Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Hlavně ty dvě hovada Rychtář s Macurou už se stihli poprat a teď půjdou o žebrácký holi, když nebudou moc parazitovat, ale tak ještě si to užijou než Ivet vychladne.
Teď jsem se vlastně přiznal jakej mám přehled v českým trapno-šou-byznysu :D ale kdo je Ornela Štiková fakt nevim.. SAKRA! znám jméno :D :D
http://awkwardfamilyphotos.com/
"Chtěl jsem Ivetce říct skoč mi pro pivo. Ale ani mě nenechala domluvit, ženská bláznivá." - Rychtář
Českého slavíka Mattoni v kategorii Skokan roku za rok 2014 získává Iveta Bartošová za hit Ku Praze uhání vlak.
Iveta Bartošová se ve své další seriálové roli blýskne coby mazadlo na koleje v seriálu Mašinka Tomáš.
Media zveřejnila, že ztráty na lokomotivě jsou větší než na životech. Jako bychom to již nevěděli.
"Je to malý krůček pro člověka ale velký skok pro lidstvo." - Iveta Bartošová
Iveta si vyzkouší vysokoškolský život na kolejích. A pěkně to tam rozjela hned první den. Stejně jako většina studentů byla na kaši už o půl dvanácté!
Iveta už dříve proklamovala že letos vydá novou desku, nikdo však nečekal že bude mramorová..
Possible S04E04 GOT Spoiler "https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10291697_680991621961630_4092363233153692850_n.png"
(Sice to gramaticky úplně dobře není, ale...) Chudák Bran...
Niektoré z nich som sem už možno dával.
Zdroj je Cynická obluda.
Violets are blue,
Wolololo,
Roses are blue.
neviem či to patrí tu ale mne to úsmev na tvári vyčarilo :)