3,5 roku na celé obyvatelstvo Země. Moje amatérské výpočty tedy praví, že je asi 30% šance, že v daném roce někoho sejme šutr z kosmu. Mno a na jednotlivce to činí šanci 0,00000000428%. Pokud to chcete přepočítat na roky, tak je šance, že právě vás trefí meteorit minimálně jednou za 24 500 000 000 let ;-)
Mno velké kameny s velkým plošným damagem jsem škrtl rovnou, protože Bruce Willis. Náhodu lze započítat jen při výpočtu šance pro konkrétní osobu, nikoli pro neurčitou osobu z populace. Mno a Extrémní osobní smůla jedince je extrémní osobní štěstí pro ostatní. Takže tyto dva faktory se vzájemně vylučují.
(Dnes jsem po ránu nějak chytrej, a to jsem ještě nesnídal)
@Krisa Myslím, že ano. Včera mne při zavírání ledničky sejmul jogurt, rozprskl se po mém relativně čistém oblečení a o něco špinavějším koberci a odhalil tak své zkažené jádro (půlka ho byla zelená v pevném skupenství) pod hezkým obalem bez poskvrnky. Dnes na mne spadly dva květináče- jeden plastový, druhý hliněný. Prvý jmenovaný měl alespoň dost slušnosti na to, aby se nevysypal. Zítra mi to vychází na tři padající předměty s hmotností v řádu prvního kilogramu. Do úterý včetně pak zbývají čtyři dny... :anxious::other::spike:
@MissUtahraptor Ok, už jsem v klidu - mě zatím spadla jenom pasta z kartáčku na tričko, nakousnutý jablko mělo nějakej sajrajt uprostřed (divně barvenej jádřinec), převrhla jsem půllitr s moštěm (je všude včetně stěny, gauče a lampy) a v lednici ZASE nebylo mlíko :D.
Komentáře
Pokud to chcete přepočítat na roky, tak je šance, že právě vás trefí meteorit minimálně jednou za 24 500 000 000 let ;-)
Náhodu lze započítat jen při výpočtu šance pro konkrétní osobu, nikoli pro neurčitou osobu z populace. Mno a Extrémní osobní smůla jedince je extrémní osobní štěstí pro ostatní. Takže tyto dva faktory se vzájemně vylučují.
(Dnes jsem po ránu nějak chytrej, a to jsem ještě nesnídal)
Včera mne při zavírání ledničky sejmul jogurt, rozprskl se po mém relativně čistém oblečení a o něco špinavějším koberci a odhalil tak své zkažené jádro (půlka ho byla zelená v pevném skupenství) pod hezkým obalem bez poskvrnky.
Dnes na mne spadly dva květináče- jeden plastový, druhý hliněný. Prvý jmenovaný měl alespoň dost slušnosti na to, aby se nevysypal.
Zítra mi to vychází na tři padající předměty s hmotností v řádu prvního kilogramu.
Do úterý včetně pak zbývají čtyři dny...
:anxious: :other: :spike: