Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
- Stavba tunelu Blanka je v plném proudu.
- Sudetští Němci se radují z navráceného majetku, který je jim posílám po Labi do Německa.
- Prezident republiky pověřil náčelníka hlavního štábu nalezením vhodného kandidáta pro pozici viceadmirála linek MHD za účelem obnovení plynulosti provozu metra.
- Stavba největšího aquaparku ve střední Evropě s rekordním tobogánem Staroměstská-Želivského zahájena.
- Magistrát města Prahy odhlasoval zrušení městské policie. Nahradí ji Pobřežní hlídka.
- Neukázněným řidičům, kteří špatně parkují v oblasti Karlína, bude policie udělovat místo botiček kotvičky.
- Zprávy pro vodáky: „Všechny západočeské silnice jsou sjízdné!”
Maminka plaší už od pátku a babička hned na začátku zpráv volala, jak to všude hrozně vypadá. Přijít teď z takovým vtipem, vyslechnu si přednášku, jaká jsem vážně pitomá a nikdo se mnou nebude mluvit... :(
Ad Bazalgette - to byl nejlepší díl Sedmi divů technické civilizace.
´´..a narodit se ve slušné (="finančne silnej") rodine. A nebydlet na vsi. A bydlet (nejlíp) v Praze ( / popríp. v Bratislave ) , je tam blaze (v oboch) . A mít kontakty a známosti na tie správne! osoby (fyzické, aaj právnické ;) ;:D ) atd.. :/ :roll:
nojo, pravdu má chalan, je to tak :twisted: :-$