Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vypadá to, že se někdo inspiroval: http://zpravy.idnes.cz/poradkova-jednotka-rozehnala-nelegalni-party-svolanou-pres-facebook-1js-/krimi.aspx?c=A120830_110404_ostrava-zpravy_stk
klasika parodií
(dotyčný dostal výzvu k vrácení, protože knihu nevrátil 6 měsíců)
Vážení přátelé, musím přiznat, že moji provokativní povahu Váš dopis že dne 03/09/2012 popudil víc
než je zdrávo. Čas od času totiž nevracim knihy v daném termínu, což povazuji za jistou skrytou
formu sponzorigu městské knihovny. Výhrůžky exekuci tudíž povazuji, obzvláště v ceně této knihy, za
vice než urážlivé. Knihu samozřejmě vrátím, i když všichni víme, že její cena je nevalna a pokutou
na které se shodneme ji i preplatim.
Přeji pěkný den
Na hrubý pytel hrubá záplata, takže jsem odpověděl:
Vážený pane,
Když jste se zapisoval jako čtenář Městské knihovny v Praze, nebyly a ani nyní nejsou podmínkou
řádného čerpání služeb skryté sponzoringy formou zpozdného, ale povinnost řádně plnit smluvní ujednání daná knihovním řádem. A v tomto dokumentu mimo jiné stojí, konkrétně v článku 37, že čtenář má za povinnost vrátit vypůjčenou knihovní jednotku před uplynutím výpůjční lhůty. Tato povinnost je zajištěna též občanským zákoníkem, kdy podle § 662 je vypůjčitel povinen vrátit věc nejpozději do konce stanovené lhůty zapůjčení.
Protože tato povinnost nebyla z Vaší strany dodržena, jste vůči nám v prodlení a Městská knihovna v
Praze coby věřitel jsem oprávněni podniknout ty krotky, které považujeme za účelné, k nápravě stavu.
MKP slouží všem čtenářům bez rozdílu, všichni mají stejná práva a stejné povinnosti, mimo jiné mají
všichni rovný přístup k výpůjčkám, toto právo je narušeno, pokud nějaký jiný čtenář nedodržuje řádně své závazky. Tzv. skrytý sponzoring ve vašem podání by se dal dokonce považovat za jistou formu uplácení s cílem ískat pro sebe jisté výhody, avšak jediným smyslem zpozdného je zajištění řádného plnění povinností ze strany uživatele.
S pozdravem...
Dobry den,
Za knihy, ktere jsem nevratil takova pokuta, no prosim, knihy v hodnote 1000, no ale mne je to jedno.
Mne cesky stat nezajima, vsechny nemovitosti, penize atd mam prevedene na nikoho jineho.
Prace zadna. A kdyz se mi to nebude libit tak se dam do insolvence. nebylo by se lepsi domluvit napr. nejak jinak 100Měsicne?
S pozdravem hezkeho dne
A moje odpověď:
Pane ..., na Vámi nastavené úrovni jednání se odmítáme o jakémkoli snižování dluhu bavit. Projevujete základní známky nedostatku zodpovědnosti a schopnosti ustát své jednání coby dospělé osoby.
Přesto podle práva jste zcela schopný za své závazky odpovídat a tudíž i nést případné postihy spojené s nedodržováním povinností. Proto pokud neuhradíte svůj dluh v termínu uvedeném ve vývě, ponesete veškeré následky své nezodpovědnosti, jak jste na to byl ve výzvě upozorněn.
Mgr. Václav Sedláček
normálne som dostal chuť ísť do knižnice, paradaxone. samozrejme nie preto, že chcem nevrátiť knihu alebo robiť problém, jednoducho som knižnicu akosi vynechal zo života, hoci kedysi bola spolu s kinom môj najobľúbenejší priestor.
normálne som zatúžil sa tam ísť pozrieť. problém je, že vôbec netuším ako fungujú knižnice v Bratislave.... musím zistiť....
to je fakt haluz ako funguje ľudský mozog.
Někdy, když už ho lidi fakt serou a žvaní kraviny, tak jim to vrací...."Už je ten můj notebook opravený?! Děláte na něm vůbec?!" "Samosebou, právě se v něm rýpu šroubovákem, ale hodila by se mi k tomu druhá ruka, ve které teď držím telefon:-)"
nie je vynimocne vybavena, ale za tie roky som uz so vsetkymi tetuskami kamoska :)
Odporucam ist do useku pre mladez na Kapucinskej, na minus prvom pochodi tam maju kutik pre dospelych, o ktorom dospeli netusia :)))
Smůlečka Rhaegarku, že nemáš hlavinku, na které bys parůžky nosil a jak rád :-p
Dobry den, samozřejmě máte pravdu. Vrátil jsem se v noci z večírku a pokoušel jsem se být, zda se vtipný. Promiňte prosím, že jsem plytval Vaším drahocenym časem.
Kdepak, trocha autority nikdy nezaškodí...