Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1174175177179180354

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Blackfish Že tys četl dneska JPM :D
  • Krisa napsal(a):

@Blackfish Že tys četl dneska JPM :D

Uhodlas, to je za bludišťáka.

Blackfish napsal(a):

Uhodlas, to je za bludišťáka.

Jupí :D
  • Ešte k téme predtým... @Ben Nevis mne to automaticlké tykanie vadí.. ale nie ak tykajú mne starší ale proste.. to ako si kade kto automaticky myslí že len preto že ho nevidím mi je rovný a podobne...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Gardien napsal(a):

Ešte k téme predtým... @Ben Nevis mne to automaticlké tykanie vadí.. ale nie ak tykajú mne starší ale proste.. to ako si kade kto automaticky myslí že len preto že ho nevidím mi je rovný a podobne...

Mne vykanie vadí ako také. Ako už som naň zo slušnosti zvyknutý (aj mne vykajú profesori), vážim si starých ľudí, ale to, že pri malej chybičke sú hákliví, to sa mi nepáči. Podaktorým omylom zatykáš a už sa blíži koniec sveta. Rovnako s vyhradeným spôsobom chovania sa k ženám. nemám s tým problém, ale ak sa naozaj chcú ohradzovať tým "Ja som dáma", ja sa môžem ohradiť tým, že kedysi dámy držali ***veľmi neslušné slovo*** a nemali právo mať svoj názor, na to tu boli muži. Keď sa tento systém zrušil (a týmto nehovorím, že tomu nie som rád), mohli si za tých pársto rokov zvyknúť, že ako sú oni rovné nám, my sme rovní im. Inak mi v tom smrdí pokrytectvo.

Ja verím, že všetci sme si rovní. Možno nie v rovnakom remesle, možno nie v rovnakých oblastiach, ale sme ľudia.
    Na vykání/tykání je nejhorší situace, když si nepamatuju, jestli si s tím člověkem vykám nebo tykám - tomu říkám peklo!
  • @Krisa napsal(a):

Na vykání/tykání je nejhorší situace, když si nepamatuju, jestli si s tím člověkem vykám nebo tykám - tomu říkám peklo!

Přesně- můj OBROVSKÝ problém na VŠ- polovina přednášejících je ve věkové kategorii "ne zas až tak daleko ode mě" a ne zcela shodná polovina po nás chce, abychom jim tykali... To dilema, jak sakra mám oslovovat toho kterého konkrétního člověka! :-o
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Dobré zlo je taky, když si ten druhý na potykání nepamatuje (protože byl notně ovíněn).
  • Pripomínami môjho otca... mal problémi s kontaktmi v mobile a trebalo ich ruČne skontrolovať(1000+) a pri jednom mene mal poznámku tykanie.. a takyý pozerá: Ja si s ňou týkam? a ja jej stále vykám
  • Já mám raději tykání (třeba v práci), ale v diskuzích, kde očekávám velkou koncentraci starších lidí, vykám. Neuznávám názor "jsme na internetu, tam se tyká". To platilo, kdy internet měli jenom studenti VŠ a ostatním se o tom mohlo zdát.

Taky je blbé, když někomu nabídnu tykání a ta osoba, třeba pracovní nováček, se upejpá a dál vyká. Pak nevím, jestli ji mám opravovat nebo si myslet, že mi tykat nechce. :-)
    Já taky nemám ráda situace, kdy mi starší člověk vyká, i když by mi mohl klidně tykat - jenže když mu řeknu ať mi tyká, tak to někdo může brát jako popostrčení k nabídce tykání, kterou má samozřejmě dávat ten starší...
  • Když jsme přišli na gympl po páté třídě tak nám všichni učitelé tykali a jen jedna učitelka nám vykala protože měla asi 150cm (kdo ví jestli) a většina lidí byla hned v primě větší než ona :D
  • @Everett_Young Kvůli výšce asi ne. :-) Možná se shlédla v zahraničí, kdy 12tiletým klukům říkají Mr. Potter. :-)
    Nám na gymplu taky někteří vykali a někteří tykali, ale to nám bylo 14+.
  • @BenNevis No nám začali tykat až od druhého stupně a to jen někteří a ještě jen někteří z těch co máme nově. Z těch co máme od primy z těšch nikdo
    ;
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Krisa napsal(a):

A predstav si, že máš slabší zrak alebo neskoro večer venčíš psa, blížiš sa k niekomu inému a kvôli tme alebo diaľke nevieš, či je ten človek približne v tvojom veku a môžeš ho pozdraviť "Ahoj" alebo je to dospelý radšej "Dobrý deň/večer". Potom vyzerám neslušne, že ani nezdravím :)
    @Branislav_Gepeto Tak já všem ráno říkám dobré ráno, takže tohle moc neřeším :)
  • To nič ale mŇa si doteraz pamätá jedna učiteľka na gympli ako toho ktorému vyká.. Ono prišli sme na gympel.. damozrejme nam všetci začali vykať.. a niektore učiteľky.. pardon, profesorky sa spýtali či nam môžu tykať a tak ako samozrejme žiadny problem.. a jedna došlôa s tým že sa to spýtala a ja taký že nie... doteraz keď supluje (už nas uČi niekto iný, tyká celej triede ale mne nie.... holt čo už
  • Proč vlastně máme učitele na gymplu oslovovat "profesore / profesorko". Pokud vím tak tento titul propůjčený nemají. Takhle jsem nejvíc štval naší nenáviděnou učitelku hudebky kterou jsem oslovoval magistro místo profesorko.
  • @Everett_Young Nie sme mi vážne príbuzný??? takto som aj ja štval učiteľku
    upraveno 14. února 2013
    @Everett_Young Podle mě je středoškolský profesor zvyk, tradice. Není to titul, ale spíš označení.
    Ale musím se přiznat, že když jsem teď byla s dotazníky na SŠ, tak mi dělalo problém uvědomit si, že mám hledat pana profesora/paní profesorku. Nějak jsem si od toho odvykla, protože na VŠ jsem profesora osobně potkala jenom jednoho.

@Gardien Tak doufej, že u ní nebudeš maturovat ;)
  • @Krisa UČí matiku.. neviem chcem slovenčinu anglinu(povinna) a pak chemii, biologii, pc a dějepis (jop a povinně volitelne mam jen prvni čtyři
    @Gardien Z kolika předmětů proboha maturujete? 8-O
  • @Krisa No.. musime ze slovenčiny a jednoho ciziho jazyka... plus dva povinné... a pak si jeŠtě můžeš dat nepovinné
  • Dějepis tam mám taky, ale PC nedávám protože aby mě pustili k maturitě z ITček tak musím mít aspoň ten jednoletý seminář z IT a ten se u nás neotevře ani omylem.
    @Gardien Obávám se, že ve čtvrťáku tě to rychle přejde :D
  • upraveno 14. února 2013
    @Krisa @MissUtahraptor Minimalně 5 chci
    Navíc vždy m;užu přijit, vytáhnout otazku zložit ji a popřat jim hezký den
  • @Gardien Pokud to jde takhle, tak jo. My se museli z nepovinných omluvit písemně den předem, nebo je prostě udělat.
    MissUtahraptor napsal(a):

@Gardien Pokud to jde takhle, tak jo. My se museli z nepovinných omluvit písemně den předem, nebo je prostě udělat.

U nás to bylo taky tak nějak podobně, ale nevím to jistě - já maturovala normálně ze 4 předmětů a kdybych mohla, tak by mi stačil jenom jeden (ZSV) :)
    Ono se k něčemu hodí maturovat z více předmětů? To nerejpu, jen se ptám - na VŠ se přece nedívají na maturitní předměty, ne?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter

Až na ten poslední, samé povedené kousky :-) Hlavně lachtan, freestyle mobilecross a hokej cesko-slovensko.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.