Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
"Mustafa El Ekh Zeri."
"Zde."
"Achmed El Cabul."
"Zde."
Kadir Sel Ohlmi."
"Zde."
"Mohammed End Ahrha."
"Zde."
"Mi Cha Elma Yer."
Ticho …
"Mi Cha Elma Yer."
Nikdo se nehlásí …
"Ješte jednou – Mi Cha Elma Yer!"
V zadní lavici vstane chlapeček:
"To bych mohl bejt asi já, ale čte se to Michael Mayer."
Google: "Najdu všechno!"
Facebook: "Já znám všechny."
Internet: "Beze mě jste v prdeli."
Elektřina: "Tak se uklidníme jo?!"
Což mi připomíná - neznáte nějaký web s humornými obrázky? Uberhumor se zkazil a 9gag obsahuje samé "meme", tj. rádobyvtipné hlášky děcek fňukajících nad nedostatkem partnerek (nic proti pubošům, ale není to moje cílová skupina :-))
:)
Nejednou jsem na dotaz proč píší jak prasata četla odpověď "vždyť jsme na internetu, tady to přece nevadí."
:D :D :D :D boha jeho to jsou filmy :D
Internet zjevně snese hodně. Psaní bez diakritiky, když už to víc jak deset let není třeba, automatické tykání v diskuzi, sprosté urážení osob... ještě že už jsem dost stará na internetovou šikanu.
http://www.gamepark.cz/kdyz_si_hroch_uprdne_687727.htm
Bobošíková
Konečně jedna papežka Jana již v legendách existuje :)
Podla legendy sa vydavala za chlapa, zevraj mala techtle mechtle s kapitanom jej straze a pocas jednej procesie porodila a vtedy zrazu vsetci pochopila. Zomrela kratko po porode. Ale kedze ziadne udaje neexistuju - cirkev ich zevraj vymazala, spalila a pod, zostala iba legenda a taha sa to z hlbokeho stredoveku.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Formosus
2x vykopanej ale tipuju že mu to už nevadilo.