Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1173174176178179354

Komentáře

• rvní den po letních prázdninách, v páté třídě jedné berlínské základní školy učitel kontroluje přítomnost žáků:
    "Mustafa El Ekh Zeri."
    "Zde."
    "Achmed El Cabul."
    "Zde."
    Kadir Sel Ohlmi."
    "Zde."
    "Mohammed End Ahrha."
    "Zde."
    "Mi Cha Elma Yer."
    Ticho …
    "Mi Cha Elma Yer."
    Nikdo se nehlásí …
    "Ješte jednou – Mi Cha Elma Yer!"
    V zadní lavici vstane chlapeček:
    "To bych mohl bejt asi já, ale čte se to Michael Mayer."
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    BenNevis napsal(a):

Teď není problém nechat si opravit ve wordu i gramatiku, tak jsem zvědavá, co to udělá s gramotností národa.

Gramatika se bude přizpůsobovat - já třeba nenávidím "já bysem" a teď se údajně řeší, že by se tyto nespisovné formy (aby jsme, kdyby jsme) povolily jako spisovné :wall: . Doufám, že to je kec s tvrdým y a nikdy se tak nestane.
  • upraveno 11. února 2013
    Dokonale česky umí dohromady asi pět lidí. Spíš mi vadí, kolik lidí se dneska správně psát ani nesnaží nebo jsou to sebevědomí blbci, co by se začali o gramatice hádat i s češtinářem. Ale jsme na tom ještě dobře - Američani przní i jednoduchou angličtinu a Britové je dotahují (sami rádi ironicky říkají Where America´s first Britain follows :D)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Wikipedie: "Já vím všechno!"
    Google: "Najdu všechno!"
    Facebook: "Já znám všechny."
    Internet: "Beze mě jste v prdeli."
    Elektřina: "Tak se uklidníme jo?!"
  • @BenNevis Mna vzdy zarazi, kolko ludi na fb vie tak dokonale po dansky - ked pisu "bycykel" :)
  • @svoa00 teenagerská angličtina na webu fakt vypadá jako šifra.

Což mi připomíná - neznáte nějaký web s humornými obrázky? Uberhumor se zkazil a 9gag obsahuje samé "meme", tj. rádobyvtipné hlášky děcek fňukajících nad nedostatkem partnerek (nic proti pubošům, ale není to moje cílová skupina :-))
  • @Blackfish Díkes, vypadá dobře.
  • hlavně neklikejte na položku maso :onfire: :spike: :spike: :spike:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Roumen bez masa neni Roumen.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    BenNevis napsal(a):

@svoa00 teenagerská angličtina na webu fakt vypadá jako šifra.

Y Do U Think So?
    :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    BenNevis napsal(a):

Teď není problém nechat si opravit ve wordu i gramatiku, tak jsem zvědavá, co to udělá s gramotností národa.

Nic. Tuhle možnost většina lidí zvesela ignoruje už teď. Připadne mi, že dotyční zčásti prostě nevědí jak to opravit a než by zkoušeli různé varianty, tak to nechají tak, a zbylí jsou moc líní s tím něco dělat.
    Nejednou jsem na dotaz proč píší jak prasata četla odpověď "vždyť jsme na internetu, tady to přece nevadí."
  • Geniální dialogy a ty herecké výkony - na Oskara :-D
    Scéna v letadle by při trochu lepším hereckém ansámblu mohle bejt i celkem kvalitní komediální skeč. Ovšem nelzxe v této souvislostři nevzpomenout na Českou sodu:

• @Blackfish Tady někdo čte jpm
  • Gardien napsal(a):

@Blackfish Tady někdo čte jpm

Blackfish napsal(a):

• @Nevada Mně se třeba automaticky opravuje malé písmeno na začátku věty. Důsledek - píšu malá písmena na začátku věty, co bych se snažila?

Internet zjevně snese hodně. Psaní bez diakritiky, když už to víc jak deset let není třeba, automatické tykání v diskuzi, sprosté urážení osob... ještě že už jsem dost stará na internetovou šikanu.
  • Normalne mi fekalny humor nic nehovori, ale toto som si pustila viac krat :)
    http://www.gamepark.cz/kdyz_si_hroch_uprdne_687727.htm
  • @Hildegarda toho hrocha bych brala na zahradu. Pohnojí a ještě rozhází. :-D
    Ruská Kaťuša závaidí :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    image
    @BenNevis @Krisa :applause:
    upraveno 13. února 2013
    :D Ja som videl obrázok, myslím Bobčíkovej (alebo tak nejak ju nazvali?) s textom 'Rozhodla jsem se kandidovat na Papeže'
    Bobošíková
    image
    upraveno 13. února 2013
    image

Konečně jedna papežka Jana již v legendách existuje :)
    Neviem či si celkom správne vybavujem, ako tá legendická Jana skončila :D
  • upraveno 13. února 2013
    @Branislav_Gepeto Umrela ;)

Podla legendy sa vydavala za chlapa, zevraj mala techtle mechtle s kapitanom jej straze a pocas jednej procesie porodila a vtedy zrazu vsetci pochopila. Zomrela kratko po porode. Ale kedze ziadne udaje neexistuju - cirkev ich zevraj vymazala, spalila a pod, zostala iba legenda a taha sa to z hlbokeho stredoveku.
    -_- Hmm... A žiadne upaľovanie?
  • upraveno 13. února 2013
    Tenhle na tom byl taky dobře :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Formosus

2x vykopanej ale tipuju že mu to už nevadilo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.