Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1103104106108109354

Komentáře

• upraveno 3. srpna 2012
    flanker: http://www.volny.cz/vesely.marek/ :D
    A tady je ta pravá pohádková :D http://vandr.hu.cz/tajne/matematika.html
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. srpna 2012
    Kolikoli: Kdybych měl děti, tak jim to budu vyprávět, ať se taky zaměstnaj :)

Jak se liší strojař, fyzik a matematik?

Každý z trojice je ubytován v hotelu. V noci se probudí a zjistí, že hoří záclona. Reakce:

Strojař: spatří umyvadlo a kbelík, bez rozmýšlení natočí kýbl vody a vychrstne na záclonu.

Fyzik: Spatří umyvadlo a kbelík, vypočítá přesné množství vody potřebné k uhašení ohně, toto množství odměří a uhasí oheň.

Matematik: Spatří umyvadlo a kbelík, dojde k závěru že úloha má řešení, otočí se a spí dál.
  • upraveno 3. srpna 2012
    Když už jsme u těch oborových:

Dva matematici sedí v hospodě a jeden říká druhému: "Stejně je to strašné, dneska už skutečně rozumí matematice jen málokdo. Většina lidí nemá o královně věd ani nejmenší přehled..."
    "Já bych to neviděl tak černě, vsaďme se, že je ještě dost obyčejných lidí, kteří rozumí vyšší matematice. Dokážu ti to."
    Vsadí se o pětikilo a nevěřící matematik odchází na toaletu, ten druhý si přivolá servírku, strčí jí stovku a říká: "Slečno, mám na vás prosbu. Za chvíli, až se vrátí můj kolega z WC, vás zavolám a na něco se vás zeptám. Vůbec se nestarejte o to, co jsem tou otázkou myslel, jen mi odpovězte x na třetí lomeno třemi, ano?"
    Slečna kývne, že pochopila a odchází, matik se vrací z toalety a prahne po důkazu. Druhý matematik přivolá servírku a pokládá jí otázku: "Slečno, prosím vás, víte, kolik je integrál z x na druhou?"
    Slečna odpoví: "X na třetí lomeno třemi." Odchází od stolu, ale ve dveřích jí to nedá, aby se neotočila a nedodala směrem k překvapeným matematikům: "Plus konstanta..."
    upraveno 3. srpna 2012
    Tak x na třetí lomeno třemi bych eště odpověděl, ale konstanta už ne...
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 3. srpna 2012
    (následující dva jsou zaměřené na úzkou skupinu -- především programátory)

Eight bytes walk into a bar. The bartender asks, “Can I get you anything?”
    “Yeah,” reply the bytes. “Make us a double.”
    ----------------------
    Two strings walk into a bar and sit down. The bartender says, “So what’ll it be?”
    The first string says, “I think I’ll have a beer quag fulk boorg jdk^CjfdLk jk3s d#f67howe%^U r89nvy~~owmc63^Dz x.xvcu”
    “Please excuse my friend,” the second string says, “He isn’t null-terminated.”

Jeden z oblíbených matematických:
    Matematik, biolog a fyzik sedí v kavárně a pozorují protější dům. Vidí, jak dva lidé vešli dovnitř a po chvíli tři vyšli ven. Fyzik: "Měření jsou nepřesná."
    Biolog: "Rozmnožili se."
    Matematik: "Pokud teď právě jedna osoba vejde do domu, bude opět prázdný."
  • upraveno 3. srpna 2012
    Leží spolu matfyzáci v posteli:
    On: Myslíš na to na co já?
    Ona: Jo.
    On: A kolik ti to vyšlo?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 3. srpna 2012
    Vy jste divní jako tihle dva:
    upraveno 3. srpna 2012
    Jarla napsal(a):

Leží spolu matfyzáci v posteli:
    On: Myslíš na to na co já?
    Ona: Jo.
    On: A kolik ti to vyšlo?

To znám o nikoli matfyzácích, kde poslendí jeho věta je "Tak skoč do lednice a přines dvě piva."
  • upraveno 3. srpna 2012
    Rozdíl mezi muži a ženami?

Přijde žena domů nad ránem a řekne manželovi, že byla u kamarádky. Manžel obtelefonuje osm manželčiných kamarádek, které všechno popřou.

Přijde muž domů nad ránem a řekne ženě, že byl u kamaráda. Manželka volá osmi manželovým kamarádům, z nichž čtyři řeknou, že u nich byl a zbývající čtyři, že u nich ještě je.
  • upraveno 3. srpna 2012
    Ještě jsem si vzpomněla na jeden matfyzácký.
    Docenti jedou vlakem na konferenci a kochají se skotskou krajinou. V tom uvidí pást se čtyři ovce a biolog vykřikne: "Koukněte, ve Skotsku žijí černé ovce."
    Fyzik: "To se nedá tak jednoduše říct. Víme jenom to, že ve Skotsku žijí nejméně čtyři černé ovce."
    "Ale pánové," ozve se matematik. "S přesností můžeme prohlásit pouze to, že ve Skotsku žijí čtyři ovce, které jsou alespoň z jedné strany černé."
  • upraveno 3. srpna 2012
    Ještě jeden můj oblíbený:

Einstein a Schrödinger přejedou autem kočku. Einstein se chce jít podívat a Schrödinger ho zastaví: "Neblázni, chceš jí zabít?"
  • upraveno 3. srpna 2012
    Nevim, kde jsem to nasel, ale nebylo to tady? Nekdo si natocil simulator vlaku na video a nekam to postnul. Netusi nekdo?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 3. srpna 2012
    Podľa tejto ženy, ak sa umývate každý deň, ste kur**... Har!

img1
  • upraveno 3. srpna 2012
    "džygolové".... :D To mě dostalo... :DDDD
  • upraveno 3. srpna 2012
    To vypadá taky na nějaký recesistický kousek - je to poněkud nesourodé, ne ? :-)
  • upraveno 3. srpna 2012
    staci si ju vygooglit, vzdy som si takto predstavovala extremnu feministku
    upraveno 3. srpna 2012
    šialenú feministku -_-
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. srpna 2012
    Ale vždyť některé části toho dopisu si vzájemně protiřečí :-O
  • upraveno 3. srpna 2012
    tak jeden chemický

I would tell you a chemistry joke...
    But all the good ones argon.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 3. srpna 2012
    :)
    upraveno 3. srpna 2012
    :D H2O TOO, už tam som sa zastavil, že z toho nevzíde nič dobré :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 3. srpna 2012
    Dortík 1
    Dortík 2
  • upraveno 3. srpna 2012
    http://9gag.com/gag/4875440

:D ruky hore, koľkí z vás by si to oblieklo? :D

*koľké
    upraveno 3. srpna 2012
    Ja :D
  • upraveno 3. srpna 2012
    najmä tie s Khalom Drogom, že ? :D
    upraveno 3. srpna 2012
    Marci pan napsal(a):

najmä tie s Khalom Drogom, že ? :D

:D Yop, ja som jeho veľký fanda, keď na konci hry zomrel, vytvoril som ďalšie more sĺz .D
  • upraveno 3. srpna 2012
    Čekám, až se objeví další várka... Now you know something/Jon Snow a King in the North (of my pants)/Robb Stark :D
  • upraveno 3. srpna 2012
    svoa00 napsal(a):

Čekám, až se objeví další várka... Now you know something/Jon Snow a King in the North (of my pants)/Robb Stark :D

Alebo "Stick it with the pointy end." :D
    upraveno 3. srpna 2012
    Mrcel17 napsal(a):

svoa00 napsal(a):

Alebo "Stick it with the pointy end." :D
    :D :D
  • upraveno 3. srpna 2012
    Jo, jenom ospermovat nás všechny chcete! :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.