Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
"Co sis přál k vánocům?"
"Tampón."
"A co to je?"
"Nevím, ale můžeš se s tím koupat, jezdit na kole, lyžovat,..."
Kdysi jsem je uměla bez problémů odříkat všechny podle abecedy. A k tomu tuším 10-15 hlavních měst (ty už dnes určitě nedám) :)
(ale jo, uměla jsem je kdysi všechny i s hlavními městy, jeden amík nás s tím na škole otravoval)
Opět mě pobavil další návrh týkající se IF, hlavně komentář :) (v červeném rámečku). A ano, výherní názvy jsou myšleny vážně :D.
taktéž druhý a třetí návrh u nejvtipnějších:D hlavně to vysvětlení co znamenají ty německé "slova"
Třeba japonci se s tím taky nemazali a bitevní lodě pojmenovávali po provinciích a dál moc netuším, ale u letadlovek to byly tuším nějaká spojení typu "Šedomodrý drak", "Vznášející se jestřáb" a podobně... Každopádně dějin v tom taky minimum...