Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1215216218220221354

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Askia Ty...to...fakt...nevíš...? 8-O
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Askia napsal(a):

@Krisa Kdo je Martina Gavriely? A co má společnýho s okurkou? :-k

Náborové video do mekáče
    @Krisa a v čem vlastně?
    upraveno 30. května 2013
    Thorar napsal(a):

Náborové video do mekáče

No...video z toho bylo =D

@Thorar Bc. mám Sociologii; Sociální patologii a prevenci a Mgr. Sociální pedagogiku (navazovala na patologii)
  • TomTom
    upraveno 30. května 2013
    Krisa napsal(a):

Jop, přesně o to mi jde. Práci si budu muset hledat sama, což mě trochu děsí, protože v HK nic není (a doma mi říkají, jak se teda holt odstěhuju do Prahy a bude to v pohodě) :(.

@Thorar Asi jsem zvrácená, rezervy na několik let hledání práce nemám, páč jsem nepracovala za peníze - trénovala jsem děti a dělala dobrovolníka v několika organizacích...

@Krisa Nechci ti brát iluze, ale v Pze už dávno není blaze, pokud nemáš tu správnou stranickou knížku, nebo známosti, kteří ti dohodí práci ekonomicky výhodnou, abys to tu utáhla...
    Krisa napsal(a):

@Thorar Bc. mám Sociologii; Sociální patologii a prevenci a Mgr. Sociální pedagogiku (navazovala na patologii)

Takže vlastně buď probační služba, nebo personalistka. To nám tu tak ještě scházelo :D
    upraveno 30. května 2013
    @Tom Správně odrazuješ naplaveniny =D

@Krisa Ach tak...jo tak to pak chápu Tvé obavy, beze srandy.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Když už se tu řeší práce:

Mladý a starší zaměstnanec jdou spolu do zaměstnání.
    Mladý - kupa prezentací, notebook, 2 mobily, Ipod, 3 čipové karty na krku, kufřík plný DVD, CD, USB atd.
    Starší - uvolněný, jen igelitka s jablkem a jogurtem.......
    Mladý říká s obdivem :
    "No po tolika letech práce to máte všechno v hlavě, že?"
    "Ne pane kolego, u prdele........"
  • @Thorar Tak ono to fakt chce něco pořádného. Sociálních něco v Pze mám dost a potom co jsem se pohádal s jednou personalistkou o "náhled na pracovní" profil k tomu mám i averzi :D
    @Tom Hlavně veškerá sociální práce. Na probační a mediační bych šla hned, ale volné místo je jen v Mělníce a ještě v nějaké díře :D.
  • Krisa napsal(a):

@Tom Hlavně veškerá sociální práce. Na probační a mediační bych šla hned, ale volné místo je jen v Mělníce a ještě v nějaké díře :D.

A umíš aspoň rusky? Nebo fársí?
    @Tom Hele DOST! Mám depku už od 8. března, tak už mě prosím netrapte...
    @Krisa jo promiň. Dost už. Nabídneš mi k tomu meníčku i shake?
  • Martina Gavriely je slavná česká zelinářka, dokáže vypěstovat mrkev nebo salátovou okurku i tam kde normálně nic neroste :)
  • @Krisa

Já se ptám vážně, potřebujeme socio-politického analytika pro oblasti východu
    @Krisa Ne promiň :-) Já taky skončil u něčeho co moc nemá společného s tim co jsem studoval, bral jsem to jako dočasné ale zjistil že mi to celkem vyhovuje.
    upraveno 30. května 2013
    @Tom Aha, tak to se omlouvám - já jsem už na takovéhle vtípky trošku háklivá :'-(
    Bohužel ani jedním neumím :(.

@Thorar V pohodě, já věřím, že tohle týrání je docela sranda - normálně bych se tomu smála, ale teď tak nějak "Krisa být v hajzlu!" Jestli mě vezmou ještě do školy, tak mě pak mučte co hrdlo ráčí =D
    Na dílně, mistr:
    "Franto, dej mi francouzák."
    Po chvilce:
    "Né! Klíč, ty vole!!!"
    @flanker.27 To je vtipné do té doby než zažiješ pracoviště kde je několik extrovertních homoklád, pak je to krutá realita =D
  • @Thorar A ja ze, preco sa ti v praci tak paci :)
    @Thorar Pár jich u nás je, naštěstí nejsem jejich typ :)
  • Jeden ultračerný humor na účet nových Google Glass:

image
  • Krisa napsal(a):

Je tady nějaký mladý chemik? :)
    image

to ja som najprv tipoval, že "NCooHa Matata -žje to nejaká tá japonečka, z J / K-pop , nejakej z x tích jkorejskích girls pop skupin

:dance: :-D
  • Krisa napsal(a):

Askia napsal(a):

A nejde o to spíš, že když tam jsi hlášený, tak za tebe platí sociální a zdravotní místo zaměstnavatele?
    P.S. Tak nakonec jenom zdravotní...

Jop, přesně o to mi jde. Práci si budu muset hledat sama, což mě trochu děsí, protože v HK nic není (a doma mi říkají, jak se teda holt odstěhuju do Prahy a bude to v pohodě) :(.

@Thorar Asi jsem zvrácená, rezervy na několik let hledání práce nemám, páč jsem nepracovala za peníze - trénovala jsem děti a dělala dobrovolníka v několika organizacích...
    tak, ešte že (aj ty) si nešla do Indie cez pakistan, trasou cez Kandahár, Baluchi, atd.. (nj, *divkým Kurdistánem..) :twisted: ;D) :spike:
    heh, tieš black.humor :anxious:
  • flanker.27 napsal(a):

Teorie je, když všechno víme, ale nic nefunguje.
    Praxe je, když všechno funguje, ale nikdo nevím proč.
    Spojení teorie s praxí: nic nefungue a nikdo neví proč.

heh, až trochu mrazí, jak to docela presne pasuje na situaciu v +- sučasnej fundament.fyzike :other: :twisted: :onfire:
  • upraveno 30. května 2013
    Krisa napsal(a):

Thorar napsal(a):

Náborové video do mekáče

:/ [ "..a pán náš to uvidel, a hožce zaplakal.." (žalm xy, verš ab) ]
    ( :-k :-( :spike: :'-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.