Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1111112114116117354

Komentáře

• upraveno 29. srpna 2012
    Pokud je takto spokojený a šťastný, tak proč ne:-)
    Moc hubený, žádný prsa, ale hlavně nic moc obličej, takovej studenej bez výrazu...
    Podívej se na to ještě jednou, nejsem si jistá, zda ti některé detaily neunikly .-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. srpna 2012
    ...co neví čím je...
    Nic moc... Toyoty nemusim
    Kolikokoli napsal(a):

Tak to je přesný :D.

no zas tak přesný to není, tedy pouze v okolnostech posledního soudu..
    ale případů kdy apple okopíroval patenty je také mnoha, spíš bych to viděl tak, že samsung a apple si určitě nemají co vyčítat
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 29. srpna 2012
    Mě se ten zadek zdál nějakej divnej.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. srpna 2012
    Thorar napsal(a):

Mě se ten zadek zdál nějakej divnej.

:D Pobavil jsi mne :D
    Ta toyota má moc malej kufr.
    Hm docela hezký kluk :-) Ale potřeboval by trochu pojest, aby nevypadal jak stažený králík :-p a hlavně mi neříkejte, že to je ženská :-p
    upraveno 29. srpna 2012
    To mi připomnělo takovou hru, obrázek a mělo se poznat jestli je to holka nebo transsexuál...
    A nebo Helen Fibinger :-)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 29. srpna 2012
    flanker.27. Něco jako tohle? http://www.helloquizzy.com/tests/shemale-or-female-test-1

pffff chtěj registraci abych viděl výsledky.
    upraveno 29. srpna 2012
    Něco takovýho, tam v tom byly teda jen obličeje. Kdysi mi to přistálo v mailu od bratrance, ten věčně posílal takový legrácky, bylo to jako makro v excelu, pak to vyhodilo hodnocení, vzpomínám, že když člověk měl asi jen jednu nebo dvě dobře, bylo tam něco jako dej si pozor, už jsi dlouho nešoupal a skočil bys po všem co se hejbe nebo takovym duchu...
    Tyna napsal(a):

Co vy na to? Ale přiznejte se...

Připomíná mi toho chlapce, který dělal reklamu na dámský (!!) spodní prádlo pro nizozemskej řetězec HEMA:
    http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/male-model-andrej-pejic-wears-281462
    upraveno 29. srpna 2012
    sveva: Já myslela, že to je on...
    sveva: Důkaz, že ta push-upka fakt funguje, když z ničeho vytvoří prsa:-)))) Mně to přišlo vtipné:-) Andrej je teda o kapánek hezčí než ten od toho auta:-D
    Na jeho místě bych si dvakrát rozmyslela spáchat nějaký trestný čin.
    upraveno 29. srpna 2012
    Důkaz, že ta push-upka fakt funguje, když z ničeho vytvoří prsa:-))))
    Nedělaj to hormony?
    Vlastně proč to řešim...
    flanker: Myslím, že on nebere hormony a nesnaží se přeměnit v ženu. Prostě někdy předvádí jako chlap a někdy jako holka, asi mu vyhovuje být takhle mezi:-) Líbí se ti, co?;-) :-D
    Krisa napsal(a):

To já nejdřív taky, ale Andrej Pejic je... echm... hezčí :D
    Michelle napsal(a):

flanker: Myslím, že on nebere hormony a nesnaží se přeměnit v ženu. Prostě někdy předvádí jako chlap a někdy jako holka, asi mu vyhovuje být takhle mezi:-) Líbí se ti, co?;-) :-D

Jj, jelikož i třicetikilový plošiny už přijdou módnímu odvětví moc normální, tak teď chodí po molech androgynní chlapi.. :D
    upraveno 29. srpna 2012
    sveva napsal(a):

Krisa napsal(a):

To já nejdřív taky, ale Andrej Pejic je... echm... hezčí :D
    No nevím, mi se nelíbí ani Andrej...
    upraveno 29. srpna 2012
    Michelle: Čestně asi stejně jako obdobný typy ženskejch modelek - teda nijak zvlášť. Ale jinak přiznávám, že by mi asi chvíli trvalo, než bych na to přišel. Ale ani ne že by on až tak připomínal ženskou jako že ty vychrtlý modelky bez prsou připomínaj klučíky.
    sveva: Móda je prostě pomíjivá:-)))) Kdoví co přijde pak:-) Ale jinak Andejovi fandím:-)
    flanker: Tak hubený je jako obvyklá modelka. Ale má fakt hezký obličej, kdyby si upravil to obočí, tak je to na první pohled jasná holka.
    upraveno 29. srpna 2012
    Moh by bejt ženská docela klidně, ale ani tak by se mi nijak zvlášť nelíbil.
    To spíš bych se pomýlil tady: http://bleskove.centrum.cz/clanek.phtml?id=740883
    Ne že by mě tyhle typy ženskejch missek braly, jsou takový zaměnitelný, ale bez komentáře by mě to možná nenapadlo.
    To je ženská:-) Nemá už žádný mužský orgán a právně už je taky určitě pohlaví ženského:-) Btw, chudák holka, že se to takhle rozmazávalo:-/ Ale v takové soutěži se to asi dalo čekat.-(
    Takhle se přeci řešil i případ Caster Semenayové, jamajské atletky.
    Vlcacka: Jo, to bylo taky pěkně hnusné:-( Ale tam se to nepotvrdilo, ne? Nebo jo? Už si to nepamatuju...
    Semenayové si ovšem nevybrala takovou věc, ona normálně běhala, běhala nějak dobře, načež se v tom začalo rejpat a zjistilo se, že je chuděra hermafrodit. Fakt bych nechtěla, aby takovou intimní věc rozebíral tisk celého světa...
    Ale nakonec potvrdili, že je žena. Ale i tak, musela z toho mít řádné trauma:-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.