Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1121122124126127354

Komentáře

• upraveno 22. září 2012
    Disney channel velmi nesledujem :)
  • upraveno 23. září 2012
    pcheeee
  • upraveno 23. září 2012
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/622631_416393791756875_1844414367_o.jpg

Komentáře na FB:

this is what you look like after three incestuous kids.....

Cersei decided the future was a lot worse than Westeros.

• upraveno 23. září 2012
    omfg
  • upraveno 24. září 2012
    nova kapela Pentagramcek pre deti
    odporucam pesnicku "Kamarat - "Ked na teba kricia a v skolke ta biju, vtedy pomoze...Satan...
    a "Moj maly pes Bobi vykopava hroby"

:DDDD
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. září 2012
    Hildegarda napsal(a):

odporucam pesnicku "Kamarat - "Ked na teba kricia a v skolke ta biju, vtedy pomoze...Satan...

Právě se omlouvám čemukoli nebo komukoli, co jsem označila jako největší zrůdnost/ujetost/šílenost na světě :)
  • upraveno 24. září 2012
    Hildegarda napsal(a):

ha ha ha.. tak nie ale teraz važne.. existuje nespočetne kresťanskys pesničiek pre deti... mno hlasaju ako sa mam aj rodičom vzoprieť a milovať len Ježiša aneviem ja ake všetky kresťanstvom stvorene mýty.. tak prečo nie satana?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 24. září 2012
    Och nezačínajme s tým znova, Cirkev učí to, čo učí, niektorí to interpretujú prehnane, napríklad ty Gardien to zbytočne hyperbolizuješ. Nehovorím, že s nimi súhlasím, veľkú časť z nich považujem za pokrytcov, ale takto to nepreháňam.
  • upraveno 24. září 2012
    Saanizmus uči to čo uči a väúčšina ľudi vie o tom čo uči eŠte menej než vedia o cirkvy... mne z principu nevadi cirkev kym sa nezačne navažať do niečoho ineho
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. září 2012
    Jaj, tuhle verzi (Kamarát) měli hrát v Rebelech, hned by ten film byl aspoň něčím zajímavej... :)
  • upraveno 24. září 2012
    mám dotaz na lidi, kterým je satanismus znám....to co mají oni ve znaku je pentagram?? já měl vždy za to, že jeden cíp nahoru je pentagram, dva cipy znamenají obracený pentagram nebo také bafometova pečeť ne?
  • upraveno 24. září 2012
    Krisa ti to vysvětlí. :-)
  • upraveno 24. září 2012
    Obojí je pentagram. Cíp nahoru je pro vysokou magii, cíp dolu si zabrali satanisti. Ale ve skutečnosti vůbec nezáleží na tom, jestli je rovně nebo nakřivo. Jak pravý Smaragdová Deska:
    "Jest pravdivé, jest jisté, jest skutečné, že to co je nahoře, je jako to, co jest dole, a co jest dole, je jako to, co jest nahoře, aby dokonány byly divy jediné věci."
    :)
    upraveno 24. září 2012
    heavy_head napsal(a):

Krisa ti to vysvětlí. :-)

Proč já?
  • upraveno 24. září 2012
    dole: dolne sféry... hore: horne sféry... toŤ vše
    upraveno 24. září 2012
    Ja som tiež počul, že dva cípy hore, dva do boku a jeden dole je znak akéhosi Bafometu, ktorý by mal značiť pudy a sexuálnu svojvoľnosť a že štyri cípy do strán a jeden hore je Pentagram... Ale je to jedno, ak si na tom Satanisti nelipnú. Sú organizácie, čo sú na svoje znaky háklivé....
    upraveno 24. září 2012
    Jak řekl GemSignor, obojí je pentagram. Ten s jednou špicí nahorů (dá se do něja zakreslit postava) je symbolem bílé magie, ten obrácený = jedna špice dolů, dvě nahorů (dá se do něj zakreslit rohatec) je symbolem magie černé. Jde o protiklad. Obrácený pentagram není název, ale spíše označení.
  • upraveno 24. září 2012
    @Krisa: Také nevím, ale zjevně tě tu někteří považují za znalkyni obskurních nauk.. Možná skrze toho H. Pottera.
  • upraveno 24. září 2012
    ehm.. Černa a bila magie vlastnĚ neexistuje
    upraveno 24. září 2012
    Ugla napsal(a):

@Krisa: Také nevím, ale zjevně tě tu někteří považují za znalce obskurních nauk.. Možná skrze toho H. Pottera.

No předminulý víkend jsem byla v jedné vesničce u Znojma a jedna místní paní nám umožnila prohlídku kostelíka a pak nám vyprávěla o historii vsi (hlavně o minulém režimu) a nakonec nám i vyprávěla, jaké měla "křesťanské zážitky" (nevím, jak to lépe nazvat, tak se prosím případně neuražte). Vyprávěla nám o tom, jaké zázraky viděla a prožila, její setkání s Pannou Marií a Bohem. Nakonec nám vyprávěla, jak se setkala s mladíkem, který se pokusil o sebevraždu a byl naprosto mimo, protože například četl scestnou literaturu, jako je sci-fi a fantasy... Což mne teda trochu rozseklo :). Takže obskurní a scestné věci, to je moje :)))
    Mimochodem, té paní se nesměji. Nevěřím sice, že takové věci jsou, ale věřím tomu, že se jí to stalo (že ona věří, že se jí to stalo).
    upraveno 24. září 2012
    Gardien napsal(a):

Světelný meč a Darth Vader taky ne, a co?
  • upraveno 24. září 2012
    Krisa napsal(a):

Gardien napsal(a):

Světelný meč a Darth Vader taky ne, a co?
    Né, nééé!! Teď jsem přišla o poslední iluze!
    Jak by mohl neexistovat Darth Vader, když je Síla všude kolem nás?!
    A světelné meče přeci mají v každém druhém hračkářství! Chceš snad říct, že jsou falešné?! :-O
    upraveno 24. září 2012
  • upraveno 24. září 2012
    Krisa.. siše to rozděleni.. všeobecnĚ nic neni ani bile ani Černe
    upraveno 24. září 2012
    Myslím, že je to v tých sférach, že ak kohosi zabiješ nejakou kliatbou, asi to najpozitívnejšia mágia nebude ;) Tož Mageovia a Warlockovia
    upraveno 24. září 2012
    Ale ak si to myslel takto: Je to buď pre tých, čo to berú vážne, tudíž náboženstvá, alebo pre umenie, napríklad obraz, kniha, pesnička a pod. čo to má v sebe zakomponované. V týchto sférach biela a čierna mágia existovať môže a nemusíme o tom filozofovať.
    upraveno 24. září 2012
    Gardien: Ano, to vím, děkuji za připomenutí.
  • upraveno 24. září 2012
    Každý holt má své "démony", kterým může přisuzovat veškeré nepravosti světa (nebo aspoň jejich valnou část). Pro někoho je to pochybná literatura/hudba, pro jiného sám ďábel. Ono je jednodušší odbýt to takhle, než hledat skutečné příčiny.
  • upraveno 24. září 2012
    Ale male a velke pismena existuju ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.