Montezuma3: A to už se přišlo na to, že je sperma dobré na pleť, proti bolestem hlavy, na hubnutí... Člověk si říká, zda potřebujeme vůbec nějaké léky :-)
No veškeré sperma z inseminačních stanic, které se nehodí pro "primární" využití jde kosmetickému průmyslu již po desetiletí :-D To není nic nového :-p
:-D Řeknu ti, že když jsme se tohle dozvěděly na škole, tak jsme (mluvím o spolužačkách samozřejmě) prakticky přestaly používat kosmetiku...krémy, rtěnky, mejkapy,....:-D :-D:-D
Nemám zdání - nikdy jsem nad tím nešpekulovala. Aby bylo jasno - hovořím o spermatu plemenných kanců a býků. Lidský materiál se používal dřív taky, ale dnes se samozřejmě nesmí z etických důvodů. Najdeš to jistě pod nějakými přírodními složkami a podobně. V současnosti se všechno řeší náhražkami, aby to bylo laciné. Toto je kvalitní surovina. Hm tipuji, že třeba jestliže jsou přípravky Yves Rocher čistě přírodní, tak třeba v nich.
Za další - nikdy nevěřte tomu, co je na etiketě :-) Do žvýkaček se dává hovězí separát z kafilerky, ale nečekejte, že to najdete na orbitkách napsáno :-p To by je vegetariáni nejedli :-D
Hormonální antikoncepce je založena na hormonech získaných z nedonošených placent - to se zkrátka uměle vyvolává potrat u klisen.
Jo a nedoporučuji praxe v Biovetě či jiné farmačce - z toho se vám obrátí žaludek a budete mít těžký odpor ke jakékoliv tabletě. Proti tomuhle týrání zvířat je zabíjení jen pro kožešinu milosrdné a vysoce humánní....ale proti tomu se protestuje, zatímco proti výrobě léků nee :-p
No a to je ten důvod, proč se to tam nepíše :-D To je něco jako ta příšerná mediální kravina kolem tzv. "éček"....lidi vidí éčka a mají představu, že je chce někdo zabít. A tak se nyní místo obsahuje E150 napíše dobarveno karamelem. A přitom je to totéž! Když vidím tyhle krávy "žiju zdravě", jak hýkají u regálů, že v tom je nějaké éčko...a přitom jde třeba o agar, včelí vosk či třeba tak smrtící látku jako kyselina citrónová....
Takže se to napíše nějak jinak, pod něco se to schová a nebo se to neuvede vůbec :-D
V krémech? Sakra, já tím tak plýtvám. A přitom bych mohl pomáhat lidem.
Jinak, co se týká jídla. Dostal se teď ke mě jeden fajnový fór: "Prosimvás, není to prošlé?" "Ne ne, ráno dovezené." "Ale ten hlávkový salát v té bagetě je nějak povadlý." "To je šunka."
Když mám Zlopočasnou náladu, tak se k takové nakupující náně přichomýtnu a přisadím si "A víte, že v tom je chlorid sodný ?!?!" A pak se bavím na jejich zděšených ksichtech :-p Lidská tupost mi vždycky skýtá tolik povyražení :-p
Asi pred 15 rokmi mama raz doniesla balzam na vlasy, ktory sa hrdil tym, ze bol z bycich guli, ale ako moj kolega tvrdi, dobre bycie gule nie su zle :)
Komentáře
Najdeš to jistě pod nějakými přírodními složkami a podobně. V současnosti se všechno řeší náhražkami, aby to bylo laciné. Toto je kvalitní surovina. Hm tipuji, že třeba jestliže jsou přípravky Yves Rocher čistě přírodní, tak třeba v nich.
Za další - nikdy nevěřte tomu, co je na etiketě :-) Do žvýkaček se dává hovězí separát z kafilerky, ale nečekejte, že to najdete na orbitkách napsáno :-p To by je vegetariáni nejedli :-D
Hormonální antikoncepce je založena na hormonech získaných z nedonošených placent - to se zkrátka uměle vyvolává potrat u klisen.
Jo a nedoporučuji praxe v Biovetě či jiné farmačce - z toho se vám obrátí žaludek a budete mít těžký odpor ke jakékoliv tabletě. Proti tomuhle týrání zvířat je zabíjení jen pro kožešinu milosrdné a vysoce humánní....ale proti tomu se protestuje, zatímco proti výrobě léků nee :-p
To je něco jako ta příšerná mediální kravina kolem tzv. "éček"....lidi vidí éčka a mají představu, že je chce někdo zabít. A tak se nyní místo obsahuje E150 napíše dobarveno karamelem. A přitom je to totéž! Když vidím tyhle krávy "žiju zdravě", jak hýkají u regálů, že v tom je nějaké éčko...a přitom jde třeba o agar, včelí vosk či třeba tak smrtící látku jako kyselina citrónová....
Takže se to napíše nějak jinak, pod něco se to schová a nebo se to neuvede vůbec :-D
Jinak, co se týká jídla. Dostal se teď ke mě jeden fajnový fór:
"Prosimvás, není to prošlé?"
"Ne ne, ráno dovezené."
"Ale ten hlávkový salát v té bagetě je nějak povadlý."
"To je šunka."