Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Najdeš to jistě pod nějakými přírodními složkami a podobně. V současnosti se všechno řeší náhražkami, aby to bylo laciné. Toto je kvalitní surovina. Hm tipuji, že třeba jestliže jsou přípravky Yves Rocher čistě přírodní, tak třeba v nich.
Za další - nikdy nevěřte tomu, co je na etiketě :-) Do žvýkaček se dává hovězí separát z kafilerky, ale nečekejte, že to najdete na orbitkách napsáno :-p To by je vegetariáni nejedli :-D
Hormonální antikoncepce je založena na hormonech získaných z nedonošených placent - to se zkrátka uměle vyvolává potrat u klisen.
Jo a nedoporučuji praxe v Biovetě či jiné farmačce - z toho se vám obrátí žaludek a budete mít těžký odpor ke jakékoliv tabletě. Proti tomuhle týrání zvířat je zabíjení jen pro kožešinu milosrdné a vysoce humánní....ale proti tomu se protestuje, zatímco proti výrobě léků nee :-p
To je něco jako ta příšerná mediální kravina kolem tzv. "éček"....lidi vidí éčka a mají představu, že je chce někdo zabít. A tak se nyní místo obsahuje E150 napíše dobarveno karamelem. A přitom je to totéž! Když vidím tyhle krávy "žiju zdravě", jak hýkají u regálů, že v tom je nějaké éčko...a přitom jde třeba o agar, včelí vosk či třeba tak smrtící látku jako kyselina citrónová....
Takže se to napíše nějak jinak, pod něco se to schová a nebo se to neuvede vůbec :-D
Ad Sperma v krémoch: Toto som nevedel, ale vôbec ma to neprekvapuje, ak je to pravda. Ja čakám, kedy bude ropa aj v chlebe a rožkoch, to bude potom "sranda". Ľudia chcú všetko pchať do všetkého. Napríklad v čínskom mlieku bola látka používaná na lesk plastov a kuchynských liniek, kým z toho 4 deti nezomreli a vyše polovina milióna nebola vážne zdravotne ohrozená.
Michelle, Tyna: Tiež by ma tak zaujímalo, ako je to tam schované. Obsah krému: Glukozamín, ropa, E328,52, sperma od vášho suseda, bilokarcil... To mi pripomína jednu hlášku WarCaftského kňaza: ,,Vedlejší účinky: Pálení chodidel, pálení záhy, změna baryv vlasů, krvácení z dásen, smrt, nevolnost, zvracení, čístečná slepota..." Pekne medzi vecou :D
Ktory bol toto?
,,Hipogryff je opravdu nebezpečné zvíře. Koukněte, co se stane, když mu dám ruku do tlamy..." Odmlka. ,,Ááááááááááááááá!"
Alebo Pitlord
,,Já jsem Pán pekel.... A jsem teplej..."
,,Já myslel, že jsi pošťák."
,,Ano, přes den... Ale v noci jsem Pán pekel... A jsem teplej..."
Jinak, co se týká jídla. Dostal se teď ke mě jeden fajnový fór:
"Prosimvás, není to prošlé?"
"Ne ne, ráno dovezené."
"Ale ten hlávkový salát v té bagetě je nějak povadlý."
"To je šunka."
Nenápadne, bez interestu pristúpiš. Obzeráš si to, čo si obzerá aj táto nána. Bez interestu, ani sa na ňu nepozrieš, len tak nadhodíš, viac-menej pre seba: "A víte, že v tom je chlorid sodný ?!?!". Následne podiveno-otázny výraz na paní, pričom jediný účel tohto pohľadu spočíva v tom, že chceš vidieť jej výraz, opovržlivo hodíš zbožie späť a odchádzaš, akoby sa nič nedialo.
...Za ďalším regálom, mimo pozoru, sa zvalíš na zem a začneš sa šúlať od smiechu.
:D
Pripomenulo mi to ten trik, s tým lietadlom, čo sa pomodlíš akože v arabskom jazyku, zavrieš oči, nadýchneš sa, zdvihneš hlavu a na notebooku si supstíš to odpočítavanie .D