Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Španělští inženýři se přepočítali, ponorka za miliardy by šla ke dnu
A ten závěr u X-Men:FC. =D
A dvě ne-filmová:
Jak mě ten filmový Batman neuchvátil, tenhle kreslený je boží! :D
Rampu-bláblá-tfuj-Locika! =DA tenhle je můj nejoblíbenější k traileru na druhého Thora.
edit: Ještě jeden dodatečný:
Nie vždy mimozemšťania zaútočia na našu Zem, ale ak áno... Tak začnú inváziu v Amerike...
Nie vždy nastáva ďalšia doba ľadová, ale ak áno, niečo akčné sa deje jedine v Amerike.
Nie vždy sa na Zemi objavia ľudia so superschopnosťami, ale ak áno, sú to väčšinou zhodou superokolností Američania.
Ešteže aspoň v X-Menovi je tam ten nádych internacionálosti, ale stále nie dostatočný.
A jo, jsou to Avengers, nečekám, že se by ty tři věty přeložili a poslali Hiddlese na rychlokurs němčiny jen aby se nenašel nějaký rejpal, co si z toho bude dělat prdel. Prostě mě to dostalo svou pravdivostí. :D
Způsobí svým příchodem výbuch celého tajného komplexu- koho to zajímá, to je v Americe...
Buzeruje bandu civilistů v Německu- oj, to je až za hranicema...
Nechá svojí armádu likvidovat velkoměsto- pohoda, to je až za velkou louží...
Než to dojde k nám...
=D
Loki: Buď rád. Mňa za nejakú Morénu....