Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
1172173175177178354

Komentáře

• upraveno 6. února 2013
    Je tam několikrát v záběru budova mé milované školy! :D A záchody :D A chodby. Ale třídy nejsou naše
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Když se tu nedávno někteří/některé obávali/obávaly, že je trefí šutrák z vesmíru:
    http://www.novinky.cz/veda-skoly/292680-asteroid-pristi-tyden-mine-zemi-jen-tesne-bude-bliz-nez-satelity.html
  • @flanker.27 Áááááááááá!!!! :-o
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Zase nás to mine, sakra! Konec světa nic, asteroid nic, to je v háji :)
  • @Krisa Viď a obzvlášť když něco takového lze zažít jen jednou. :D
  • V Melancholii taky tvrdili, že je to mine a jak to nakonec dopadlo... :-D
    upraveno 8. února 2013
    @MissUtahraptor Co zažít jen jednou, ale když to člověk potřebuje :D

Jo a zapomněla jsem se zmínit, že jsem v to úterý z baráku vylezla a nic mě netrefilo, takže si dejte pozor ostatní.
  • Povolejte Brůse Villiše, velkýho černocha, Bena a Fleka.
    Obávám se, že "velkýmu černochovi" bychom se dovolali jedině v případě, že by to do nás opravdu třísklo :(
  • @Montezuma3 Ja mam všechny tyhle keci tak rád
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Odkud pramení ta současná móda psát "i" ve slově kecy?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 8. února 2013
    Já si toho poslední dobou všimla častěji, nejen tady na icefire. Myslela jsem, jestli to není třeba zase nějaký aktuální hit.

@Branislav_Gepeto
    Není hezké smát se takto postiženým spoluobčanům!
  • @Nevada U mňa z dyslexie.. a tiež z toho že v slovenčite je to asi jeden kec dva kece alebo nie?
    upraveno 9. února 2013
    Mě teda "keci" tahají za oči nehorázně a jestli to někdo píše jako štýl, tak mi to přijde příšerný. Ale od doby, kdy mi kamarád vysvětlil, že když napíše "babyčka", tak prostě nevidí, že něco není v pořádku a je to divný, se snažím dívat jinam a dělat jakoby nic :).
    (Ten kamarád nemá žádný papír na dyslexii, protože v té době to ještě nebylo cool)
  • @Krisa tak ti, co na to nemaju papier, maju vacsinou frekvenciu citania jednu knihu za desatrocie. Aspon ja mam taku skusenost.
    @Hildegarda No tak tohle zrovna není ten případ. Tenhle kamarád mě přivedl k Warhammerovi (Felixovi a Gotrekovi), je to vysokoškolák a v době, kdy byl na ZŠ/SŠ se ještě papíry na dyslexii "nenosily" a jeho rodiče řekli, že nebudou ze syna dělat chudáka, protože je schopný se to naučit - naučil, píše spisovně, ale musel se to nadrtit, protože pro to prostě nemá cit a kdyby nevěděl, že se ta babička píše s měkkým i, vůbec by mu nepřipadala divná s tvrdým y.
    upraveno 9. února 2013
    A jsme u toho. Naučit se to musíme všichni. Jen to někomu dá práce víc, někomu méně...
  • @Hildegarda Nemal som na to papier osem rokov.... A čítal som dosť.. holt aj teraz, nemam problém tanec s drakmi zvládnuŤ za týždeň... ale je tu to ale... Ako, nehovorím, všetko sa dá naučiť, a tak ako som kedysi mával z diktátov 5 s tým že prvá chyba bola dyktát dnes mám 3... Ale áno človek sa to musí naučiť...
    @Branislav_Gepeto
    kec je normální slovo, žádný slang
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • @Gardien Myslela som papier ako ze ma ten clovek realne zdravotny problem. Nemusis mat na to papier. Ale je vela takych, ktori odusu pisu fb statusy, v ktorych maju 5 chyb v jednej vete a ich jediny problem je, ze necitaju. Iba ak titulky k filmom a aj tie su v cestine.
  • @Hildegarda Přesně tak. Vyjmenovaná slova a jiné poučky jsou k ničemu, ale když člověk ví, jak které slovo vypadá z praxe, nemůže udělat chybu. Můj brácha byl vždycky na škole čtyřkař i z češtiny, ale text napíše bez chyb.

Teď není problém nechat si opravit ve wordu i gramatiku, tak jsem zvědavá, co to udělá s gramotností národa.

Ještě lidi rádi pletou hold a holt.
  • ani netuší že jsou angličtináři =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.