Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Na tenhle krem jsem si pujcil u Providentu,vyplati se to,investice se vrati do tri dni,uz s nim mazu tyden zelvu a zrychlila o 140%!
Holky, za to všechno co to umí je to za 27 a půl tácu zadarmo :)
To je nějaký fór, nebo se to vážně prodává?
Výborný krém, přidávám ho do polévek, když nemáte Creme de La Mer můžete tam přidat Niveu, když nemáte Niveu, tak stačí sádlo.
Našla jsem to: http://dl.dropbox.com/u/1054094/ThBo/3Dvzduch/index.html :)
Dobrý den, ..... , my jsme tu od vás měli zmeškaný hovor, volám tedy zpět, zdali jste se dovolal a svůj požadavek již vyřídil nebo ne...?"
A na to hlas se silným moravským přízvukem:
"No dobrý den, my u vás máme smlouvu, moja firma a aj naša babka, ale tuhle navštívil babku jakýsi kokot a ona to s ním podepsala. Tož sme babku zjebali, že to podepsala, je to z nějaké ..... Babka ví prd, prej deset procent slevy a já se ptám babko z čeho a ona neví. Tak jsem se chtěl zeptat jak to zrušit." Mezitím jsem se tiše, ale velmi poctivě třásla smíchy, dvakrát jsem se nadýchla a samozřejmě odpověděla. Ale vzpomenu si na to teď, pět minut po ukončení hovoru, tlemím se znovu.
Až na Radagasta :/