Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ja verím, že všetci sme si rovní. Možno nie v rovnakom remesle, možno nie v rovnakých oblastiach, ale sme ľudia.
Taky je blbé, když někomu nabídnu tykání a ta osoba, třeba pracovní nováček, se upejpá a dál vyká. Pak nevím, jestli ji mám opravovat nebo si myslet, že mi tykat nechce. :-)
Nám na gymplu taky někteří vykali a někteří tykali, ale to nám bylo 14+.
;
Ale musím se přiznat, že když jsem teď byla s dotazníky na SŠ, tak mi dělalo problém uvědomit si, že mám hledat pana profesora/paní profesorku. Nějak jsem si od toho odvykla, protože na VŠ jsem profesora osobně potkala jenom jednoho.
@Gardien Tak doufej, že u ní nebudeš maturovat ;)
Navíc vždy m;užu přijit, vytáhnout otazku zložit ji a popřat jim hezký den
Ono se k něčemu hodí maturovat z více předmětů? To nerejpu, jen se ptám - na VŠ se přece nedívají na maturitní předměty, ne?
Až na ten poslední, samé povedené kousky :-) Hlavně lachtan, freestyle mobilecross a hokej cesko-slovensko.