Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1175176178180181354

Komentáře

• upraveno 14. února 2013
    @Krisa tak u nás na škole se maturovalo ze 4 + praktická část to bylo buď konstrukční cvičení nebo kontrola a měření a nikdo nechtěl konstrukční cvičení =D

saozřejmě taky nepoviné předměty
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Krisa napsal(a):

@Branislav_Gepeto Tak já všem ráno říkám dobré ráno, takže tohle moc neřeším :)

Pozor, aby na teba niekto nevybehol: "Čo tým myslíš? Myslíš tým, že toto ráno je pre teba dobré, alebo mi želáš, aby som mal dobré ráno, ale si snáď myslíš, že toto je ráno, kedy by sme mali byť všetci dobrí?" :)
    upraveno 14. února 2013
    Everett_Young napsal(a):

Proč vlastně máme učitele na gymplu oslovovat "profesore / profesorko". Pokud vím tak tento titul propůjčený nemají. Takhle jsem nejvíc štval naší nenáviděnou učitelku hudebky kterou jsem oslovoval magistro místo profesorko.

Ja som toto poznamenal na Dni otvorených dverí u nás na gympli učiteľke dejepisu... Vyzerá to tak, že si má nepamätá, a ja v to dúfam, pretože mi odpovedala: "Ja ti tiež neberiem titul žiak" :D Odvtedy to radšej neriešim...
    upraveno 14. února 2013
    MissUtahraptor napsal(a):

@Gardien Sebevrahu!

To je taký emotrend, aj spolužiak podlieha nutkaniu dať si nepovinnú maturitu...
    Ja nechápem... Ja budem rád keď dorazím svoje štyri a podaktorí si ešte pridávajú :D
    Gardien napsal(a):

@Krisa @MissUtahraptor Minimalně 5 chci
    Navíc vždy m;užu přijit, vytáhnout otazku zložit ji a popřat jim hezký den

Vraj sa to tak už nemôže (zrušili to), ale spomínala nám to profesorka triedna
  • @Branislav_Gepeto Já to tak trochu chápu- původně jsem taky měla mít chemii navíc... Ale češtinu jsem měla dvakrát (státní a školní), takže jsem se vlastně učila normálně jen na čtyři předměty...
    MissUtahraptor napsal(a):

@Branislav_Gepeto Já to tak trochu chápu- původně jsem taky měla mít chemii navíc... Ale češtinu jsem měla dvakrát (státní a školní), takže jsem se vlastně učila normálně jen na čtyři předměty...

Čože? Vy máte akú maturitu?
  • @Montezuma3 No nevím, zrovna Lachtan a mobilecross mi přijdou nejhorší.
    Ja som taký kus vola, aký by ani ogr nestrávil.
    Už zopár mesiacov ma irituje ten blok so správou o novom IceFire a až teraz si všimnem, že sa to dá zrušiť... Nu... To okno mi ešte bude chýbať :D
    @Branislav_Gepeto My byli testovací ročník, tak nevím, jak je to teď, ale:

Dohromady čtyři zkoušky- dvě a dvě.

státní- dva předměty povinné
    čeština + jazyk/matika
    -plus možné další nepovinně (biologie, chemie...)

školní- dva předměty povinně
    cokoli z těch, co škola vypíše (já měla třeba biologii a školní versi češtiny)
    -plus možné další nepovinně

Češtinu jsem si dávala dvakrát, protože se mi nelíbila ta státní verse a chtěla jsem ji udělat "postaru".
  • @Gardien Ked je chut...
    Len upozornujem, ze ako sa budu blizit prijimacky na VS, tak si budes trieskat hlavu o mur nad kazdou sekundou stravenou nad predmetom, z ktoreho nie su prijimacky. Pretoze prijimacky na VS sa casto netykaju osnov. Napriklad my sme vobec na gympli nebrali imaginarne cisla.
  • @Hildegarda To bude asi taky hodně o konkrétní škole. Přijímačky mi zatím přišly z toho roku a půl studia na VŠ ze všeho nejsnazší- studijní předpoklady na které se nic naučit nedá a biologie normálně na SŠ úrovni. Prakticky žádná příprava nebyla potřeba. :D
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 14. února 2013
    My jsme na střední celkem služně nakousli lineární algebru, matematickou analýzu, matice, samozřejmě komplexní čísla.

http://www.cnews.cz/vrchol-pokrytectvi-protipiratska-organizace-zkopirovala-web-tpb-ten-ji-zaluje
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Branislav_Gepeto napsal(a):

Pozor, aby na teba niekto nevybehol: "Čo tým myslíš? Myslíš tým, že toto ráno je pre teba dobré, alebo mi želáš, aby som mal dobré ráno, ale si snáď myslíš, že toto je ráno, kedy by sme mali byť všetci dobrí?" :)

Kéž by, kéž by, kéééž by! Dostat se do Středozemě je můj tajný nesplnitelný sen.
    Pokrytci sú TPB. Síce odtiaľ mám nejeden diel seriálu, musím sa pozastaviť nad tým, že im nebolo trápne niečo také vytiahnuť.

Organizácia jasne celú vec udala ako kampaň, účel nebol založiť vlastný web či podnikanie na základe ich kódu, ale urážka a ukázanie toho zlého a možno nechcene aj ukázanie tohto pokrytectva.
    Zatiaľčo TPB vo všetkom, v čom môže, ukazuje, že ignorujú autorské práva, ale zrazu sa ich dotkne, keď niekto proti nim použije ich vlastný jed.

Na druhú stranu je možno oficiálne ilegálne takto prosto skopčiť CSS a vytvoriť tak vlastnú stránku na úkor inej (ak nie ilegálne tak mierne dosť nemorálne), takže je tam trocha cítiť aj víťazstvo TPB. Ak to dotiahnu k súdu. Ak však sudca bude proti pirátom, zrejme bude mierne nadržiavať tej organizácií a bude sa viac zameriavať na to, čo TPB robí a myslím, že na to sa bude zameriavať aj právnik tejto organizácie a bude sa snažiť hodiť na TPB čo najviac špiny.
    Krisa napsal(a):

Kéž by, kéž by, kéééž by! Dostat se do Středozemě je můj tajný nesplnitelný sen.
    Potom, čo som si prečítal o Hobitoch, koľko jedia, ako si užívajú a v akej dokonalej dedinke žijú a v akej čistote a akých krásnych norách... Byť tak Bublíkom z Vreckán :D Najskôr som sa divil, čo všetci bláznia z Hobitoch, teraz už viem, prečo sú takí milovaní...
    @Branislav_Gepeto Já bych nechtěla být Hobitka, já jsem vždycky chtěla být hraničárka nebo elfka - chodit na dobrodružné výpravy (= být členkou Společenstva nebo výpravy trpaslíků a úplně nejvíc jsem vždycky chtěla být ve Faramirově družině, protože to je moje nejoblíbenější postava).
    Krisa napsal(a):

@Branislav_Gepeto Já bych nechtěla být Hobitka, já jsem vždycky chtěla být hraničárka nebo elfka - chodit na dobrodružné výpravy (= být členkou Společenstva nebo výpravy trpaslíků a úplně nejvíc jsem vždycky chtěla být ve Faramirově družině, protože to je moje nejoblíbenější postava).

Mne by stačilo vysedávať pri svojom krbe a odpočívať :D
    Pravda, také príležitostné Bilbove dobrodržstvo by bolo fajn. Ale ono tie dobrodržsvá nie sú také ružové, ako v knihách. Nikdy nevieš, čo ťa odkrágľuje nabudúce.

Nikdy nevieš, čo ťa odkrágľuje nabudúce.

Ale já bych byla hrozně šikovná a hodná a nikdo by mě nechtěl kráglovat :).
    Krisa napsal(a):

Nikdy nevieš, čo ťa odkrágľuje nabudúce.

Ale já bych byla hrozně šikovná a hodná a nikdo by mě nechtěl kráglovat :).
    No tak to ja by som bol hbitý hobit s Prsteňom moci a veru že by som sa vrhal do dobrodružstiev... Jedlo a pohodlie by už len chýbalo...
    @Branislav_Gepeto Já bych taky chtěl být hobit furt se cpát, paběrkoval bych,chodil na procházky... a dostávat dary
  • @M1on To všechno můžeš dělat a ani nemusíš být hobit =D
  • @M1on ano prosím :) první snídaně, druhá snídaně, svačina .... jedinou starostí by bylo jestli si dát k večeři koláčky s medem nebo s mákem, dělat kroužky z dýmky, strašit děti před spaním hrůzostrašnými historkami, Hobiti jsou kouzelný národ, hned bych se k nim přistěhovala :D Jenom bacha na čaroděje v šedém, co se okolo potlouká s vozíkem plným výbušnin, to je známý narušitel domácí pohody.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 14. února 2013
    No, moje nejoblíbenější postavy v LOTR byly Bromir - jeho smrt (není doufám spoiler že Boromir umře?) v knize mi přišla neskutečně umělá a neopodstatněná. Vypadalo to jako by si Tolkien řekl "tak, tebe už nepotřebuju tak padej někde chcípnout", Samwise, který se během knih mění z ukňouraného sluhy v odvážného hrdinu a pak samozřejmě Galadriel, silná elfí polobohyně která vládne jedním ze tří prstenů. Naopak jsem hodně neměl rád Froda a Aragorna.
  • @Everett_Young Hurá, konečně jsme se na něčem shodli. V knize mi to ještě tak nepřipadalo, ale ve filmu mi přišel Frodo skoro nesnesitelný a Aragorn jako nesympatický správňák. Boromir rulezzz!
  • @brbr Elája Vůůůůd mi přišel strašně protivný. Takový věčně otrávený ksicht tipu "co po mě zase chcete?". A Aragorn to je slušňáček až do morku kostí. Ve filmu aspoň Boromir umřel zajímavě a odůvodněně, v knížce to ale vážně působí jako by pro něj Tolkien neměl další využití a jen na něm chtěl ukázat že lidé jsou slabý. A ano mám ho raději než Aragorna protože je uvěřitelnější a celkově zajímavější.
    Huš! Elijaha Wooda zbožňuji od Ledové bouře a Fakulty.
  • upraveno 15. února 2013
    --
  • Everett_Young napsal(a):

No, moje nejoblíbenější postavy v LOTR byly Bromir

Můj favorit je taky Boromir, zvlášť v podání Beana. A Aragorna jsem v knížce taky moc nemusel. A už vůbec jsem ho neměl rád po přečtení knížky Poslední pána prstenu.
  • U Boromira je zvláštní, že zajímavý je až chvíli před smrtí a leccos se o něm dozvíme až v dalších dvou knížkách. Ve Společenstvu je to především ten chlápek, co se zbytkem Společenstva věčně nesouhlasí. Ta jeho scéna s Frodem mohla ve filmu být podaná i líp, když se v knížce začala vyostřovat, bylo to vážně jak z thrilleru. Já jsem si asi nejvíc oblíbila Éowyn (zvlášť po její promluvě, že chce něco dokázat, než ji zvyk a povinnosti uzavřou v kleci)... a Gluma :twisted:
  • Abych jen neotravovala bez přičinění o změnu návrat k tématu- nejnovější vtípek z dílny jednoho nejmenovaného zdejšího člena.
    image
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.