Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
1113114116118119354

Komentáře

• upraveno 30. srpna 2012
    Jo, už to jde :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. srpna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. září 2012
    Když vás obtěžují piráti silnic:
  • upraveno 1. září 2012
  • upraveno 3. září 2012
    "Představ si, moje žena šla ráno koupit brambory a přejelo ji auto." ... "To je hrozné! A co budeš dělat?" ... "Asi rýži."
    upraveno 3. září 2012
    Takhle se překvapí manželka po půl roce :) :
  • upraveno 3. září 2012
    upraveno 4. září 2012

klasika parodií
    upraveno 4. září 2012
    Pche, laserový meče nebudou nikdy zanechávat takovej dojem jako pořádná ocel.
  • upraveno 4. září 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 4. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    upraveno 5. září 2012
    upraveno 5. září 2012
    Ty jo, já jsem vždycky strašně omlouvala, když jsem nesla knížku pozdě a přitom jsem knihovnu skrytě sponzorovala, hned se cítím líp :)
    upraveno 5. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    flanker/václav
    normálne som dostal chuť ísť do knižnice, paradaxone. samozrejme nie preto, že chcem nevrátiť knihu alebo robiť problém, jednoducho som knižnicu akosi vynechal zo života, hoci kedysi bola spolu s kinom môj najobľúbenejší priestor.
    normálne som zatúžil sa tam ísť pozrieť. problém je, že vôbec netuším ako fungujú knižnice v Bratislave.... musím zistiť....
    to je fakt haluz ako funguje ľudský mozog.
  • upraveno 5. září 2012
    Jelikož jsem vemeno, pro který je měsíc málo, knížky co se mi hodně líbí si nakupuju. :-D Bo by to naši rodinu stálo ve zpozdným víc než knížka při nákupu. Ti lidi jsou ale dementi. Zrovna včera se mi dovolalo nějaký hovado z Moravy, nenechalo si nic vysvětlit (nechte mne mluvit, když je to za moje peníze) a nakonec z něj vypadlo že jsme cajzlovská firma. :-D Žádá omluvu a odškodnění, ovšem psát dopis nebude, prej si to máme z nahranýho hovoru odposlechnout. Nakonec se rozloučil slovy "čest práci". Jediné na co jsem se během toho kulometného útoku zmohla bylo znuděné "jak je libo". :-P Mít tohle jako první hovor v pracovním dni je prima věc. Většinou když lidi křičí nebo jsou naštvaní, tak je dokážu uklidnit a vše se vystvětlí, ale tohle byl neprůstřelnej monolog.
  • upraveno 5. září 2012
    :-D připomínáte mi bratrovy zážitky z práce:-) taky je celý den na telefonu a říká, že mu volá samá zelenina :-D Nejraději má "A víte kdo já jsem!" na to odpovídá "A já jsem pán všech moří, kníže sedmi pekel a dědic trůnu z dračích kostí!"
  • upraveno 5. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    No bratr říká, že po letech se s tím už nesere a nějaké nařízení, že nesmějí zavěsit už ignoruje. Vždycky je odkáže ať si ten rozhovor přehrají, když už si je nahrávají a nechodí s tím za ním :-)
  • upraveno 5. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
    Chápu :-)
    Někdy, když už ho lidi fakt serou a žvaní kraviny, tak jim to vrací...."Už je ten můj notebook opravený?! Děláte na něm vůbec?!" "Samosebou, právě se v něm rýpu šroubovákem, ale hodila by se mi k tomu druhá ruka, ve které teď držím telefon:-)"
    upraveno 5. září 2012
    Jste mi připomněli tohohle človíčka nešťastná:
  • upraveno 5. září 2012
  • upraveno 5. září 2012
  • upraveno 5. září 2012

Smůlečka Rhaegarku, že nemáš hlavinku, na které bys parůžky nosil a jak rád :-p
  • upraveno 5. září 2012
    Tak toto je odvážná školačka ukázat se s tímhle objevem na ulici :-D
  • upraveno 5. září 2012
    upraveno 5. září 2012
    upraveno 5. září 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.