti Cirkvi, ako som spomínal, len neviem pochopiť niektoré zbytočné úkony a ich vynútenú dokonalosť. Síce potom by omša trvala takých 15-20 minút :)
    V mnohych modernych kruhoch(z antropologickeho a magickeho hladiska) sa kladie strašny dôraz na formu a plnenie do bodky nie na obsah
  • upraveno 2. srpna 2012
    sarven napsal(a):

Jarla napsal(a):

Vtipná je pro mne ta část, kdo a jak zareaguje - kdo z katolíků se drží nařízení církve, že ovečky nemají bibli číst, aby to špatně nepochopily a kdo si to zase přebere po svém, že tomu rozumí líp a s panbičkem si tyká....
    A soukromě by mne zajímalo kolik katolíků tu bibli četlo aspoň jednou a skutečně se zamýšlelo nad tím, co čtou.
  • upraveno 2. srpna 2012
    Já se musím smát. Kdybychom vztah k Bohu hodnotily podle toho, kolik mu kdo věnuje myšlenek, času a slov, tak jednoznačně nejsilnější vztah k němu má paní Jarla a pan Flanker. Říká se, že vztah je definitivně mrtvý, když v něm převládne lhostejnost. U těch dvou výše zmíněných to rozhodně nehrozí. Ti žijou pro Boha a pro cikány:-)))
    upraveno 2. srpna 2012
    Ale chmuříčku, přece víš, že můj bůj jsi ty :)
  • upraveno 2. srpna 2012
    Já jsem tvůj bůj? To je sloučenina slova Bůh a chuj?
  • upraveno 2. srpna 2012
    Chmur napsal(a):

Já jsem tvůj bůj? To je sloučenina slova Bůh a chuj?

chmure - musel ses ptát ? :-D
    upraveno 2. srpna 2012
    Nechtěj vědět, co jinýho jsi mi asocioval :)
    Ale podezíráš mne neprávem :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.