Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:-)
Fyzik, chemik a statistik jsou v kanceláři, kde začne hořet papír.
Fyzik: Stačí zchladit a uhasne to.
Chemik: Vždyť je to prostá oxidace, stačí zastavit přívod kyslíku a reakce se samovolně zastaví.
A najednou oba užasle hledí na statistika, jak zapaluje další a další papíry s tím, že má malou učební množinu.
Přijde paní na policii a hlásí, že jí kdosi ukradl tašku.
Policista: "A to jste necítila jak vám na ni sahá?"
Přepadená: "No ale že mi přitom ukradne i tašku..."
Po mesiaci otvoria celu matematika, matematik leži na zemi mrtvy a cela stena popisana vypočtami. Až dole v rohu je napisane: Konzerva je otvorena
"Could you tell Walder..." :D
http://www.videacesky.cz/skece/tom-hanks-a-jeho-dcera-sophie
Jo o téhle zvrhlé soutěži pro podporu a rozvoj pedofilie už pár let vím a vždycky virtuálně zvracím :-D
Vždycky mám chuť těmi babami zatřást a říct jim "máš dítě, ne panenku".
Opravdu nevím, jestli je moudré učit naše mláďata imitovat výzvy k páření :-( Pak musí člověk u soudů poslouchat, že to té osmileté holčičce koukalo z očí :-(
dneska jsem se dívala na stejné video, a tak to nemůže být náhoda. :-)
A štatistik vykríkne: ,,Kurva, veď to sú moje štatistiky na dnešnú prednášku!!!"
:D
Pro Gepeta: Zde zdroj nákazy :D.