Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1102103105107108354

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 2. srpna 2012
    Takže, je na čase sa upokojiť, veď sme ľudia :)

Každý máme svoju vieru. Možno je to prostredím, v ktorom vyrastáme, ľuďmi, s ktorými sa stýkame alebo génmi (nie som žiadny vyučený biológ, ale vyššie som poukázal na fakt, že aj to do toho môže zasiahnuť a preukázal malou ukážkou z života). Ale máme. Prosto niektorí vieru aj potrebujú. Sú síce aj takí (ateisti), ktorí neveria v nič, len v dôkazy, no inak ostatní majú nejakú vieru. Niektorí ju chápu, iní nie. Ja nechápem niektoré rozhodnutia, ustanovenia, rituáli a zvyky Cirkvi, nechápem niektoré zvyky, ktoré sú súčasťou iných náboženstiev. Zato mám vlastnú filozofiu, ktorú nemusia chápať iní. Vyššie som vysvetlil svoje stanovisko už niekoľkokrát. Ja sa prosto toho pocitu zbaviť nemôžem, verím, že nad nami Čosi väčšie je, nevymýšľam na to rozličné IMHO zbytočné rituály, prosto verím. To však neznamená, že spochybňujem kresťanskú, islámskú či židovskú vieru, alebo hoc aj Hinduizmus. Všetci sme rovnoprávni, nezotročení, slobodní ľudia, máme právo mať vlastné názory a rovnako aj vieru. Ja osobne rešpektujem vieru iných, rešpektujem niektoré ich rozhodnutia, ich životy, ich štýl, minimálne sa o to aspoň snažím. Mám rád, keď dokážu ľudia medzi sebou inteligentne diskutovať ako vyvinutí, civilizovaní ľud, nie ako prekrikujúce sa zvery. A mám rád, keď ľudia síce argumentujú a vyvracajú iné možnosti (čo je jedna zo súčastí diskusie), ale zároveň rešpektujú názory iných. Ja mám svoj názor, ostatní majú svoje názory. Môžem ich ohodnotiť, vyvrátiť, okomentovať, ale musím ich rešpektovať (často tu nájdete debaty, kde sa pošmyknem a tohto kódexu sa nedržím, holt som človek omylný ako mnohí iní z nás).

Je pravda, že Jarla tu vyťahuje často veci z histórie a hoci stále diskutuje a snaží sa nám len vysvetliť chyby Cirkvi a vysvetliť dôvody, prečo si stojí za svojím, niekedy sa trocha odkloní a začne spochybňovať naše názory (našu vieru). Avšak to je len drobná chyba, trochu sa človek rozohní, my rešpektujeme jej názory a verím, že aj ona náš. Je to príjemná žena, človek, s ktorým sa dá porozprávať a s ktorým sa dá normálne zabaviť, nič proti nej nemám, nech ma nechápe zle. Holt sme všetci ľudia.

Zase sme sa o sebe niečo dozvedeli, trochu viac to tu ožilo vďaka tejto diskusií, vymenili sme si názory, ja som tiež o mnoho múdrejší vďaka koreňu tejto debaty. Nebudeme zachádzať do neľudských okrajov a napádať sa tu, všakže. To by sa mi nepáčilo.

Ja sám som z jednej časti začal túto diskusiu a je na čase ju aj ukončiť (ak sa to nebude považovať za krok, ktorým chcem umlčať vykladateľov nejakej pravdy, s ktorou nesúhlasím, tak to, samozrejme, nemyslím).

Tak, sme v topicu Sranda topič. Je na čase začať sa zabávať a smiať sa. Má tu niekto nejaký vtip, o ktorý by sa rád podelil? (v tomto prípade postačí dokonca aj nejaký rasistický, ak bude vtipný :) )
  • upraveno 2. srpna 2012
    Gardiene - máš právdu - to byl první Nikajský koncil - takže 325 (moje chyba). Na druhém se probíralo panenství jeho matky.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 2. srpna 2012
    Tyna napsal(a):

Pozor, nie že by mi kondómy špeciálne vadili, len sú mi z nevysvetliteľných dôvodov trocha proti srsti,
    To není u mužů průřezově různými vyznáními nic neobvyklého :-)
    Taky jsem si na pláštěnku nikdy nezvykl.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 2. srpna 2012
    Sarvene: Je to sice z roku 1600 ale platí to do dnes! To už samo o sobě něco vypovídá nemyslíš? Jinak je to spíše Tvoje neschopnost než Jarly, že nejsi schopen si dohledat informace. Vše co tu říká je pravda. Jestli mi nevěříš klidně napíšu email historikovi s který toto studoval na vysoké škole. Tomu už věřit budeš? Ty to opravdu nevidíš nebo jenom NECHCEŠ vidět?
  • upraveno 2. srpna 2012
    Tento každy pozna ale:
    V letadle říká pilot cestujícím:
    - Bohužel nám přestal fungovat jeden z motorů, abychom mohli znova nabrat výšku, musíme letadlu trochu odlehčit, zavazadlový prostor je již vyprázdněn, nyní Vás žádám o to, abyste dali také všechna příruční zavazadla do uliček...
    Letušky vyhodí zavazadla z letadla a letadlo letí... po nějaké době se ozve znovu pilot:
    - Bohužel jsme motor stále nenahodili a klesáme, tentokrát bude třeba obětovat někoho z cestujících...
    V letadle se začnou pasažeři rozhlížet dívat jeden na druhého a ozývá se nesouhlasný šum...
    - Rád bych Vás trochu uklidnil... - pokračuje pilot, - nejsme žádní rasisté a tak začneme hezky pěkně podle abecedy... Takže: Arabi, buzeranti, cikáni, černoši...
    - Malý černoško se začne dvýhat no táta ho zarazí.. Synu sedni si teď sme Zkurvený negři
    upraveno 2. srpna 2012
    :D :D Ja som ho nepoznal
  • upraveno 2. srpna 2012
    Ja som nedávno čítal jeden už neviem kde:
    - Araňa, poď, budeme sa hrať na znásilnenie.
    - Ale, Dežo, mne sa nechce.
    - S tým sa počíta.
  • upraveno 2. srpna 2012
    Arutha2321 napsal(a):

Ja som nedávno čítal jeden už neviem kde:
    - Araňa, poď, budeme sa hrať na znásilnenie.
    - Ale, Dežo, mne sa nechce.
    - S tým sa počíta.

Poznam ale stale dobrý...
    Náčelník Velký had říká svému kmeni v Kanadě: "Mám pro vás dvě zprávy, jednu dobrou a druhou špatnou. Nejdřív vám řeknu tu špatnou: Přijelo k nám z Česka osm tisíc cikánů!" "A ta dobrá?" "Chutnají jako buvoli..."
  • upraveno 2. srpna 2012
    Cikán jde na ryby a vytáhne zlatou rybku, která mu splní tři přání, když jí pusti. tak cikán povídá: "já bych chtěl bejt bílej, mít křídla a taky, aby se na mě lepily ženský!" a zlatá rybka čaruje: "čáty, máry, muří nožka, ať je z tebe always vložka."
    upraveno 2. srpna 2012
    :D Pekne sa to rozbehlo :D To s Always vložkou poznám, ale stále dobré :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 2. srpna 2012
    Také jeden nahodím, doufám že si jej pamatuji správně.

Karel doma stojí na váze a říká si, že těch 130 kg není zrovna moc dobrá váha a že by s tím měl začít něco dělat. Druhý den kouká do inzertních novin a tam čte o zaručené metodě na hubnutí. Tak Karel volá na přiložené telefonní číslo. Operátorka na telefonu se ho ptá:
    operátorka: "A kolik by jste tak asi chtěl zhubnout?"
    Karel: "No aspoň deset kilo."
    operátorka: "Dobrá, to není problém, naše zásilka dorazí zítra."
    A skutečně. Druhý den ráno zazvoní zvonek. Karel celý zvědaví otevře dveře a tam stojí pohledná žena, spoře oblečena jen ve spodním prádle, na nohou tenisky a na krku ji visí cedulka: Když mne doženeš, můžeš si se mnou dělat co chceš. Vzápětí žena začne utíkat a Karel hned za ní, co mu síly stačí. Po celodenním běhání ji konečně chytí a vyřádí se na ní. Když se pak doma váží, zjistí, že vážně zhubl 10 kilo.
    Jenže za týden už je Karel nespokojen se svou novou váhou a tak opět volá na onen inzerát a domluví se s operátorkou, že chce zhubnout ještě dalších 20 kilo.
    Druhý den zazvoní zvonek a za dveřmi stojí nádherná mladá dívka. Oblečena je jen v kalhotkách. Na nohou sportovní tenisky a kolem krku ji visí cedulka: Když mne doženeš, můžeš si se mnou dělat co chceš. Vzápětí začne utíkat a Karel rychle sprintuje za ní. Po třech dnech běhání po městě a okolních lesích ji konečně dožene a neskutečně se na ní vyřádí. Když pak doma kouká na váhu, opravdu zhubl oněch 20 kilo.
    Jenže zmlsaný Karel stále nemá dost a tak za týden znovu volá, a chce zhubnout ještě o 30 kilo více.
    Druhý den zazvoní zvonek a za dveřmi stojí úplně nahý černoch. Na nohách má tretry a kolem krku mu visí cedulka: Když tě dohoním, můžu si s tebou dělat co chci.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 2. srpna 2012
    Winter is coming
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. srpna 2012
    Sarven má zjevně pocit, že se současná církev vylíhla z ničeho nic v roce 2011 a nemá žádnou návaznost co bylo od roku 1 do roku 2011 (a tudíž ani její dřívější závěry), to je jeden z těch smutných vtipů...

Monty: To znám v grafický podobě:

hubnuti
  • upraveno 2. srpna 2012
    flanker, ako môžeš povedať takú strašnú hovadinu, to teda nechápem. fakt nie. mal som o tebe vyššiu mienku.
    človeče, čo si to vlastne dovoľuješ? Na základe čoho si dovolíš niečo také povedať?
    upraveno 2. srpna 2012
    Docela jednoduše. Jsi to ty kdo nás obvinil z napadání, přitom nevím, že bych já nebo Jarla šli do osobního přesvědčení každýho. Na druhou stranu jsi schopen odignorovat to, že základy katechismu, na kterym stojí současná církev, maj kontinuitu až do samýho počátku církve. Když se ti dostane konkrétního příkladu, jako toho o ariánech, kteří tvrdili, že kristus se stal bohem až po smrti a nikajci, kteří tvrdili, že bůh byl trojjediný od začátku (celý ten spor skončil krvavým masakrem nikajců), tak veškerý tvoje vyjádření vypadaj jako to se nesatlo/to nechci vědět/to mě nezajímá. Jestli chceš třeba nějaký neinternetový zdroje tak třeba Dějiny psané Římem od Zamarovského nebo Pád antického světa od Česky).
    Takže otázka fakt nestojí co já si dovoluju, ale proč jedna strana absolutně odmítá co řekne strana druhá.
  • upraveno 2. srpna 2012
    Flankere - mi hlavně nedochází proč mu vadí to, co hlásá církev...on nesouhlasí s tím, co učí církev a vinna jsem já ?

Zajímavě píše taky Zenon Kosidowski.
  • upraveno 2. srpna 2012
    flanker, použijem tvoje slová - nič si nepochopil. čo odmietam? o čom to hovoríš?

z mojej strany nebola ŽIADNA diskusia o cirkvi, o histórii, o ničom takom. nenájdeš jediný post z mojej strany kde by som obhajoval križiacke vojny, dokonalosť svätých, doktrín a podobne.

môj príspevok bol o jedinej veci - že sa mi nepáči paušalizovanie a pejoratíva "kľakači", "ovce", "nečítajú", ktorými boli označení všetci súčasní kresťania.

že to je aj nad tvoj pochop ma zaráža, mrzí. naučím sa s tým žiť.

odkaz na zamarovského a ďalšie veci je vtipný. možno ti pripomeniem že mám historické resp. dejepisné vzdelanie, takže "vzdialene tuším". rozhodne sa nebudem porovnávať s googlom, jarlou, tebou ani nikým.

upraveno 2. srpna 2012
    Ne, já říkám,že tvé příspěvky z dnešního odpoledne jsou o tom, že odmítáš vztah informací, které se tu objevily, k současné církvi. Toť naprosto a co nejjednodušeji řečeno vše.
    myslel som, že sa bavíme o súčasnosti....
  • upraveno 2. srpna 2012
    škoda pokračovať. škoda.
    upraveno 2. srpna 2012
    Nicméně tohle opravdu není správné fórum. Pokud proti mě někdo něco má (nelíbí se mu argumentace, má pocit že jsem útočnej, považuje mýho psa za projev rasismu), ať mi napíše do PM. Vyřídíme to vzkazy na třicet kroků a vzdávám se první rány.
  • upraveno 2. srpna 2012
    Ech, a tak sme už boli s tými vtipmi pekne rozbehnutí...
  • upraveno 2. srpna 2012
    tieto určite musíte poznať, ale sú mojimi favoritmi, tak vám ich sem vylepím :)

V živote je dobré sa pre niečo zapáliť. Lebo ,žiaľ, v krematóriu už bude na to neskoro .

a druhý

Zajac ide za hadom s ktorým sa pohádal. ,,Had, prepáč, že som sa ti smial, že nemáš nohy." Had mu teda prikývne na znak odpustenia, nuž a zajac: ,,Tak teda dajme ruku na to. "
  • upraveno 2. srpna 2012
    Horí policajná stanica, všetci policajti vyjdú na strechu. prídu hasiči rozprestrú plachtu a vravia skáčte, ide prví policajt, a hasiči hmm ten mi minule dal pokutu, šup, plachtu dajú preč. Jeden mŕtvy, ide druhy aha tento mi minule dal papuču na auto, skočí, šup plachtu zasa dajú preč. Druhy mŕtvy. Ide generál, vytiahne pištoľ a vraví "ha ha ha vy ma neoserete!
    natiahnite plachtu a meter od nej!".
  • upraveno 3. srpna 2012
    Dežovi všetci hovoria Idiot. Je z toho smutný, nešťastný. V trudomyseľnosti zablúdi až na cintorín a tam horekuje: bože, bože, prečo mi len všetci vravia idiot.... vtom sa ozve hlas: dežo!
    Dežo sa pozrie a vidí, že na kríži nie je socha, ale ozajstný Ježiš. Ježiš vraví: Dežo, zves ma z kríža a už ti nik nebude vravieť idiot.
    Dežo sa poteší, pribehne ku krížu a začne.
    ...
    výkrik: Nie ruky, najprv nohy, ty idiot!
  • upraveno 3. srpna 2012
    I katolíci mají smysl pro humor.

Zemře pan farář a přijde k nebeské bráně. Zatluče na ni. Svatý Petr pootevře a říká: "Musíte chvíli počkat." Tak se tedy posadí na lavici před bránou a čeká. Za chvíli přijde k nebeské bráně autobusák Pepa. Taky zatluče a svatý Petr hned otvírá a říká: "Pojď dál." Teď to však ve faráři zavřelo: "Svatý Petře, jak to, že Pepa může jít hned, a já, osoba posvěcená a zasloužilá, tady musím čekat?" Svatý Petr odpoví: "To máte tak, důstojnosti: Když vy jste v kostele kázal, tak všichni spali. Ale když tady Pepa jel s autobusem, všichni se modlili."
  • upraveno 3. srpna 2012
    Já přihodím z jiného soudku:

A neutron walks into a bar, he asks the bartender "How much for a beer?" The bartender looks at him, and says "For you, no charge."

Přijde neutrino do baru. Barman: "Neutrinům nenaléváme." Neutrino: "Nevadí, já jen procházím."

Přijde supravodič do baru. Barman: "Supravodičům nenaléváme." Supravodič se zvedne a bez jakéhokoliv odporu odejde.

Přijde Pascal do baru a kouká: "Jé, nás je tu sto tisíc!" "Ale bejval tu jinej standard, mělo to tady atmosféru," posteskne si barman.
  • upraveno 3. srpna 2012
    Díky Sheldone :)
  • upraveno 3. srpna 2012
    Přidám svůj oblíbený podobného rázu:

Přijde derivace do baru a povídá: "Tááák, a teď vás tady všechny zderivuju!!!" Popíjející s křikem utečou, jen hned u baru zůstal jeden chlapík. Derivace k němu dojde a povídá: "Jaktože taky neprcháš? Zderivuju tě!" "To těžko, já jsem é na ixtou!" :D
  • upraveno 3. srpna 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

Přidám svůj oblíbený podobného rázu:

Přijde derivace do baru a povídá: "Tááák, a teď vás tady všechny zderivuju!!!" Popíjející s křikem utečou, jen hned u baru zůstal jeden chlapík. Derivace k němu dojde a povídá: "Jaktože taky neprcháš? Zderivuju tě!" "To těžko, já jsem é na ixtou!" :D

tak tomuto sa hovori vtip nad osemnast :)
    upraveno 3. srpna 2012
    To jsem jednou viděl matematickou pohádku, kde se zlou derivací bojoval princ Arkus von Sinus.

Něco právnického:
    "Co děláš o víkendu?"
    "Ale, práva v Plzni."
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.