rvní den po letních prázdninách, v páté třídě jedné berlínské základní školy učitel kontroluje přítomnost žáků: "Mustafa El Ekh Zeri." "Zde." "Achmed El Cabul." "Zde." Kadir Sel Ohlmi." "Zde." "Mohammed End Ahrha." "Zde." "Mi Cha Elma Yer." Ticho … "Mi Cha Elma Yer." Nikdo se nehlásí … "Ješte jednou – Mi Cha Elma Yer!" V zadní lavici vstane chlapeček: "To bych mohl bejt asi já, ale čte se to Michael Mayer."
@svoa00 teenagerská angličtina na webu fakt vypadá jako šifra.
Což mi připomíná - neznáte nějaký web s humornými obrázky? Uberhumor se zkazil a 9gag obsahuje samé "meme", tj. rádobyvtipné hlášky děcek fňukajících nad nedostatkem partnerek (nic proti pubošům, ale není to moje cílová skupina :-))
Scéna v letadle by při trochu lepším hereckém ansámblu mohle bejt i celkem kvalitní komediální skeč. Ovšem nelzxe v této souvislostři nevzpomenout na Českou sodu:
@Nevada Mně se třeba automaticky opravuje malé písmeno na začátku věty. Důsledek - píšu malá písmena na začátku věty, co bych se snažila?
Internet zjevně snese hodně. Psaní bez diakritiky, když už to víc jak deset let není třeba, automatické tykání v diskuzi, sprosté urážení osob... ještě že už jsem dost stará na internetovou šikanu.
Podla legendy sa vydavala za chlapa, zevraj mala techtle mechtle s kapitanom jej straze a pocas jednej procesie porodila a vtedy zrazu vsetci pochopila. Zomrela kratko po porode. Ale kedze ziadne udaje neexistuju - cirkev ich zevraj vymazala, spalila a pod, zostala iba legenda a taha sa to z hlbokeho stredoveku.
Komentáře
"Mustafa El Ekh Zeri."
"Zde."
"Achmed El Cabul."
"Zde."
Kadir Sel Ohlmi."
"Zde."
"Mohammed End Ahrha."
"Zde."
"Mi Cha Elma Yer."
Ticho …
"Mi Cha Elma Yer."
Nikdo se nehlásí …
"Ješte jednou – Mi Cha Elma Yer!"
V zadní lavici vstane chlapeček:
"To bych mohl bejt asi já, ale čte se to Michael Mayer."
Google: "Najdu všechno!"
Facebook: "Já znám všechny."
Internet: "Beze mě jste v prdeli."
Elektřina: "Tak se uklidníme jo?!"
Což mi připomíná - neznáte nějaký web s humornými obrázky? Uberhumor se zkazil a 9gag obsahuje samé "meme", tj. rádobyvtipné hlášky děcek fňukajících nad nedostatkem partnerek (nic proti pubošům, ale není to moje cílová skupina :-))
:D :D :D :D boha jeho to jsou filmy :D
Internet zjevně snese hodně. Psaní bez diakritiky, když už to víc jak deset let není třeba, automatické tykání v diskuzi, sprosté urážení osob... ještě že už jsem dost stará na internetovou šikanu.
http://www.gamepark.cz/kdyz_si_hroch_uprdne_687727.htm
Podla legendy sa vydavala za chlapa, zevraj mala techtle mechtle s kapitanom jej straze a pocas jednej procesie porodila a vtedy zrazu vsetci pochopila. Zomrela kratko po porode. Ale kedze ziadne udaje neexistuju - cirkev ich zevraj vymazala, spalila a pod, zostala iba legenda a taha sa to z hlbokeho stredoveku.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Formosus
2x vykopanej ale tipuju že mu to už nevadilo.