Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ved aj ty si dufam vecer umyjes zuby, vycikas sa, pomodlis a ides spat, nie? :)
Ja chodím tak asi pondelok a piatok miništrovať, veď ja aj tak nemám nič na robote a minimálne tam s čímsi pomôžem nech tam nie je spolužiak sám. Takto to prežijem. Ale kebyže mám niečo na robote tak nejdem do kostola a necítim sa nejako zle, že som prišiel o ničo... Dôležité. Ak to tých ľudí zblíži a nebudú si ubližovať, tak budiž, je to ich život, ale ja osobne tam idem len keď sa mi chce. Ale Cirkev to berie tak, že aspoň v nedeľu tam MUSÍŠ ísť. Ja tam nejdem preto, lebo MUSÍM, ale preto, že sa tam niekedy dačo dozviem a hotov. Ale to neznamená, že mi dávajú tie rituály zmysel. A pri niektorých kázniach mám pocit, že kňaz má za úlohu len ľudí pritlačiť na cestu, ktorú chce Cirkev, nie cestu, ktorú si vyberie človek Nemám nič moc proti Cirkvi, ako som spomínal, len neviem pochopiť niektoré zbytočné úkony a ich vynútenú dokonalosť. Síce potom by omša trvala takých 15-20 minút :)
Nie, ja prosto Čosi poprosím o ďalší pekný deň a poďakujem za dnešný. Flanker by mi tu začal vysvetľovať, aké je to absurdné a zbytočné, jeho dôvody chápem, ale prosto mám tak lepší pocit, keď pred spaním obetujem takých 5 minút. Verím v nejakú väčšiu silu a zároveň musím dať za pravdu, že argumenty, ktoré tu dávate proti Bohu sú racionálne. Ale aj tak sa toho pocitu Vyššej moci neviem zbaviť. To niektoí nepochopia ako ja nechápem zmyslu tých rituálov a to je na nepochopenie :)
Nie, ľahnem si a predstavujem si, ako by som asi spravil Mein kampf 2 :D
Nie, teraz vážne... Predstavujem si svet, kde nie je Slovenská republika, ale Slovenská plégia, je vyhlásená plegarichia, máme protektálnu légiu, ja som jej patrón, mám ľudí, ktorí má chápu, chodia mi maily od ľudí, čo si myslia o tejto novele a tejto novele a ako by si predstavovali fungovanie štátu a ja rozhodujem podľa toho, čo sa páči väčšine.... A tak.. Prosto šialený sen o zemi, kde sú ľudia šťastní a ktorý sa nikdy nikdy nikdy nestane...
Neuvěřím ani za milion let, že věnuješ více času představám chiliastického Slovenska či čeho takého než nahulénám!
Ale nie vždy :D
A soukromě by mne zajímalo kolik katolíků tu bibli četlo aspoň jednou a skutečně se zamýšlelo nad tím, co čtou.
Ale podezíráš mne neprávem :)