Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1113114116118119354

Komentáře

• upraveno 30. srpna 2012
    Jo, už to jde :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. září 2012
    Když vás obtěžují piráti silnic:
  • upraveno 1. září 2012
    Wizard
  • upraveno 3. září 2012
    "Představ si, moje žena šla ráno koupit brambory a přejelo ji auto." ... "To je hrozné! A co budeš dělat?" ... "Asi rýži."
    upraveno 3. září 2012
    Takhle se překvapí manželka po půl roce :) :
  • upraveno 3. září 2012
    OMG :D:D
    varys
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 4. září 2012

klasika parodií
    upraveno 4. září 2012
    Pche, laserový meče nebudou nikdy zanechávat takovej dojem jako pořádná ocel.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 4. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    Hildegarda napsal(a):
    Tak to mi připomnělo mého kolegu v práci, kterého jeho kamarádíčci v opilosti oholili. Včetně obočí.
    upraveno 5. září 2012
    Jen pro zajímavost, s jakými lidmi taky musím žít na této planetě. Občas mě obešle e-mailem některé hovado, které bylo odmala vychováno v představě, že je pánem světa, pak to dopadá takhle:

(dotyčný dostal výzvu k vrácení, protože knihu nevrátil 6 měsíců)

Vážení přátelé, musím přiznat, že moji provokativní povahu Váš dopis že dne 03/09/2012 popudil víc
    než je zdrávo. Čas od času totiž nevracim knihy v daném termínu, což povazuji za jistou skrytou
    formu sponzorigu městské knihovny. Výhrůžky exekuci tudíž povazuji, obzvláště v ceně této knihy, za
    vice než urážlivé. Knihu samozřejmě vrátím, i když všichni víme, že její cena je nevalna a pokutou
    na které se shodneme ji i preplatim.
    Přeji pěkný den

Na hrubý pytel hrubá záplata, takže jsem odpověděl:

Vážený pane,
    Když jste se zapisoval jako čtenář Městské knihovny v Praze, nebyly a ani nyní nejsou podmínkou
    řádného čerpání služeb skryté sponzoringy formou zpozdného, ale povinnost řádně plnit smluvní ujednání daná knihovním řádem. A v tomto dokumentu mimo jiné stojí, konkrétně v článku 37, že čtenář má za povinnost vrátit vypůjčenou knihovní jednotku před uplynutím výpůjční lhůty. Tato povinnost je zajištěna též občanským zákoníkem, kdy podle § 662 je vypůjčitel povinen vrátit věc nejpozději do konce stanovené lhůty zapůjčení.
    Protože tato povinnost nebyla z Vaší strany dodržena, jste vůči nám v prodlení a Městská knihovna v
    Praze coby věřitel jsem oprávněni podniknout ty krotky, které považujeme za účelné, k nápravě stavu.
    MKP slouží všem čtenářům bez rozdílu, všichni mají stejná práva a stejné povinnosti, mimo jiné mají
    všichni rovný přístup k výpůjčkám, toto právo je narušeno, pokud nějaký jiný čtenář nedodržuje řádně své závazky. Tzv. skrytý sponzoring ve vašem podání by se dal dokonce považovat za jistou formu uplácení s cílem ískat pro sebe jisté výhody, avšak jediným smyslem zpozdného je zajištění řádného plnění povinností ze strany uživatele.
    S pozdravem...
    upraveno 5. září 2012
    Ty jo, já jsem vždycky strašně omlouvala, když jsem nesla knížku pozdě a přitom jsem knihovnu skrytě sponzorovala, hned se cítím líp :)
    upraveno 5. září 2012
    A včera zas jinej exot:

Dobry den,
    Za knihy, ktere jsem nevratil takova pokuta, no prosim, knihy v hodnote 1000, no ale mne je to jedno.
    Mne cesky stat nezajima, vsechny nemovitosti, penize atd mam prevedene na nikoho jineho.
    Prace zadna. A kdyz se mi to nebude libit tak se dam do insolvence. nebylo by se lepsi domluvit napr. nejak jinak 100Měsicne?
    S pozdravem hezkeho dne

A moje odpověď:

Pane ..., na Vámi nastavené úrovni jednání se odmítáme o jakémkoli snižování dluhu bavit. Projevujete základní známky nedostatku zodpovědnosti a schopnosti ustát své jednání coby dospělé osoby.
    Přesto podle práva jste zcela schopný za své závazky odpovídat a tudíž i nést případné postihy spojené s nedodržováním povinností. Proto pokud neuhradíte svůj dluh v termínu uvedeném ve vývě, ponesete veškeré následky své nezodpovědnosti, jak jste na to byl ve výzvě upozorněn.
    Mgr. Václav Sedláček
  • upraveno 5. září 2012
    flanker/václav
    normálne som dostal chuť ísť do knižnice, paradaxone. samozrejme nie preto, že chcem nevrátiť knihu alebo robiť problém, jednoducho som knižnicu akosi vynechal zo života, hoci kedysi bola spolu s kinom môj najobľúbenejší priestor.
    normálne som zatúžil sa tam ísť pozrieť. problém je, že vôbec netuším ako fungujú knižnice v Bratislave.... musím zistiť....
    to je fakt haluz ako funguje ľudský mozog.
  • upraveno 5. září 2012
    Jelikož jsem vemeno, pro který je měsíc málo, knížky co se mi hodně líbí si nakupuju. :-D Bo by to naši rodinu stálo ve zpozdným víc než knížka při nákupu. Ti lidi jsou ale dementi. Zrovna včera se mi dovolalo nějaký hovado z Moravy, nenechalo si nic vysvětlit (nechte mne mluvit, když je to za moje peníze) a nakonec z něj vypadlo že jsme cajzlovská firma. :-D Žádá omluvu a odškodnění, ovšem psát dopis nebude, prej si to máme z nahranýho hovoru odposlechnout. Nakonec se rozloučil slovy "čest práci". Jediné na co jsem se během toho kulometného útoku zmohla bylo znuděné "jak je libo". :-P Mít tohle jako první hovor v pracovním dni je prima věc. Většinou když lidi křičí nebo jsou naštvaní, tak je dokážu uklidnit a vše se vystvětlí, ale tohle byl neprůstřelnej monolog.
  • upraveno 5. září 2012
    :-D připomínáte mi bratrovy zážitky z práce:-) taky je celý den na telefonu a říká, že mu volá samá zelenina :-D Nejraději má "A víte kdo já jsem!" na to odpovídá "A já jsem pán všech moří, kníže sedmi pekel a dědic trůnu z dračích kostí!"
  • upraveno 5. září 2012
    Jarla napsal(a):

:-D připomínáte mi bratrovy zážitky z práce:-) taky je celý den na telefonu a říká, že mu volá samá zelenina :-D Nejraději má "A víte kdo já jsem!" na to odpovídá "A já jsem pán všech moří, kníže sedmi pekel a dědic trůnu z dračích kostí!"

No to nevím jestli by mi tu prošlo, nicméně by to bylo vtipné. Ale pár těch přeřeků z našeho kanclu stojí za to, třeba jsem jednou místo "Dobrý den" řekla "Dobrou noc" a paní se na druhým konci drátu moc smála. Kolegyně prohlásila o našem SAP při hovoru že "systém je zmaten", druhá kolegyně dala do aktivity k vyřízení "zaslat souloženky" a já napsala místo podomní prodejci podomní pitomci.
  • upraveno 5. září 2012
    No bratr říká, že po letech se s tím už nesere a nějaké nařízení, že nesmějí zavěsit už ignoruje. Vždycky je odkáže ať si ten rozhovor přehrají, když už si je nahrávají a nechodí s tím za ním :-)
  • upraveno 5. září 2012
    Jarla napsal(a):

No bratr říká, že po letech se s tím už nesere a nějaké nařízení, že nesmějí zavěsit už ignoruje. Vždycky je odkáže ať si ten rozhovor přehrají, když už si je nahrávají a nechodí s tím za ním :-)

Já jsem v tomhle trošku připosraná. :-)
  • upraveno 5. září 2012
    Chápu :-)
    Někdy, když už ho lidi fakt serou a žvaní kraviny, tak jim to vrací...."Už je ten můj notebook opravený?! Děláte na něm vůbec?!" "Samosebou, právě se v něm rýpu šroubovákem, ale hodila by se mi k tomu druhá ruka, ve které teď držím telefon:-)"
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 5. září 2012
    Jste mi připomněli tohohle človíčka nešťastná:
  • upraveno 5. září 2012
    sarven napsal(a):

flanker/václav
    normálne som dostal chuť ísť do knižnice, paradaxone. samozrejme nie preto, že chcem nevrátiť knihu alebo robiť problém, jednoducho som knižnicu akosi vynechal zo života, hoci kedysi bola spolu s kinom môj najobľúbenejší priestor.
    normálne som zatúžil sa tam ísť pozrieť. problém je, že vôbec netuším ako fungujú knižnice v Bratislave.... musím zistiť....
    to je fakt haluz ako funguje ľudský mozog.

Moja oblubena mestska kniznica v Ba
    nie je vynimocne vybavena, ale za tie roky som uz so vsetkymi tetuskami kamoska :)
    Odporucam ist do useku pre mladez na Kapucinskej, na minus prvom pochodi tam maju kutik pre dospelych, o ktorom dospeli netusia :)))
  • upraveno 5. září 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Jste mi připomněli tohohle človíčka nešťastná:

Ten operátor byl idiot, mohl mu dát číslo na spojovatelnu. Já taky nemůžu přepojovat, tak dám aspoň číslo na ústřednu.
  • upraveno 5. září 2012

Smůlečka Rhaegarku, že nemáš hlavinku, na které bys parůžky nosil a jak rád :-p
  • upraveno 5. září 2012
    Tak toto je odvážná školačka ukázat se s tímhle objevem na ulici :-D
  • upraveno 5. září 2012
    <>
    upraveno 5. září 2012
    A hele, ono to občas má výchovný efekt. Ten první se omlouvá:

Dobry den, samozřejmě máte pravdu. Vrátil jsem se v noci z večírku a pokoušel jsem se být, zda se vtipný. Promiňte prosím, že jsem plytval Vaším drahocenym časem.

Kdepak, trocha autority nikdy nezaškodí...
    upraveno 5. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

A hele, ono to občas má výchovný efekt. Ten první se omlouvá:

Dobry den, samozřejmě máte pravdu. Vrátil jsem se v noci z večírku a pokoušel jsem se být, zda se vtipný. Promiňte prosím, že jsem plytval Vaším drahocenym časem.

Kdepak, trocha autority nikdy nezaškodí...

Přesně proto by měly mít telefony a počítače alkohol testery, které se aktivují v noci před odesláním.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.