Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
" Nepravidelná menstruace po vysazení
dobry den měla jsem nechraněny sex tak jsem šla k lekaři pro pilulku ona my nabydla levnějsi varyjantu že my da s platočka čtyři prašky tet a pak čtyři prašky dalši po dvanacti hodina že my muže byd mdlo to my bilo ale odte doby jsem nedostala menstruace ale tehotensky test jsem si dělala a těhotna nejsem co jse děje muže te mi řict je my 31let a mam už čtyři děti děkuji za odpovět katka." :))
a mladík si iba číta noviny, ženu si vôbec nevšíma. Nakoniec to ona už
nevydrží a vraví:
- Počúvajte! Ja som mladá, vy ste mladý! Ja som celkom príťažlivá!
Okrem nás v tomto kupé nikoho niet. Je noc. Vari ma vy nechcete?
Mladík odloží noviny a hovorí:
- Viete, slečna, ja mám takú zásadu. Lepšie je hodinku počkať, ako tri
hodiny prehovárať!
Prví jde Američan... Vezme kočku a narve jí hořčici palcem do tlamy.
"To je násilí!", protestuje Sovět.
Pak jde Angličan. Namaže hořčici mezi dvě kolečka klobásy a kočka ji sní i s klobáskou.
"To je podvod!", protestuje Sovět.
Když je na řadě, natře hořčicí kočce na prdel. Ta si jí za soustavného prskání mňaučení slíže...
Vidíte soudruzi? Dobrovolně a s písní na rtech!
(Je medzinárodný týždeň knihy. Otvorte knihu, ktorú máte najbližšie na strane 52. Opíšte 5tu vetu do statusu bez toho, aby ste uviedli názov knihy alebo meno autora. A pripojte k nej len toto pravidlo.)
A ne, nečtu Malíčkův deníček :D
"Hej fízle, nechceš zelenýho plyšovýho medvídka?"
(Je medzinárodný týždeň knihy. Otvorte knihu, ktorú máte najbližšie na strane 52. Opíšte 5tu vetu do statusu bez toho, aby ste uviedli názov knihy alebo meno autora. A pripojte k nej len toto pravidlo.)
Takhle? Přijde mi to zábavné. :D
edit: Oprava, spatně spočítáno. ;)
"Jeho horní plocha srůstá se zadním cípkem septum pellucidum a vzadu s dolní plochou truncus corporis callosi."
Doufám, že komiksy se taky počítají.
(sedím v kuchyni :-D
Edit: Tak jo, pro dnešek teda končím. :D
"Po kopcích se toulá černý děs,..."
"Our quest to chop off his head might not be well received."
"s satisfies ¬B if and only if s does not satisfy B.
Moje hádanka:
"Každou noc se světlo na stanici ztlumilo, jako kdysi v nočních vlacích, aby lidi mohli spát."