flanker/václav normálne som dostal chuť ísť do knižnice, paradaxone. samozrejme nie preto, že chcem nevrátiť knihu alebo robiť problém, jednoducho som knižnicu akosi vynechal zo života, hoci kedysi bola spolu s kinom môj najobľúbenejší priestor. normálne som zatúžil sa tam ísť pozrieť. problém je, že vôbec netuším ako fungujú knižnice v Bratislave.... musím zistiť.... to je fakt haluz ako funguje ľudský mozog.
Jelikož jsem vemeno, pro který je měsíc málo, knížky co se mi hodně líbí si nakupuju. :-D Bo by to naši rodinu stálo ve zpozdným víc než knížka při nákupu. Ti lidi jsou ale dementi. Zrovna včera se mi dovolalo nějaký hovado z Moravy, nenechalo si nic vysvětlit (nechte mne mluvit, když je to za moje peníze) a nakonec z něj vypadlo že jsme cajzlovská firma. :-D Žádá omluvu a odškodnění, ovšem psát dopis nebude, prej si to máme z nahranýho hovoru odposlechnout. Nakonec se rozloučil slovy "čest práci". Jediné na co jsem se během toho kulometného útoku zmohla bylo znuděné "jak je libo". :-P Mít tohle jako první hovor v pracovním dni je prima věc. Většinou když lidi křičí nebo jsou naštvaní, tak je dokážu uklidnit a vše se vystvětlí, ale tohle byl neprůstřelnej monolog.
:-D připomínáte mi bratrovy zážitky z práce:-) taky je celý den na telefonu a říká, že mu volá samá zelenina :-D Nejraději má "A víte kdo já jsem!" na to odpovídá "A já jsem pán všech moří, kníže sedmi pekel a dědic trůnu z dračích kostí!"
No bratr říká, že po letech se s tím už nesere a nějaké nařízení, že nesmějí zavěsit už ignoruje. Vždycky je odkáže ať si ten rozhovor přehrají, když už si je nahrávají a nechodí s tím za ním :-)
Chápu :-) Někdy, když už ho lidi fakt serou a žvaní kraviny, tak jim to vrací...."Už je ten můj notebook opravený?! Děláte na něm vůbec?!" "Samosebou, právě se v něm rýpu šroubovákem, ale hodila by se mi k tomu druhá ruka, ve které teď držím telefon:-)"
Komentáře
klasika parodií
normálne som dostal chuť ísť do knižnice, paradaxone. samozrejme nie preto, že chcem nevrátiť knihu alebo robiť problém, jednoducho som knižnicu akosi vynechal zo života, hoci kedysi bola spolu s kinom môj najobľúbenejší priestor.
normálne som zatúžil sa tam ísť pozrieť. problém je, že vôbec netuším ako fungujú knižnice v Bratislave.... musím zistiť....
to je fakt haluz ako funguje ľudský mozog.
Někdy, když už ho lidi fakt serou a žvaní kraviny, tak jim to vrací...."Už je ten můj notebook opravený?! Děláte na něm vůbec?!" "Samosebou, právě se v něm rýpu šroubovákem, ale hodila by se mi k tomu druhá ruka, ve které teď držím telefon:-)"
Smůlečka Rhaegarku, že nemáš hlavinku, na které bys parůžky nosil a jak rád :-p