Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
saozřejmě taky nepoviné předměty
Ja nechápem... Ja budem rád keď dorazím svoje štyri a podaktorí si ešte pridávajú :D Vraj sa to tak už nemôže (zrušili to), ale spomínala nám to profesorka triedna
Už zopár mesiacov ma irituje ten blok so správou o novom IceFire a až teraz si všimnem, že sa to dá zrušiť... Nu... To okno mi ešte bude chýbať :D
Dohromady čtyři zkoušky- dvě a dvě.
státní- dva předměty povinné
čeština + jazyk/matika
-plus možné další nepovinně (biologie, chemie...)
školní- dva předměty povinně
cokoli z těch, co škola vypíše (já měla třeba biologii a školní versi češtiny)
-plus možné další nepovinně
Češtinu jsem si dávala dvakrát, protože se mi nelíbila ta státní verse a chtěla jsem ji udělat "postaru".
Len upozornujem, ze ako sa budu blizit prijimacky na VS, tak si budes trieskat hlavu o mur nad kazdou sekundou stravenou nad predmetom, z ktoreho nie su prijimacky. Pretoze prijimacky na VS sa casto netykaju osnov. Napriklad my sme vobec na gympli nebrali imaginarne cisla.
http://www.cnews.cz/vrchol-pokrytectvi-protipiratska-organizace-zkopirovala-web-tpb-ten-ji-zaluje
Organizácia jasne celú vec udala ako kampaň, účel nebol založiť vlastný web či podnikanie na základe ich kódu, ale urážka a ukázanie toho zlého a možno nechcene aj ukázanie tohto pokrytectva.
Zatiaľčo TPB vo všetkom, v čom môže, ukazuje, že ignorujú autorské práva, ale zrazu sa ich dotkne, keď niekto proti nim použije ich vlastný jed.
Na druhú stranu je možno oficiálne ilegálne takto prosto skopčiť CSS a vytvoriť tak vlastnú stránku na úkor inej (ak nie ilegálne tak mierne dosť nemorálne), takže je tam trocha cítiť aj víťazstvo TPB. Ak to dotiahnu k súdu. Ak však sudca bude proti pirátom, zrejme bude mierne nadržiavať tej organizácií a bude sa viac zameriavať na to, čo TPB robí a myslím, že na to sa bude zameriavať aj právnik tejto organizácie a bude sa snažiť hodiť na TPB čo najviac špiny.
Pravda, také príležitostné Bilbove dobrodržstvo by bolo fajn. Ale ono tie dobrodržsvá nie sú také ružové, ako v knihách. Nikdy nevieš, čo ťa odkrágľuje nabudúce.
změnunávrat k tématu- nejnovější vtípek z dílny jednoho nejmenovaného zdejšího člena.