Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
,,Vedel si? Láďa umrel."
,,Čože? Taký mladý? Ako?"
,,No, u neho v dome vypukol požiar."
,,Aha."
,,Nie, to nie je príčina. Tak teda zavolal hasičov a tí mu povedali, nech skočí z okna."
,,Aha, takže sa zabil pri zoskoku."
,,Ale nié, hasiči stihli rozprestrieť plachtu. On do nej spadol a odrazilo ho to späť do toho okna."
,,Takže predsa len umrel uhorením?"
,,Nie, on skočil znova. Plachta ho vyhodila rovno do cesty, kade prechádzal kamión."
,,Takže ho prešiel kamión?"
,,Ale blbosť, stihol sa uhnúť, skočiť omylom do plachty a to ho ale zase vyhodilo do okna."
,,Takže to bolo to uhorenie či nie?"
,,Nie, on ešte skočil tretí raz a to ho hodilo do susedovej záhradky."
,,A tam ho roztrhal susedov besný pes?"
,,Nie, jeho sused nemá psa."
,,Ako teda do prdele ten Láďa zomrel?"
,,No pri šiestom zoskoku už každého sral tak ho odbachol mestský poliš."
Teď mám jen 2 možnosti - buď se zabít nebo vdát pro prachy...a tak nějak jsem se rozhodla pro tu první variantu =D
@Krisa No jestli myslíš, že ti úřad práce najde práci, tak budeš velmi zklamaná :-D
P.S. Tak nakonec jenom zdravotní...
Sedí v kupé ve vlaku mladík s velmi krásnou ženou, po desítkách minut zírání se neudrží a prohlásí: "Téda, to sou ale kozy!"
"No teda, chcete jednu do huby?!"
"Ano a druhou bych hladil."
@Thorar Asi jsem zvrácená, rezervy na několik let hledání práce nemám, páč jsem nepracovala za peníze - trénovala jsem děti a dělala dobrovolníka v několika organizacích...
Praxe je, když všechno funguje, ale nikdo nevím proč.
Spojení teorie s praxí: nic nefungue a nikdo neví proč.
Khon se obrátí na Silvesteina: "Docela dobrá firma na to, že začínali s jedním oslem."
"Já jsem blondýnka."
"Ale já to odsud vidím jinak!"
No co, práce jako každá jiná :-) a ten kariérní postup!!!
Přišla řeč na eutanázii.
K tomuto citlivému tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:
"Nechci, aby jsi mě nechala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý na přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky, kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, co mě drží naživu."
Ona vstala, vypnula televizi, počítač i ledničku a vylila mi pivo do záchodu...
Jde rovnou k baru a objedná 6 panáků. Jeden do sebe kopne sám, dva ty ženský a 3 havran.
Takhle to jde dokola několikrát za sebou až to barman nevydrží a zeptá se: "Proč ten pták tolik chlastá?"
Chlápek mu odpoví: "To máte tak: Byl jsem rybařit a chytil jsem zlatou rybku, ta řekla, že mi splní 3 přání, když jí pustím.
Tak jsem ji pustil a přál jsem si krásnou blondýnu. BUM a byla tu.
Pak jsem si řekl o krásnou brunetu, BUM a byla tu.
No a pak jsem si ještě řekl, že by to chtělo taky ptáka co něco vydrží. No a tohleto jsem dostal..."