Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1214215217219220354

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    flanker.27 napsal(a):

Potkají se dva kamarádi, jeden má úplně bílé vlasy. Ten druhý se ho ptá: „Prosím tě, co se ti stalo?“
    On na to: „Víš, byl jsem v Africe, a ztroskotali jsme uprostřed řeky plné krokodýlů.“
    ...

Toto poznám v inej dlhšej verzií, ktorú si nepamätám, ale podstata zhruba:

,,Vedel si? Láďa umrel."
    ,,Čože? Taký mladý? Ako?"
    ,,No, u neho v dome vypukol požiar."
    ,,Aha."
    ,,Nie, to nie je príčina. Tak teda zavolal hasičov a tí mu povedali, nech skočí z okna."
    ,,Aha, takže sa zabil pri zoskoku."
    ,,Ale nié, hasiči stihli rozprestrieť plachtu. On do nej spadol a odrazilo ho to späť do toho okna."
    ,,Takže predsa len umrel uhorením?"
    ,,Nie, on skočil znova. Plachta ho vyhodila rovno do cesty, kade prechádzal kamión."
    ,,Takže ho prešiel kamión?"
    ,,Ale blbosť, stihol sa uhnúť, skočiť omylom do plachty a to ho ale zase vyhodilo do okna."
    ,,Takže to bolo to uhorenie či nie?"
    ,,Nie, on ešte skočil tretí raz a to ho hodilo do susedovej záhradky."
    ,,A tam ho roztrhal susedov besný pes?"
    ,,Nie, jeho sused nemá psa."
    ,,Ako teda do prdele ten Láďa zomrel?"
    ,,No pri šiestom zoskoku už každého sral tak ho odbachol mestský poliš."
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jednou, když šnek přecházel přes ulici, zašlápla ho želva. Když se v nemocnici probral, ptali se ho, jak k nehodě došlo. „Nevzpomínám si,“ odpověděl šnek. „Všechno se to semlelo tak rychle...“
  • Šnek povídá: "Ženu se to takhle neuvěřitelnou rychlostí z kopce, vyhnu se jednomu trsu, vyhnu se druhýmu trsu a najednou BUM! Vyroste přede mnou houba!
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Krisa napsal(a):

@Askia Chudák medvídek =D
    A mimochodem tohle beru taky jako šikanu - do 22.6. musím na pracák :'-(

Nemusíš :-P To neni povinnost
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Thorar No ještě mi přidej, už tak jsem z toho dost zoufalá!
    Teď mám jen 2 možnosti - buď se zabít nebo vdát pro prachy...a tak nějak jsem se rozhodla pro tu první variantu =D
  • @Krisa napsal(a):

... Teď mám jen 2 možnosti - buď se zabít nebo vdát pro prachy...a tak nějak jsem se rozhodla pro tu první variantu =D

Bodejť, funus je zaručeně finančně výhodnější, než manžel s mírami 90-60-40. =D
    @MissUtahraptor Já znám míry 90-40-90... :D
  • @Krisa Tak ten bude ještě, chm...- přitažlivější! :D
  • Koukám že místní dámy mají skvělý vkus =D
    whore =D

@Krisa No jestli myslíš, že ti úřad práce najde práci, tak budeš velmi zklamaná :-D
  • upraveno 30. května 2013
    @Thorar A nejde o to spíš, že když tam jsi hlášený, tak za tebe platí sociální a zdravotní místo zaměstnavatele?
    P.S. Tak nakonec jenom zdravotní...
    @Askia Děkuji pěkně, to jsem si raději zaplatil sám, jít tam jen kvůli tomu mi přijde zvrácené :-)
  • @Thorar Zvrácené? Každá koruna dobrá ne?
    Mladík je na plese a strašně se mu tam zlíbí krásná mladá slečna. Začne přemýšlet, jak ji nejlíp oslovit, aby neudělal ostudu. Otázka Kolik je hodin? je trapná, navíc ona nemá hodinky. Jak se jmenuješ? To je hned na začátek vlezlý. Půjdem si zatančit? Co by tak tančil, když to moc neumí. Jak tam tak sedí, nehty okousaný, najednou vidí, jak se zvedá a odchází k toaletám. Tentokrát sebere všechnu odvahu a jde za ní. Chvíli čeká přede dveřmi, když se najednou otevřou a vyjde z nich ona. Zhluboka se nadechne a zeptá se: "Sralas?"
    @Askia 3/4 roku bez práce jsem překlenul ze svých rezerv, od tohohle zkurvystátu nic nechci =D
  • @flanker.27 =D Tenhle se ti povedl.
    Sedí v kupé ve vlaku mladík s velmi krásnou ženou, po desítkách minut zírání se neudrží a prohlásí: "Téda, to sou ale kozy!"
    "No teda, chcete jednu do huby?!"
    "Ano a druhou bych hladil."
    Askia napsal(a):

A nejde o to spíš, že když tam jsi hlášený, tak za tebe platí sociální a zdravotní místo zaměstnavatele?
    P.S. Tak nakonec jenom zdravotní...

Jop, přesně o to mi jde. Práci si budu muset hledat sama, což mě trochu děsí, protože v HK nic není (a doma mi říkají, jak se teda holt odstěhuju do Prahy a bude to v pohodě) :(.

@Thorar Asi jsem zvrácená, rezervy na několik let hledání práce nemám, páč jsem nepracovala za peníze - trénovala jsem děti a dělala dobrovolníka v několika organizacích...
    Teorie je, když všechno víme, ale nic nefunguje.
    Praxe je, když všechno funguje, ale nikdo nevím proč.
    Spojení teorie s praxí: nic nefungue a nikdo neví proč.
    Stojí takhle Khon se Silversteinem a povídají si, když v tu chvíli okolo projedou dvě motorky, 4 limuzíny, papa mobil pak další 4 limuzíny a nakonec dvě motorky.
    Khon se obrátí na Silvesteina: "Docela dobrá firma na to, že začínali s jedním oslem."
    @Krisa Jistě jsi studovala něco, co tě uživí a má budoucnost :-D Takže McDonald volá.....
    Trpaslík chce nastoupit do autobusu, když vtom jej předběhne blondýnka v minisukni. "Kam se cpeš ty drzá bruneto?"
    "Já jsem blondýnka."
    "Ale já to odsud vidím jinak!"
    @Krisa =D =D =D
    No co, práce jako každá jiná :-) a ten kariérní postup!!!
    @Thorar No to sice jo, ale kamarádku tam nevzali, protože je Mgr., páč by měla vyšší titul než nadřízení
    a já jsem nechutnej šprt = jsem Mgr. et Bc. =D
  • @Krisa Nezapomeň na okurku ;)
    Včera večer jsme s mojí ženou vedli trochu hlubší rozhovor o různých životních situacích.
    Přišla řeč na eutanázii.
    K tomuto citlivému tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:
    "Nechci, aby jsi mě nechala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý na přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky, kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, co mě drží naživu."
    Ona vstala, vypnula televizi, počítač i ledničku a vylila mi pivo do záchodu...
    @Askia Neboj, díky Martině Gavriely na okurku už nikdy v životě nezapomenu :twisted:
  • @Krisa Kdo je Martina Gavriely? A co má společnýho s okurkou? :-k
    Přijde takhle chlápek do hospody s dvěma krásnýma ženskýma a vypelichaným černým havranem na rameni.
    Jde rovnou k baru a objedná 6 panáků. Jeden do sebe kopne sám, dva ty ženský a 3 havran.
    Takhle to jde dokola několikrát za sebou až to barman nevydrží a zeptá se: "Proč ten pták tolik chlastá?"
    Chlápek mu odpoví: "To máte tak: Byl jsem rybařit a chytil jsem zlatou rybku, ta řekla, že mi splní 3 přání, když jí pustím.
    Tak jsem ji pustil a přál jsem si krásnou blondýnu. BUM a byla tu.
    Pak jsem si řekl o krásnou brunetu, BUM a byla tu.
    No a pak jsem si ještě řekl, že by to chtělo taky ptáka co něco vydrží. No a tohleto jsem dostal..."
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.