Mladý a starší zaměstnanec jdou spolu do zaměstnání. Mladý - kupa prezentací, notebook, 2 mobily, Ipod, 3 čipové karty na krku, kufřík plný DVD, CD, USB atd. Starší - uvolněný, jen igelitka s jablkem a jogurtem....... Mladý říká s obdivem : "No po tolika letech práce to máte všechno v hlavě, že?" "Ne pane kolego, u prdele........"
@Thorar Tak ono to fakt chce něco pořádného. Sociálních něco v Pze mám dost a potom co jsem se pohádal s jednou personalistkou o "náhled na pracovní" profil k tomu mám i averzi :D
@Krisa Ne promiň :-) Já taky skončil u něčeho co moc nemá společného s tim co jsem studoval, bral jsem to jako dočasné ale zjistil že mi to celkem vyhovuje.
@Tom Aha, tak to se omlouvám - já jsem už na takovéhle vtípky trošku háklivá :'-( Bohužel ani jedním neumím :(.
@Thorar V pohodě, já věřím, že tohle týrání je docela sranda - normálně bych se tomu smála, ale teď tak nějak "Krisa být v hajzlu!" Jestli mě vezmou ještě do školy, tak mě pak mučte co hrdlo ráčí =D
Komentáře
@Krisa Ach tak...jo tak to pak chápu Tvé obavy, beze srandy.
Mladý a starší zaměstnanec jdou spolu do zaměstnání.
Mladý - kupa prezentací, notebook, 2 mobily, Ipod, 3 čipové karty na krku, kufřík plný DVD, CD, USB atd.
Starší - uvolněný, jen igelitka s jablkem a jogurtem.......
Mladý říká s obdivem :
"No po tolika letech práce to máte všechno v hlavě, že?"
"Ne pane kolego, u prdele........"
Já se ptám vážně, potřebujeme socio-politického analytika pro oblasti východu
Bohužel ani jedním neumím :(.
@Thorar V pohodě, já věřím, že tohle týrání je docela sranda - normálně bych se tomu smála, ale teď tak nějak "Krisa být v hajzlu!" Jestli mě vezmou ještě do školy, tak mě pak mučte co hrdlo ráčí =D
"Franto, dej mi francouzák."
Po chvilce:
"Né! Klíč, ty vole!!!"